canım ben anlasam bir yapılan testte yazanlarla öbür testler bile farklı farklı şeyler yazıyor bir kısmı aşılama da bir bölümü tüp bebekte yapılmıştı açık yazmıyor yani testlerde
sen dısarda bozdun mu diyeti özlemcim....
ben ne yesem bu aksam acaba....
semracım iyi seyirler hangi filme gidiyorsunuz...
en son testte tüp bebek yapılırken o da35 milyon sayı ama ayrıntısını hatırlmaıyorum dosyayı da egeye verdim fotokopi çekmeyi unutmuşum neyse karar çıksın geri alacağım zaten..
sağol canım ya tüp bebekteki doktorda aynı şeyi söylediönceki sayılar düşüktü ama miko yaparken iyi çıktı doğal yolla da olur dedi
ama bende ki sorun olmasa tabi..ya kaç zamandır aklımda soracağım iyi oldu
denizim eşinin test sonucları hakkında bişey demedi mi doktor..
bende hiç bişey anlamıyorum bu sonuclardan..zaten artık merakta etmiyorum
saldım cayıra mevlam kayıra mı derlerdi o hesap cok umrum değil bu aralar.
nasolsa gundemimizde bi hamile ablam var yetiyor yani.
dun arkadaslarlaydık ya önümüzdeki ay evlenecekler hemen cocuk istiyorlarmıs.bide ilk aydan tutarmıs valla catlarım hasetimden kızlar simdiden söyleyeyim.
bugün müthiş canım sıkkın bizim tüp bebeğe başlama planları yattı bu ay izin alamayınca mart 15de adet olucam yarın burdaki drumla konuşucaz artık regl döneminden sonra ne zaman uygunsa o zaman başlıycaz... zaten hep böyle oluo beni aşılama diye giderdim kist çıkardı beklemekten öldüm valla 2 yıldır tam 2 yıl oldu bebek istemeye başlayalı valla tedaviden çok bekleme aşamaları beni delirtiyor....
nursimcim sen niye bu kadar cok gececi oluyorsun yaaa
vucut ritmin karısıyordur yaaa
canım zaten sürekli tedavi yok ki hep bi erteleme hep bi bekleme
eskiden duyardım 5 yıl sonra olmus filan diye Allah Allah derdim niye beklemişler 5 sene diye.nerden bileyim surekli aralar verilmesi gerektiğini
geç olsun guc olmasın canım.sen moralini yuksek tut yine de.iizin vermiyorlarsa rapor alsana canım sonucta devlet memurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?