sağol meleğimmmmm,valla sanırım yaşımın etkisi var bukadar hareketliolmamda,gerçi annecimde öyle.elimden geleni yaıyorum vallahi.aklimdakilerini yazayim ama.
sermestcigim herhangi bi sorun cikmadigina cok sevindim tatlim gözün aydin.
bebing sinirler tepelerinde kirmizilar yaklasiyor ya insallah o kirmizilar gelmez insallah benden önce hobereyy haberini verirsin insallah tatlim.
tuanay ailelerini agirliyor yorucu olmustur galiba onun icin...
zasanin hamaratligina hayranim vallaha hersey dört dörtlül allahsaklasin.
nursimde hastalanmis gecmis olsun canim biran önce iyilesmeni dilerim
elenazda bol bol ütü yapmis haftayada gezmelere gidecek keyfini cikaracak darisi benim basima:)))
deniz kuzum sana ne oluyor böyle tatlim dikkat et kendine
mavisin sekerleri yolunda allaha sükürler olsunki
özlem fistigida yorlumus yeni figurlara bayilmis.
balda halen hastaliginda kurtulamamis malesef(((
brupcugumda tirnaklarini ve kirpiklerini almis güle güle kullan tatlim hayirli olsun.
sevimde cocuk provasi yapmis ama hasida cikmis:))))
sekerler ben bugün büyük temizlik yapacagim cünkü bidaha sonuc alanana kadar yapamam ama sayfayi acik birakacagim ara sira gelirim
sevimcim dinç olmaya çalışıyorum ama bazende yerimden kalkamıyorum,sonuçta heriş bana bakıyor,allahdan zafer bana çok yardımcı,dışarının hiçbir işini bilmem,evin alış-verişine kadar o yapar.tünaydın canlarım güzel hafta sonları ne buya herkezde bi hastalık nursim burpum geçmiş olsun
bal sen iyileşemedinmi canım allah sağlık versin
meleğim seni bomba gibi gördüm ben rüyamda hamileydin yuppiii
semram en dinç kızı bu topiğin vallaha sana hayranım canım
sermest bu gün bol bol kızını dinler artık
tuanayım uğramamış o nasıl acaba
denizzzzzz sen hamilesin galiba ondan bu halsizlik geliyor deniz oğlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
özlem dünür kocaman olduk maşallah yakında pat pat vurcak sana erkekler daha güçlü heralde hissetceksin yakındır
mavim şekerin gene sinir etmiş seni ye gülüm simidi ama fazla kaçırma
elanazzzz canım nasılsın birdahaki ayamı kaldı umutlarımız hayırlısı be gülüm olcak biz bu gidişle topiğ toptan hamile bırakacağız sen sakın canını sıkma
bebingim sen ne alemdesin öyle kayboluyorsun ortalıktan zopa geliyor he
canımmm ahhh ahhh valla korkulucak kadar varrrrd esem çok haklıyımdır, doğumdan sonra anlıcaksın.ben hamileliğimde hiç ama hiç kabızlık sorunu yaşamadım,normaldede hiçbilmezdim,ama doğumdan sonra bende anüs çatlağı oldu,allahımmmm ne zorr bişey anlatamam,doğumdan sonra kadınların çoğunda oluyormuş,hele normal doğumlarda beterrrrrr!!!!!!!!!!!!!!yazın annemlerdeyken öldüm öldüm cana geldim.üstüne bide kabızlık eklendi,doktora gittim,krem,fitil falan verdi,hiçbir etkisi olmadı,1-2 aydır geçti gibi ama hafifden kabız olimm yine aynıı oluyor,o günleri yaşamak istemiyorum bidaha.sırf bu yüzden biledoğum yapmayı düşünmüyorum bazen 2. defa.inşallah başınıza gelmez hiçbirinizin,düşmanıma bile istemem böylebir acı vermesini.anlatmamıştım korkarsınız diye ama yeri gelmişken ağzımı tutamadım,oturamıyordum bilee,feciiiiiiiiiiiii.ılık suya oturmak iyi olur dediler yok anammm valla bebeksabaha kadar yatardı ben ağlardım acıdan.ahhh ahhhh.hayatımıda en çok acı çektiğim şey buydu,10 ken normal doğum yapsam bundan daha iyi derim hep.devam etseydi b urda gidicektim doktora büyükbir ihtimal ameliyat deniyor,ama çookk şükür devam etmediii.kızlar mide ağrılarım ortaya çıktı neden oluyor demir hapı kabızlık yapıyor ve basur oluştu bende sabah okadar zorlandımki bebğime bişey olcak diye korktum ağrım hala var yanmamda var dr ilaçda verse geçmiyeceğini biliyorum dupalak kullanıcam evde var kabızlık için ama fayda edeceğini sanmam mide asidi içinde gavicon kullanıyorum benim hamileliğimdede ne aş erdim ne midem bulandı ne belim ağrıdı nede uyukladım ama bu bağırsak sorunu ilk günden beri vardı arada bi gidiyor yeniden geliyor son aylarda daha kötü olmaz inş
canımm demek hareketleri hissetmeye başladın,maşşallah oğluşuma benimvalla sevimcim sevgili dünürüm bilemiyorum ki benimki daha öyle bir belirti göstermedi
bazen kıpırdama hissediyor gibiyim ama emin değilim
hatta bu kıpırtıyı hissettikten sonra o bölgede kaşınma oluyor nasıl birşeyse bilemedim yani :97:
süperr yaaa!!ben senden ümitlim melek,ciddiyimm laf olsun diye konuşmuyorum,bu defa olucakk,biz geldiğimizde senin karnın burnunda olucak:))kizlar buarda benim ilk yumos kontrolum ayin 03.12.2010 cuma günü:))) simdiye kadar hic bir sorun cikmadi insallah sonuna kadarda bisey cikmaz
ay zasacım yaa kıyamam sana nasıl sıkıntı çekmişsin yaa içim gitti ama hiç korkma her hamilelik farklı bir sonrakinde olmaz inşallah
semracım çok geçmiş olsun canım ya hiç bahsetmemiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?