sermest canım şekerinin normal çıkmasına sevindim canım gözün aydın
bu arada sermest senin tarif ettiğin uçan tekmeleri savuran bizzat benim oğlum
sanırım gece uyuyo gündüz 10 dk durmuyo
yokluğum belli olmuş kaynatılmamış
sermestim çok sevindim canım hersey yolunda demek cok dürtlüklüyon bebeğini he....
bak masallah kilo da almmış sen takma artık kafana dogumdan sonrası kolay olacak sana bunu düşün:102:
demek balık yedin:104:
iyi geceler fıstıklar...bizde akşam başsağlığına gittik daha sonra evde film izledik ama bençk fenayım belim çok ağrıyor yatınca burnum tıkanıyor zaten nefes alamıyordum üstüne tuz biber oldu..karnımdada bi huzursuzluk var elada sağolsun hiç durmuyor anlayacağınız çok fenayım vitamin depolattı eşim..inş kolayca atlatırım....benim çok uykum var ama her yerim kırılıyo uyumaya çalışayım biraz...sabah görüşürüzzz....
günaydın
nasılsınız?ben çok fenayım
üstümde ağır bir yük var sanki
heryerim çekiliyor
karnım ağrıyor kolumu kaldırmaya halim yok
ama son işleri toparlamam lazım salı günü son
sermest şekerinin iyi çıkmasına çok sevindim allah burada hep güzel haberler nasip eder inşallah hastane maceraların o hastanenin yoğun olmasından kaynaklı tatlım keşke ataşehirdeki hastanelere gelebilseydin çok sakin oluyor birde ssk lılar pek keşfedemedi henüz heralde benim komşumda senin gittiğin hastanede doğum yapmıştı oda aynı şeyden şikayet etmişti şansız olduğunu düşünme canım
ayrıca göbüşünün çıkmaması iyi bişi herkez öylesini hayal ediyor hatta sivrisinek sokmuş gibi ne güzel hiç karnı çıkmamış derler benim ablamda hep karnının büyüklüğünden şikayet ederdi daha 6 aylıkken ya izne çıksana doğurdun doğuracan derdi herkez oda daha çok var nasıl çıkayım bakmayın karnımın büyüklüğüne derdi buda zor bişi sen keyfine bak
yuppıııı yuppııı kızlar hamıleyımmmm
valla teselli için demedim ama öyle hem kadının 3 çocuğu var bu 4. düşün yani kaslar gevşememiş demek
maşallah çok diri geldi gözüme:)
olsun canım ya vardır bundada bir hayır demek gerek bak doğumlara yeni bebişlere tanık olmuşsun
uykucu kızımız 1-2 haftaya tekmeler seni de uyutmaz inşallah
benim göbişte aynı ortadan bir otoban geçiyor bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak o yarık
ayrı bir bebek olsa drlardan biri görürdü dimi şekerim:)
vayy be hepsi aklima geldi ögretmenlerimmm 5 aldim ben:)))))))))))))
günaydın kızlar
sabah sabah şekerim yüksek çıktı yaaa
sonra hemen düştü normale ama 1 saat içindeki yüksek
sabah geç kelkınca böyle yüksek çıkıyo
hafta sonu da 7de kalkıp kahvaltı mı yapıcam yaa
canım sıkıldı ben de eşimi aradım simit istedim hazır düşmüşken ara öğünümde simit yicem
nasıl bi bünyeymiş bu anlamadım bakıym bi de simitle deniym nolacak
dün brup cadisinda heveslendim alisverise gittim kendime birsürü ciciler aldim ama cokta yoruldum artik demir eksikligim bitti iyilestim sonunda allaha cok sükürler olsun amma ignelerim yan etki yapmaya basladi basim ve belim agriyor göbüsümde mosmor oldu ama ben bunlarin hepsine razim tek bebisim gelsinde biraz daha sabir ederim
kizlar buarda benim ilk yumos kontrolum ayin 03.12.2010 cuma günü:))) simdiye kadar hic bir sorun cikmadi insallah sonuna kadarda bisey cikmaz
süper:))yeğenimin doğum günü de o gün:))kizlar buarda benim ilk yumos kontrolum ayin 03.12.2010 cuma günü:))) simdiye kadar hic bir sorun cikmadi insallah sonuna kadarda bisey cikmaz
denizcim nasılsın canım iyiimisin....
tuaanyım nerlerdesinnnnnn
ugramamıssın
merhabalar cnm,evet bebig arkadaşımın dediği gibi rahimfilmi şart,tüplerinde bi sorun olabilir,o zaman aşılama yapılmasının bir anlamıyok,ama ben çektirmemiştim rahim filmi,hadi hakkında hayırlısı olsun cnm.slm arkdaşlar ben bu formda yeniyim. bende aşılama yöntemi yaptıracagım.eşim 3 ay öndce varikosel ameliyatı olduu ameliyattan önce 18. milyon ml.de 3 ay sonra 12 milyona düştüü. bizde aşılama yöntemine karar verdik ilk defa denneyecegiz.iki ayrı dr gittim birrii önce rahim testti istedi.digeri gittigimde adetimin 5 günündeydim o test falan istemeden ilaç (klomen) verdi 5 gün kullan gel dedi birde çatlama ignesi verdi. ben şaşırdımm test falan istemeden sadece mayene etti yumurlalıkların saglam dedi tamam.aşılama yaptıran arkadaşlar sizlerin ilk ne istedi dr. bana anlatırmısınız kafam karıştı.birde rahim testi ni salı günü yapcak dr. o zamna kadar ilişkiye girmeyin dedi ..
aslında pişmanda oldum yazdıklarım içinbebingim yaaa,korkuttum sizi.ama her bünye farklı sizlerde doğumdansonra olmayabilir.inşallah olmazda.tebriğin için teşekkürler.şımardım bak şimcikk:)ay semra hiç bahsetmemiştin.canım ya nasıl da düşünüyorsun bizi caktırmammısın neler yasamıssın da
bi kere daha tebrik ediyorum seni bizi korkutmamak için...
bi daha hiç yaşamazsın inş..
ada 3 yasına gelince bence yeniden isteyebilirsin bir bebek daha daha lohusa sayılırsın sen hem ciden erken kaza olmadıkça vucudun bile toparlanması 1.5 2 yıl mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?