Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar görüşürüz yine,akşama burada olursanız,yemek hazırlamam gerekiyor,hoşçakalın....

kızlar size bahsetmedim dimi defalarca yeltenmiştim hep engel olmuşlardı bebişten ümidi kestim şimdi kendime motor alacağım işe motorla gidip geleceğim çevremde ki herkez karşı çıkıyor ama kararım kesin önce ehliyetini alacağım motorun sonra kendisini alacağım

burp boşuna alma motoru şimdi heves edeceksin bebiko olunca zor olacak
sen beni dinle bebiş yakın:))))

tuanay sağol canım ya şimdilik dengeledim şekeri
140 ı geçmiyorum pek
doktor da 150 ye kadar olabilir diyo
şimdilik idare ediyorum sonra denge bozulursa diye sordum

geçen sene tam yeltendim kociş önce karşı çıktı sonra hemen sulanmaya başladı birde boy farkımız olduğu için honda crv ile başladı bir baktım eşşek kadar büyük motorlara bakarken buldum onu hafif birşey olmalı düştümü kaldırabileyim o yüzden kocişimin kullanamayacağı bir motor düşünüyorum eğer ikimizin ortak kullanacağı birşey olursa ben 170 cm o 186 cm arada 16 cm fark var ya bana büyük olur ya ona küçük olur iyisimi ben kendime müslüman olayım

güle güle tuanayyy
çokmuş kuzeninin değeri
benim o kadar değildi
50 likte 177 çıktı
diyetle düzeldim çok şükür ama azcık yesem çıkar diye ödüm patlıyo
dondurma istiyo canım

ah mavim bebiş gelsinde sorunum motor olsun satarım anında ne varki bebiş diye diye 5 yıldır kocişle neleri erteledik bisiklet bile almadık kendimize halbuki birer bisiklet alıp dağ taş binmeyi hayal ediyorduk ofroad yapmayı hayal ediyorduk hepsi hoplamalı zıplamalı diye 5 yıldır yapmadık halbuki 5 yıldırda avcumuzu yaladık malak gibi götüümüzün üzerinde oturuyoruz hayata devam etmeli daha fazla kısıtlamamalıyız

benim oğlum da 185 olsun:)))))
babamız pek yok o kadar ama dayımız uzun
onun gibi uzun boylu olsun kaymaklım
doktor bi kere boyu uzun olacak demişti bi deha da demedi

afferim mavi yaaa bayağı istikrarlı çıktın diet konusunda kaynanamın salak makineyi yollayayım sana diet dondurma yap kendine :)))))))

gelmiyorsa ben ne yapayım mavicim benden bukadar mücadele performansı bile büyük başarı
efelerin efesi inşallah fidan gibi sağlıklı olacak dayı uuzunsa çeker annesi sütle besler onu :) benim kocişte görümcede uzun benim ailem okadar uzun değil ama kociş tarafı uzun uzunda çekecek bir velet olmayınca bir mühimmatı kalmiiii :)))))))

yaaa bu şekerde ne bela bişii uff yaa mavicim hamur işleride şekeri tetikler şekerin yanında uzak durman gereken 3 beyaz zati doktorun demiştir birde yorgunlukta şekeri tetikler dinlenmen lazım misafir falan alma bidaha eve yasaklıyorum sana

çekecek kişi varsa bebiş te gelir sen dert etme
geçen yıl bu zamanlar bana sorsaydın
herşey bitmiş
bebeğimi kaybetmişim
o şans bi daha beni bulmaz bulsa da ya yine kaybedersem diye düşünüyodum
ama bak bugün diyet yapıym oğlum iyi olsun boyu uzun olsun diyorum
üzüldüğüm kahrolduğum bana kaldı
bi gün sen de öyle diyeceksin inşallah

sanırım yorgunluk tetikliyo
beyaz ekmek hiç yemiyorum
esmer ekmek o da 1 dilim
zaten çay hiç içmiyorum şekeri kısmak ta zor olmuyo
tuzu da oldum olası çok yemem
yemekle düzelebilse de bünye işte yorgunluk gerginlik stres bazen sebepsiz böyle olabiliyomuş
150 yi geçmezse ilaca falan gerek yok dedi doktor
ama bazen öyle yüksek çıkabilirmiş
önemli olan genel gidişatmış
idare edecez işte napalım

dert etmiyorum artık sevim napıym
zaten hep çok şekerdim hamilelikte daha bi şeker oldum diyorum:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…