Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyiyiz mavicim,sen nasılsın,yoruldun mu çok,duşu daha geç al bence,yatmadan önce,rahat uyursun :))

mavicim akşam uyuyamayacaksın bencede uyuma bu saatte
tuanayım sökülmez olurmuyum dere tepe düz gitti hemde bu ay çok kanamam oldu daaha bugün temizlendim

Saw 3 bence bu akşamın konseptine uygun değil burpcum,ilk 15 günde tamamen seni rahatlatacak filmler izlemelisin....

inşallah hamilesindir tuanay:))
benim de sabah bulandı da geçti sonra ben de hamileyim sanırım:)))

elanaz yerleşme kanaması mı oldu yoksaa
inşallah yaaaa
şu 2010 un son günlerinde gelsin bi kaç hamile haberi

sevişirizde tuanayım ama kendimize sevişiriz adet yeni bitti yumurtalar henüz rafadandır :))))))

demek sen de hamilesin ne güzel mavicim yaaa,herkes hamile kalsın,sonra doğuralım,sonra 2.lere başlayalım,sonra bir daha doğuralım,sonra 3.yü düşünelim

uyumıcam zaten
az oyalanıym da duş alırım
eşim de geç gelecek sanırım yemek yedi gitti az önce 9 gibi gelir
hava kapalı ya bi miskinlik var üstümde
bi de dün yoruldum ondan

tuanay altın çileği sormuş annem doktora
annanemin doktoru var şekerle ilgili
o da kullanmasın bazı bünyede zehirlenme bile yapabilir demiş
almadık biz de
kuzeninin değerleri nasıldı
yani kaçtan kaça düşmüştü altın çilekle

tuanayım 2010 u eliboş kapatmak sinir edecek bizi vallaha yeni bir sayfa açacam 2010 un avucunu yalayan enayi savaşçıları diye bir ismi olacak

Bence bugün sevişin burpum yaaa,rafadan mafadan boşver,yumurtlama öncesi sevişme yumurtlama gününden daha etkili,Allahın işine karışılmaz,sen çalış bence

burrppp en güzeli işte sadece canın istediği için sevişeceksin:))))))))))))
bence de filmi boşver hem duşunu da almış olursun:))))))))))

Son düzenleme:
son gittiğimizde bize zorla kayınvalide kayınpeder altın çileği yediiriyordu sevmedim yemem diyorum onlar çok faydalı ye ye diye ısrar ediyorlardı :)

210 gibi değerlerdi hatırladığım kadarıyla,145 olmuştu ama sorarım istersen,zaten günde 7-8 tane yeniyor ne fazla,her öğünde 2 tane

yaa vallaha mavim hem ziyaret hem ticaret :))) boşa duş almayalım dimi :)))))))

miden bulanıyorsa nane limon içeceksin şifacı hatunumuz niye şaştın soda içiyorsun daha çok mide bulanmazmı sodayla minik tuanayımızı ekşitme

:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:
:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…