Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar bebişim
konsey benide deli ediyor hatta eşimde dedim bu yeni yasada girerse bizim şansımıza yarın şeytan diyor git hepsini hallet hastaneyi yık başlarına gel..ondan sonrada 9 eylüle tunayımın hocası varmış oraya giderim olmazsa..eşidme gidiyor ya ondan da üstünde durmuyorum nasılsa zaman var diye ama bir an önce çıksa bizde önümüzü görsek

sonucta vaktin olsada beklemek cok zor geliyor.şimdi eşin ne zaman gidiyor ne kadar sürecek bu sefer ayrılığınız...
aman gitmesin yaaa olsun gitsin özlersiniz birbirinizi kıymetinizi bilirsiniz hem

ben burdayım ama herkes nerde yaaaa
tadına doyaamamıstım akşamustu kaynatmamaızın..
burp um sana da iyi seyirler

burdayım bebingim
işe geldim anca açabildim
şu tüp bbek konusuna çok sinir odum valla neye elimi atsam bi akslik çıkıyor....

canım ben anlasam bir yapılan testte yazanlarla öbür testler bile farklı farklı şeyler yazıyor bir kısmı aşılama da bir bölümü tüp bebekte yapılmıştı açık yazmıyor yani testlerde

evet canım malesef olmuyor bizde mart sonu gibi düşünüyoruz tatlım....

bugün müthiş canım sıkkın bizim tüp bebeğe başlama planları yattı bu ay izin alamayınca mart 15de adet olucam yarın burdaki drumla konuşucaz artık regl döneminden sonra ne zaman uygunsa o zaman başlıycaz... zaten hep böyle oluo beni aşılama diye giderdim kist çıkardı beklemekten öldüm valla 2 yıldır tam 2 yıl oldu bebek istemeye başlayalı valla tedaviden çok bekleme aşamaları beni delirtiyor....

sen dısarda bozdun mu diyeti özlemcim....

ben ne yesem bu aksam acaba....

semracım iyi seyirler hangi filme gidiyorsunuz...

valla bozdum canım ya kaç aydır uğraşıyorum ama akşam sadece ananas suyu içtim o kadar.... yediğim şeyin yarısını eşim yedi zaten:)))

evet canım ya inşallah olur....

nursimcim sen niye bu kadar cok gececi oluyorsun yaaa
vucut ritmin karısıyordur yaaa
canım zaten sürekli tedavi yok ki hep bi erteleme hep bi bekleme
eskiden duyardım 5 yıl sonra olmus filan diye Allah Allah derdim niye beklemişler 5 sene diye.nerden bileyim surekli aralar verilmesi gerektiğini
geç olsun guc olmasın canım.sen moralini yuksek tut yine de.iizin vermiyorlarsa rapor alsana canım sonucta devlet memurusun

şimdide yasa tasarısı çıkıyomuş sağolsunlar 3 çocuk yapın demeyi biliyolar olmuyosa neyapcaz sanki devlet destekli yapınca tüp bebeği sana 2 den fazla şans veriyolar yada tedavi masrafını sanki karşılıyolar....gerizekalılar neye göre konuşuyolar anlamıyorum ide gebe kalınca tüp bebek merkezleri hastayı takip etcekmiş sanki her şehirde merkez var...dr seçme özgürlüğünüde kısıtlıyolar ya
ayyyyyyyyyyyyyyyyy valla çok sinirliyiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm...

ya bende kıskancım ya şu hasetten bir kurtulsak valla ne hale geldim ya önceden kimsenin bir şeyini kıskanmadım şu ömrümde ama bebeği kıskanıyorum ya..... alsanaalsanasmile

canımız cekmesin diye ne yediğini yazmamıssın canım.afiyet olsun arada sırada kaçamak yapmak iyi olur.moralin düzelir ama ananas suyuda sekerli kalorilidir herhalde..
özlemcim siz mart sonu mu tüp bebek yapıcaksınız ben atlamısım herhalde.orda yapılıyor mu ankara ya mı gideceksin

okulda girdiğim sınavlara benziyor gebe kalamamak.sanki dersimi çalışmıyroum da dersten kalıyorum.yada ben ne kadar calıssamda hoca bana taktı gibi

bebingim rapor ben alsam eşiminde denetlemesi varmış oda alamıyor birde benim grubumda eleman eksik aşılamada brgün izin aldım kıyameti kopardılar... zaten burdada çaışmak istemiyorum artık
çünkü düzenli bi sistem değil....amaişte hep umut eettim hamile kalırsam başka birime geçerim diye olmadı geçen yazkonuştum müdürle tamam dedi almadı burdan çalıştırcak başka yer yokmuş şubede allah belalarını versin....

aman ya aslında bu gibi durumlar için özel izinler olmalı nedir bu prosedürler ya bıktık valla.. neyse canım ya 3 hafta sonra başlarsın artık....

bende öyle derdim insan başına gelmeyince kimseyi anlamıyor işte((

bu kadar olumsuzuk içinde dün akşam bi haber aldım arkadaşımın eşinde sayı problemi vardı aşılama denediler ilkinde çoğul olabilir kendiniz deneyin demiş dr 2. aşılama olmaya gidiyor ank tüp vbebeğe geçelim diyo dru ve hamişşşşşşşşş ama çok su toplamış vucudü hastaneye yatmış ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…