Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Demek buluşma var haaa,hem de kahvaltı buluşması,amanın en sevdiğim öğündür benim kahvaltı,nerede buluşcaz siz söyleyin

navigasyon dedimde kociş navigasyona bir harita indirdi orada 3 ses var ikisi bir kadın bir erkek gayet normal ama diğeri kro bir erkek onu ayarladığında doğru bir şekilde yol tarifi veriyor ama mesela gobeee dönünce ikinci cıgıştan çııık diyor yada kapalı alana girince gprs sinyali hepten gitti çanaaaan yönümü kaydı diyor hız sınırını aşıncada bağırıyor olm etme len gebereceeeeeen gebereceeeeen arkandan atlımı koveleyooo diyor kitch birşey ama bir seferlik dinlenir çok komik geliyor

En virajlı yol,izmir-karaburun arasıymış,kociş,bununla ilgili geçenlerde muhabire haber hazırlattı,ana haber bülteninde çıktı karayolları müdürü açıklama yaptı,amanin,her gidişimde midem altüst,yılan gibi kıvrıla kıvrıla,bir hal oluyorum,kötü bir yol,ama oraları cennet gibi,belki bozulmamışlığı yollarının kötü olması nedeniyledir.

yaa tuanay imrendirme beni ben çok severim manzaralı yollarda gitmek tabi sen birde bana sor diyorsun benim için tatil demek ama iş için olsa bende senin gibi düşünürdüm

Ya kış günü,gidin birinizin evine,mis gibi çay,börek,kek yiyin için,evden daha güzel buluşma yeri mi olur ayol

komik gerçekten birde son bayram tatilinde hep onu kullandık hepimizin ağzına takıldı biraz hızlı yürüse birimiz gebereceeeen gebereceeeen arkandan atlımı kovalıyor diyoruz :)

haha iyi fikir tuanayım ozaman kar kış sorunuda kalmaz :)))) birtek herkezin evi bulma sıkıntısı olur

Öyle avmlerde yer beğenmeye çalışacağınıza,bence daha anlamlı olur,yok olmadı kimse ben ağırlayamam derse şayet,atlayın uçağa bana gelin,ne olcek 1 saat aramız

Eşim yolda sanırsam,bugün bir arkadaşımız var,serdar,bekardır kendisi,eşimin nikah şahiti,onunla geliyorlarmış,yemek hazırlamam lazım....

off yaa yenile yazınca son mesajlar çıkmıyor ille bir mesaj yazmak gerekiyor

Zasacım,sen nasılsın tatlım,bence de kullanma o aleti,doğal gelişimine bırak yürüme işini,hem kız çocukları daha erken yürürmüş erkeklerden....

ben gönüllüyüm vallaha ama yerden çok zamanı tuturamıyoruz bizim sorunumuz o tuanayım :)) mesela bu hafta düğün haftaya sınav sonraki haftaya birşey çıkmazsa ben gönüllüyüm :)
mide bulantısıda nesi yoksa yoksa tuanaymı geliiiiiiiiiiiiiiiiii

denisim sana dönemedim koşturmacadan bugün,ama anlattıklarına çok sinir oldum yaaa,o dr müsvettesi kadına,ayıp değil mi,ama o ne anlayacak bizim halimizden,hayatta anlamaz,çekmeyen bilemez kii,neyse haftaya hocamla rahat rahat konuşur,istediğimizi sorarız sen merak etme canımın içi....

selam burp tuanay
nasılsınız???

çok halsizim dünden yoruldum
uyumaya çalıştım eşim aradı 2 kere uyandım şimdi de vazgeçtim bi duş alıp açılırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…