Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

içinize sinen birşey olsun o zaman .. evet son dönemlerde daha çok ağırlaşırsın zor olur bencede bir an önce halladin bakalım... evet çok çabuk geçiyor bu yıldan hele hiçbir şey anlamadım valla... bende iyi olmaya çalışıyorum işte ne yapayım tatlım:)))opuyorumnanaktan

adacık nasıl bakalım o beğenmiş mi annesi?

2.test sayı 17.10 üzeri 6
hareketsiz %25
panduler% 10
ilerleme hızı oranı %55
ileri hareketli %10

ada da benim gibi kararsız özlem teyzesi.
biraz sonra ablam gelicek,ada yı sinemeaya götürcez.

canım ya sizinki krugere göre yapılmış bizimki böyle değildi...
ama morfoloji %50 gayet güzel yani ....
ilerlemede %55 o da gayet güzel....
%20 hareket edemeyenler var tembel spermler:))
diğerlerini tam çözemedim keşke daha anlaşılır yazsaydın...

canım hareketin % 50den yukarı olması iyidir diye bilyorum sonuçta doğal yoldan bile şansın çok büyük oluyor....

canım hareketin % 50den yukarı olması iyidir diye bilyorum sonuçta doğal yoldan bile şansın çok büyük oluyor....

canım ben anlasam bir yapılan testte yazanlarla öbür testler bile farklı farklı şeyler yazıyor bir kısmı aşılama da bir bölümü tüp bebekte yapılmıştı açık yazmıyor yani testlerde

sen dısarda bozdun mu diyeti özlemcim....

ben ne yesem bu aksam acaba....

semracım iyi seyirler hangi filme gidiyorsunuz...

en son testte tüp bebek yapılırken o da35 milyon sayı ama ayrıntısını hatırlmaıyorum dosyayı da egeye verdim fotokopi çekmeyi unutmuşum neyse karar çıksın geri alacağım zaten..
sağol canım ya tüp bebekteki doktorda aynı şeyi söylediönceki sayılar düşüktü ama miko yaparken iyi çıktı doğal yolla da olur dedi
ama bende ki sorun olmasa tabi..ya kaç zamandır aklımda soracağım iyi oldu

denizim eşinin test sonucları hakkında bişey demedi mi doktor..
bende hiç bişey anlamıyorum bu sonuclardan..zaten artık merakta etmiyorum
saldım cayıra mevlam kayıra mı derlerdi o hesap cok umrum değil bu aralar.
nasolsa gundemimizde bi hamile ablam var yetiyor yani.
dun arkadaslarlaydık ya önümüzdeki ay evlenecekler hemen cocuk istiyorlarmıs.bide ilk aydan tutarmıs valla catlarım hasetimden kızlar simdiden söyleyeyim.

ben daha yemek yapacağım oturduk kaldık uydurmaca olacak bugün zaten geç kahvaltı yaptık kayınvalideciğim yufka ekmeği göndermiş kendi açmış ıslatmış..şimdide uyduracağız artık dışarı çıkıp kokoreç yiyelim dedik ama giyinip çıkacak halimiz yok..
yine girerim görüşürüz

kızlar yazdıklarınızı okuyamadım eşim tepemde hadi hadi diyor film izlemek istiyor hemen anlatayım bakanlıkların maillerine yeni genelge için mail attım birde iki tarafında sgk sı varsa ikisindende ayrı ayrı yararlanma hakkımızın olabileceği önerisini yaptım sizde mail atın
ay tepemde dalgasına you tubetan fatih üreğin hadi hadisini açtı benim manyak kaçtım ben kızlar

canım ilk testletrde sayı düşük dediler aşılama ve tüp bebek tavsiyesi diye yazıldı evicap verildi bende keçiboynuzu yaptım.sonrakilderde bu yazdığım tetlerin 2 tanesi bana yapılan aşılamalar esnasında çıkan souçlar ondan farklı gelmiştir özlemcimede normal sperm testi değildi yani işlem yapılırke alınan örnekler yıkanmış halleride var..
en son tüp bebekte iyi çıkmış doğal yolla olu dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…