Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
niye bu kadar yavaş bu site yaaa

geç kaldım azcık ama günümü kutlayanlara teşekkür ederim
ben de meslektaşlarımı kutlarım

özlemcim ben de şırnakta tetanoz aşısı olmuştum
ama kaç tane olduğunu hatırlamadım
hemşire yine yapalım garanti olsun dedi
20.haftadan sonra 1 .doz oldum
bir ay sonra 2.doz
kalanları da doğumdan sonra olacak
m.akif e de sordum ol dedi

sermest ne zaman şeker yüklemen iyi çıkar inşallah
valla iradeliyim de bi de bana sor
eşim doumdan sonra koca koli çikolata alacakmış:)))))
kemal sunal gibi
şunun şurasında şubata ne kaldı deyip dayanıyorum
ama inşallah bu topiğin tek şekerlisi ben olurum
kimse de çıkmaz
ben düzene soktum sayılır
tek iyi yönü kilo almıyosun

sevim sen naptın nasılsın
kalabalıkmışız
bugün okuldan gelip uyurum demiştim
yatıcam sanırım birazdan yemeğim var:))))
rahatım bugün

sevümüm hoş geldin canımcım nevar ne yok tatlım sende geleceksin dimi buluşmaya anlamam vallaha düğünlere bile gittin evinden alır evine bırakırım seni en olmadı mazeret dinlemeeeeeem

yaa annem ve ablam sayesinde abidik gubidik menülerim oluyor hep bugün bende tavuklu pilav fasülye dolma etli pilav :) köfte var puhaaaa

kızlar 5 aralıkta sınava girecekmişim kafamdan tamamen uçtu hatta bugün annemler kuzuluğa gittiler orada devre var bizde kocişle 3 ü akşamı yola çıkar pazar günü döneriz diyorduk ama nerdee sınavım varmış aklımdan uçmuş bu sabahtan beride çalışmaya çalışıyorum ama nasıl küsmüşüm geçen seneden okadar çalışmaya puanım yükseleceğine düştü ya benimde hiiiç şevkim kalmadı çalışmak için :85: ben bir üds ve kpds ye küstüm bu hayatta birde gelmeyen bebişime

nursimcim özelden adresini atarmısın birde senin telefonun yok bende ennurumuzun gelişine az kalmış tedarikli olalım :)

slm kizlar malesef falza vaktim yok denizcigim bebisinin iyi olmasina cok sevindim tatlim allah lardan korsun deniz oglani:)))
ben aksam yokum haberiniz olsun yigenimin dogum gününü kutlayacagiz 3 yasina giriyor kerta:)))

yaa annem ve ablam sayesinde abidik gubidik menülerim oluyor hep bugün bende tavuklu pilav fasülye dolma etli pilav :) köfte var puhaaaa
bizde bişey yok bize gönder
sevümüm hoş geldin canımcım nevar ne yok tatlım sende geleceksin dimi buluşmaya anlamam vallaha düğünlere bile gittin evinden alır evine bırakırım seni en olmadı mazeret dinlemeeeeeem
bi ayarlasanız ne zaman nerde olacağını şimdiden gidip yerleşeceğimde karar veremedinizki

denizim gözün aydın canım çok sevindim keseyi görmüşsün yakında kalbini duy caksın merak etme tatlım benimde ilk 12 hafta alltttan baktılar bişey olmaz korkma
sermestim sen canını sıkma şeker çıkmaz benimki pazartesi gününe kaldı bakalım ne çıkcak
mavim sana diyet konusunda hayranım canım ben asla vaz geçmem heralde yiyeceklerimden tatlı değil ama ekmek den asla vaz geçmem obur sevim
nursim kocaman oldu elamız maşallah doğuma az kaldı
elanazım canım inş tutunma kanamasıdır o lekeler
özlem dünür sen hissetmeyemi başladın bizim damadı maşallah yavaş yavaş seğirmeler olcak
tuanayım canım genemi yoruyorlar seni
balım canım sen kendine vitamin al vücut direncin çok düşük senin hep hasta oluyorsun
bebingim uğramamış sabah canı sıkkınmış adetmi olduki acep canım inş morelin düzgündür işlerin yoğundurda o yüzden gelememiştirsin
meleğim iğnelerden ne haber yumoşların takibi ne zaman
burpum senin arkadaşların manyamış laf olsundiye evlenilirmi be onlar nasıl geçincek

semram beni hiç sormayın sabah 8de evden çıktım sağlık ocağına tetanozz aşısı için gittim kan istediler kan değerllerime bakacaklarmış aile hekimliği gelmişte dosyalarımız silinmiş de manyaklar öğlene kadar beklettiler sonrada kan alma saati 10 kadar diye kan almadılar kalp sesini dinlettiler ordan kendi dr geçtim normal rutin kont yapıldı kilom tansiyonuma bakıldı inatçı kızma bakıldı kilosu boyu iyi imiş ama babamız bize küstü bizde üzüldük

kızlar benim kociş harbi delüüüüüüüüüüü bana sen yeğenimle dr git o götürsün seni ben ararım dedi çoçukda sevim ben geldim hadi gidelim dr dedi gittik orada dr hemen bizi muayeneye aldı randavuma 30dakka vardı daha doğuma gircekmiş ondan sonrada ameliyatım var dedi seni alıyım dedi bende tamam dedim sonra çıktık eşimi aradım biz çıktık gidiyoruz dedim adam suratıma teli kapattı 5kişi ayrı aradık cevap vermedi neymiş o kızını görmemişde ben nasıl o gelmeden usg ye girermişim sanki nam anam bebeğin tamamını görüyoda ulan parça parça görüyon anlamıyon bile bide niye o elini koyunca atmıyormuşda bana küstü delü ben ne yapıyım senin kızn senin gibi inatçı işte

kızlar karar verdinizmi nerde saat kaçta hangi gün buluşuluyo ona göre ben şincik memo beni evden kovacakya oraya gidem yerleşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…