Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
brupcugum ayin 17sinden beri decapeptyl ignesini kullaniyorum haftaya cumaya kadar buna devam etmem gerekiyor yarinde merional 75 ve 150 baslayacagim demek senin haftaya cumaya dogum günün insallah banada ugur getirirsin tatlim

sermest canım şekerinin normal çıkmasına sevindim canım gözün aydın

saolasın canım benim

bu arada sermest senin tarif ettiğin uçan tekmeleri savuran bizzat benim oğlum
sanırım gece uyuyo gündüz 10 dk durmuyo

masallah oglusuna ama siz bizden baya büyüksünüz kuzum normaldir yani

çok sükür canım hee dürtüklüyorum kızı ki annesine naz etmesin diye amma sallamıyor pek
canı istemezse tık ses vermiyor velet:)) hayırlısı artık balık zorlayınca sadece hamsi yiyebiliyorum digerlerini yiyemiyorum hala malesef

gecmis olsun canım aman dikkat et az kaldı ha gayret canım

günaydın
nasılsınız?ben çok fenayım
üstümde ağır bir yük var sanki
heryerim çekiliyor
karnım ağrıyor kolumu kaldırmaya halim yok
ama son işleri toparlamam lazım salı günü son

o agırlık sürecek bir müddet daha insana bir tembellik hissi gelip çörekleniyor valla alış :)

saol canım amin hepimizin güzel haberlerlini almak nasip olsun canım
hastaneden ziyade dogum yapacagım doktorum pek meshur bir kadın hastası sgkdan ziyade çok değil kadın çok hoş bir bayan normal dogum taraftarı senelerin doktoru hastaları da hep eski hastaları hastalarının yakınları falan ondan kalabalık bu annemlerin taraftakı doktorum canım bizim taraftaki degil orada sıra pek olmuyor daha rahat burada da dogumlar dizildi işte peşpeşe vakti saati olmayınca bişey yapamıyon el mahkum bekle bebelerin gelişini:)
göbüşün çıkmaması bizim gibi hasretten sonra kavusanlara iyi değil be zuzum insan bir heves bekliyor öyle işte zar zor nasip olmus bir daha olacak mı falan olmusken tam olsun diymi:)

yuppıııı yuppııı kızlar hamıleyımmmm

hayırlı olsun tebrikler

kadın spor yapmıstır belki kasları ondan sıkıdır:)
uyutmasın anasını bu cadı anası zati uyanık hep
demek senin otoban da kapanmadı daha kapancak ümidim vardı ama cıksss

vayy be hepsi aklima geldi ögretmenlerimmm 5 aldim ben:)))))))))))))

aferim sana yıldızlı pekiyi melegim:)

strese mi giriyon acaba bilinclatında düşünüyorsan acaba sabah kac cıkacak dıye ondan da cok cıkabılır mavisim

güle güle giy cicilerini canım iyi olmana da sevindim digerleri nazar boncugu olsun bebişin gelişi şerefine

kizlar buarda benim ilk yumos kontrolum ayin 03.12.2010 cuma günü:))) simdiye kadar hic bir sorun cikmadi insallah sonuna kadarda bisey cikmaz

haydı bismillah hayırlısıyla güzel olacak canım sonucu da

herkes kayıplarda yine ben de banyo yaptım mayıstım öyle oturuyom kös kös
ye iç yat moduna devam annede olmanın avantajları:=)
ama ders hazırlamam lazım sınav da hiç ugrasasım yok valla

ne biliym sermest
neden oluyosa artık
erken kalkınca sorun olmuyo genelde ama geç kalkınca yüksek çıkıyo anlamadım acaba sabah erken metobolizma hızlı mı çalışıyo ki
yarın kahvaltıdan sonra yürüyüş denicem sanırım bakalım noluck o zaman

özlem zararlı mararlı yedim napiym
onun yerine dengelemek için akşam da pırasa yicem:))))

yemeğe gitmiştim eşimle yani tostcuya gittik kac gundur canım istiyordu ben hergun tost yesem sıkılmmam ama illa dısardan olcak
markete gittik evde hiç bişey kalmamış cok yoruldum yaaaa
tuvalete gidesim olmadıgı için ne durumdayım bilmiyorum ama karnım agrımaya devam ediyorr

yüzleşene kadar umudumu kaybetmicem

slm arkdaşlar ben bu formda yeniyim. bende aşılama yöntemi yaptıracagım.eşim 3 ay öndce varikosel ameliyatı olduu ameliyattan önce 18. milyon ml.de 3 ay sonra 12 milyona düştüü. bizde aşılama yöntemine karar verdik ilk defa denneyecegiz.iki ayrı dr gittim birrii önce rahim testti istedi.digeri gittigimde adetimin 5 günündeydim o test falan istemeden ilaç (klomen) verdi 5 gün kullan gel dedi birde çatlama ignesi verdi. ben şaşırdımm test falan istemeden sadece mayene etti yumurlalıkların saglam dedi tamam.aşılama yaptıran arkadaşlar sizlerin ilk ne istedi dr. bana anlatırmısınız kafam karıştı.birde rahim testi ni salı günü yapcak dr. o zamna kadar ilişkiye girmeyin dedi ..

ay semra hiç bahsetmemiştin.canım ya nasıl da düşünüyorsun bizi caktırmammısın neler yasamıssın da
bi kere daha tebrik ediyorum seni bizi korkutmamak için...
bi daha hiç yaşamazsın inş..
ada 3 yasına gelince bence yeniden isteyebilirsin bir bebek daha daha lohusa sayılırsın sen hem ciden erken kaza olmadıkça vucudun bile toparlanması 1.5 2 yıl mış

rahim filmi herkese istenir tüplerin acık mı ona bakılır eger kapalıysa zaten asılamanın bir anlamı yok tüp bebek önerilir
burda hepimiz asılama denedik ama bir tanesi bebeğine kavustu bu yontemle biraz daha az sans var bunu bil.
ama belli olmaz tabi yazıldıysa olur

kizlar buarda benim ilk yumos kontrolum ayin 03.12.2010 cuma günü:))) simdiye kadar hic bir sorun cikmadi insallah sonuna kadarda bisey cikmaz
süper:))yeğenimin doğum günü de o gün:))
hayırlısı ile hiçbirşey çıkmaz gelsin bebişimiz
denizcim nasılsın canım iyiimisin....

tuaanyım nerlerdesinnnnnn
ugramamıssın

iyi desem değil kötü desem değil(
tuaf bir haldeyim
şişkinlik var görseniz karnım kocaman oldu
gerçekten ya
taş gibi
kabızım da aynı zamanda

Son düzenleme:
merhabalar cnm,evet bebig arkadaşımın dediği gibi rahimfilmi şart,tüplerinde bi sorun olabilir,o zaman aşılama yapılmasının bir anlamıyok,ama ben çektirmemiştim rahim filmi,hadi hakkında hayırlısı olsun cnm.
aslında pişmanda oldum yazdıklarım içinbebingim yaaa,korkuttum sizi.ama her bünye farklı sizlerde doğumdansonra olmayabilir.inşallah olmazda.tebriğin için teşekkürler.şımardım bak şimcikk:)

bende zafer'i bekliyorum,arabay getircek dışarı çıkıcaz ablamlaa,araba arıyorum kendime 10-15 bin arası küçük bişey,ne alabiliriz acaba.mümkünse otomatik olucak.

]

netten baktın mı semracım sahibinden .com gibi orası bayagı fikir veriyor insana hatta araaba bile bulabilirsin
biz ordan sattık mesela
hiç bilgim yok ama eminim secenek coktur honda gibi

duphalac diye bir şurup verdi dr
dün ve bugun kullandım
ama şüpheliyim kullanmasam daha mı iyi acaba
sigarayı içmediğim ertesi günden beri böyleyim
17 gün oldu ve hala taş gibi karnım

semra geçmiş olsun canım yaşadıklarının aynısını bir arkadaşım yaşadı ve doğum ardından ameliyat oldu
gerçekten feci bir durum
hiç bu zamana kadar tuvalete çıkma ile ilgili sorunum olmazdı ama başladı malesef
hep rahatsızım

sermestim şekerin normal çıkmış çok sevindim
bundan sonra da herşey yolunda gider merak etme
sen şu tarama testlerinden yaptırmadın değil mi öyle aklımda kalmış

denizim saskınlıgın yeni geciyordur yoruluyorsunda işte kolay mı canım
bu hafta dinlenince toparlanırsın
kabızlıga hemen bi çözüm bul ondan şişsindir hem rahatlarsındaa
ananem bana süttte incir ğişirirdi sıcak yerdim onu cok iyi gelirdi kabızlıgıma
suyu bol içiyormusun o da etkiler hafif yürüyüş te iyi gelir
sende bunları biliyorsundur tabide bende yardımcı olmak istedim.

ilaçla ilgili hiç bilgim yok ama o sevimin de bahsettiği ilaç sanırım
17 gun muuuuu offff cok sıkıntılı sındır tabi
sigaranın malesef böyle bi sorunu oluyor zamana ihtiyacı var sistemin düzelmesi için

bebingcim sen nasılsın?
benim canım da dışardan hazır şeyler istiyor hep:))
ne kadar beleşciyiz
akşam bizde de balık vardı tiksinmeden bol salatayla yedim valla
hatta o kadar çok yemişim ki nefes alamadım sonra

yağ az olunca bebek hareketi daha çabuk mu hissediliyor semranın dr u söylemiş galiba
ben yandım o zaman geç hissederim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…