Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balllll canım sana artık geçmiş olsun bile diyemiyorum geçmedi ,geçmiyor ya ne bu böyle...:2:

semra bence yürütece koyma nedense ben oldum olası karşıyım hep çarpık bacalı olacak gibi geliyor
komik ama öyle düşünüyorum

semra bence yürütece koyma nedense ben oldum olası karşıyım hep çarpık bacalı olacak gibi geliyor
komik ama öyle düşünüyorum
bende çok katı düşünüyordum hep,hoppalada almadım o yüzden,ama anne olunca her haliyle görmek istiyomuş bebeğini.ama koymucam,son kararım..

ay burp o nasıl bir menü valla mide fesadı geçirmeye birebir:)
demek notum kıt senin ha vay sıfırcı burp vayyyyyyy
sen sınavı falan geçresin ya ne demek sana kolayyyyyyyyyyyyy hepsi yaaaaaa

sevim senin memo bir alem ha güldürdü valla
inatçı kızın göstermiyor demek
ben hissediyor muyum anlamadım ki canım ya....
annenede geçmiş olsun tiroit çözümsüz bir sorun değil

yok özlem mide fesatı geçirmeyiz çünkü hepsinden yemeyiz kocişe sorarım hangisinden yemek isterse onu çıkarırım :)

Yorgun savaşçı evine döndü,yağmur,çamur,karaburun yolları (313 adet viraj) ve sonunda evimdeyim çok şükür,özledim sizleri

kociş aradı saw 3 e gidelim 3 boyutlu diyor kimsede beğenmemiş öğrencilerim falanda beğenmemiş nebiliiim zati banyoda yapmadım akşam yaparım diye

Elanaz,yerleşme kanaması mı oldu şekerim,hadi güzel haberlerini ver bize,İnşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…