Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eferin kız bu bizim kilerin konuşmasıymış bunu bana babannem demi,şti ben ne dedi diye çok düşünmüştüm
merdivenleri çıkarken nefesim daraldı

bağırsağa lifli gıda diyo ülsere olmaz diyo eee ben ne yiycem ne yesem dokunuyor dünden beri cadı aç kalcak ne yesemde midem ağrımasa aç ken ağrıyor tokkken daha fena ya ben eski oburluğumu istiyorum ya

sağol meleğimmmmm,valla sanırım yaşımın etkisi var bukadar hareketliolmamda,gerçi annecimde öyle.elimden geleni yaıyorum vallahi.

sekerler ben bugün büyük temizlik yapacagim cünkü bidaha sonuc alanana kadar yapamam ama sayfayi acik birakacagim ara sira gelirim

sevimcim dinç olmaya çalışıyorum ama bazende yerimden kalkamıyorum,sonuçta heriş bana bakıyor,allahdan zafer bana çok yardımcı,dışarının hiçbir işini bilmem,evin alış-verişine kadar o yapar.

canımmm ahhh ahhh valla korkulucak kadar varrrrd esem çok haklıyımdır, doğumdan sonra anlıcaksın.ben hamileliğimde hiç ama hiç kabızlık sorunu yaşamadım,normaldede hiçbilmezdim,ama doğumdan sonra bende anüs çatlağı oldu,allahımmmm ne zorr bişey anlatamam,doğumdan sonra kadınların çoğunda oluyormuş,hele normal doğumlarda beterrrrrr!!!!!!!!!!!!!!yazın annemlerdeyken öldüm öldüm cana geldim.üstüne bide kabızlık eklendi,doktora gittim,krem,fitil falan verdi,hiçbir etkisi olmadı,1-2 aydır geçti gibi ama hafifden kabız olimm yine aynıı oluyor,o günleri yaşamak istemiyorum bidaha.sırf bu yüzden biledoğum yapmayı düşünmüyorum bazen 2. defa.inşallah başınıza gelmez hiçbirinizin,düşmanıma bile istemem böylebir acı vermesini.anlatmamıştım korkarsınız diye ama yeri gelmişken ağzımı tutamadım,oturamıyordum bilee,feciiiiiiiiiiiii.ılık suya oturmak iyi olur dediler yok anammm valla bebeksabaha kadar yatardı ben ağlardım acıdan.ahhh ahhhh.hayatımıda en çok acı çektiğim şey buydu,10 ken normal doğum yapsam bundan daha iyi derim hep.devam etseydi b urda gidicektim doktora büyükbir ihtimal ameliyat deniyor,ama çookk şükür devam etmediii.

canımm demek hareketleri hissetmeye başladın,maşşallah oğluşuma benimbundan sonra çok hissedersin ben 15. haftamda balık gibi hissediyordum,doktorum karın b ölgende hiç yağ yok ondan hissediyorsun henüz çok minik ve cılızhareket ediyor derdi.ama şimdiki halimle hamile kalsaydım 30. haftada hissederdim heraldee

kizlar buarda benim ilk yumos kontrolum ayin 03.12.2010 cuma günü:))) simdiye kadar hic bir sorun cikmadi insallah sonuna kadarda bisey cikmaz
süperr yaaa!!ben senden ümitlim melek,ciddiyimm laf olsun diye konuşmuyorum,bu defa olucakk,biz geldiğimizde senin karnın burnunda olucak:))

hatunlar herşeyimiz aynı vertigomuz bile :)
bebingim ben dursam hayat durmiiiki hangimiz kıcımızın üzerinde oturabiliyoruzki allah yeterki güç versin hepimize sağlık versin e olmayanada bebiş olanada sağlıkla kucağı almayı nasip etsin laf dönüyor dolaşıyor hep aynı noktaya varıyor :)
melekcim bana suç atma valla kadın milletinin alışverişe çıkması için yaprak düşmesi su damlaması gibi nedenler yeterli her daim kadın milleti hazır ve nazırdır cicilerini hamileyken giy inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh doğum günümde olacak ilk yumoş kontrolün desene allahım sana bol kaliteli yumoş sonrada bebiş versin yumoş geliştirici ne kullanıyorsun melek?
özlem maşallah iş yerine bende çok mutlu ve huzurluyum işyerimden insanın huzurlu bir işinin olması büyük şans allah bozmasın başa gelecek bir işgüzara bakar bozulması
sevim canım yaa bolzeytinyağlı ye çokta ıkınma canım bebişini rahatsız etme offf ya geçer inşallah basurda hamilelerde olabiliyormuş umarım ilerlemez duphaston zararlı değil dimi araştırmadan içme tatlım
deniz salı günü kafan rahat edecek bebişin 3 yaşına gelsinde güzel bir işe girersin inşallah
zasacım evet cüneyt kadın ruhundan iyi anlar hayattada erkeklik triplerine girmez ama ince hissettiği için öyle davranır yapmacıklığıda yoktur yani geçenlerde razı gelmişti motor almama hatta birlikte motor baktık ama şimdilerde gene korktu anne babasıda korkuttu onu

ay zasacım yaa kıyamam sana nasıl sıkıntı çekmişsin yaa içim gitti ama hiç korkma her hamilelik farklı bir sonrakinde olmaz inşallah

ay zasacım yaa kıyamam sana nasıl sıkıntı çekmişsin yaa içim gitti ama hiç korkma her hamilelik farklı bir sonrakinde olmaz inşallah

sormaaaa,feciyddii.yok valla şuan için 2. banaa çoookk uzaakkk.düşünmüyorumm,bazen şakayla söylüyorum ama büyük konuşmak gibi olmasın ASLAAA!!!

semram allahbidaha yaşatmasın ablamda son oğlunda öyle olmuştu oturup kalkamamıştı bile o yüzden senin çektiklerini tahmin ediyorum bende başladı inş devamı gelmez yemek borusunda yanma gaz bide bu bilemm ne yapacağım
burp gene nerelere bakıyım cadı bi evinde otur be sana gelecektik
özlemmm hissediyorsun işte ama daha güçlü hissetmeye başlayacaksın canım o kıpırtılar bebeğinin hareketleri

sevimcim hamilelikte probiyotik yoğurtlardan yeniyorsa birde onu denesene belki iyi gelir

bebingcim haftaya yine bebek görmeye gideceğim aramadım daha arkadaşla konuştuk gidelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…