sütü sıcak içiyorum bebimdenizim saskınlıgın yeni geciyordur yoruluyorsunda işte kolay mı canım
bu hafta dinlenince toparlanırsın
kabızlıga hemen bi çözüm bul ondan şişsindir hem rahatlarsındaa
ananem bana süttte incir ğişirirdi sıcak yerdim onu cok iyi gelirdi kabızlıgıma
suyu bol içiyormusun o da etkiler hafif yürüyüş te iyi gelir
sende bunları biliyorsundur tabide bende yardımcı olmak istedim.
ilaçla ilgili hiç bilgim yok ama o sevimin de bahsettiği ilaç sanırım
17 gun muuuuu offff cok sıkıntılı sındır tabi
sigaranın malesef böyle bi sorunu oluyor zamana ihtiyacı var sistemin düzelmesi için
nereye gidebilirim canım tabiki merkeze biz ilçedeyiz yanereye gidiyorsun özlemcigim? sana iyi gezmeler tatlim
inşallah sorunsuz geçirip bebiş haberini vereceksin inanıyorum çok az kaldı çokkizlar buarda benim ilk yumos kontrolum ayin 03.12.2010 cuma günü:))) simdiye kadar hic bir sorun cikmadi insallah sonuna kadarda bisey cikmaz
aslında emin değilim canım her gün olan birşey değil o nedenle emin değilimsağol meleğimmmmm,valla sanırım yaşımın etkisi var bukadar hareketliolmamda,gerçi annecimde öyle.elimden geleni yaıyorum vallahi.
sevimcim dinç olmaya çalışıyorum ama bazende yerimden kalkamıyorum,sonuçta heriş bana bakıyor,allahdan zafer bana çok yardımcı,dışarının hiçbir işini bilmem,evin alış-verişine kadar o yapar.
canımmm ahhh ahhh valla korkulucak kadar varrrrd esem çok haklıyımdır, doğumdan sonra anlıcaksın.ben hamileliğimde hiç ama hiç kabızlık sorunu yaşamadım,normaldede hiçbilmezdim,ama doğumdan sonra bende anüs çatlağı oldu,allahımmmm ne zorr bişey anlatamam,doğumdan sonra kadınların çoğunda oluyormuş,hele normal doğumlarda beterrrrrr!!!!!!!!!!!!!!yazın annemlerdeyken öldüm öldüm cana geldim.üstüne bide kabızlık eklendi,doktora gittim,krem,fitil falan verdi,hiçbir etkisi olmadı,1-2 aydır geçti gibi ama hafifden kabız olimm yine aynıı oluyor,o günleri yaşamak istemiyorum bidaha.sırf bu yüzden biledoğum yapmayı düşünmüyorum bazen 2. defa.inşallah başınıza gelmez hiçbirinizin,düşmanıma bile istemem böylebir acı vermesini.anlatmamıştım korkarsınız diye ama yeri gelmişken ağzımı tutamadım,oturamıyordum bilee,feciiiiiiiiiiiii.ılık suya oturmak iyi olur dediler yok anammm valla bebeksabaha kadar yatardı ben ağlardım acıdan.ahhh ahhhh.hayatımıda en çok acı çektiğim şey buydu,10 ken normal doğum yapsam bundan daha iyi derim hep.devam etseydi b urda gidicektim doktora büyükbir ihtimal ameliyat deniyor,ama çookk şükür devam etmediii.
canımm demek hareketleri hissetmeye başladın,maşşallah oğluşuma benimbundan sonra çok hissedersin ben 15. haftamda balık gibi hissediyordum,doktorum karın b ölgende hiç yağ yok ondan hissediyorsun henüz çok minik ve cılızhareket ediyor derdi.ama şimdiki halimle hamile kalsaydım 30. haftada hissederdim heraldee
süperr yaaa!!ben senden ümitlim melek,ciddiyimm laf olsun diye konuşmuyorum,bu defa olucakk,biz geldiğimizde senin karnın burnunda olucak:))
evtet vertigomuzda var vesselam :)hatunlar herşeyimiz aynı vertigomuz bile :)
bebingim ben dursam hayat durmiiiki hangimiz kıcımızın üzerinde oturabiliyoruzki allah yeterki güç versin hepimize sağlık versin e olmayanada bebiş olanada sağlıkla kucağı almayı nasip etsin laf dönüyor dolaşıyor hep aynı noktaya varıyor :)
melekcim bana suç atma valla kadın milletinin alışverişe çıkması için yaprak düşmesi su damlaması gibi nedenler yeterli her daim kadın milleti hazır ve nazırdır cicilerini hamileyken giy inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh doğum günümde olacak ilk yumoş kontrolün desene allahım sana bol kaliteli yumoş sonrada bebiş versin yumoş geliştirici ne kullanıyorsun melek?
özlem maşallah iş yerine bende çok mutlu ve huzurluyum işyerimdeninsanın huzurlu bir işinin olması büyük şans allah bozmasın başa gelecek bir işgüzara bakar bozulması
sevim canım yaa bolzeytinyağlı ye çokta ıkınma canım bebişini rahatsız etme offf ya geçer inşallah basurda hamilelerde olabiliyormuş umarım ilerlemez duphaston zararlı değil dimi araştırmadan içme tatlım
deniz salı günü kafan rahat edecek bebişin 3 yaşına gelsinde güzel bir işe girersin inşallah
zasacım evet cüneyt kadın ruhundan iyi anlar hayattada erkeklik triplerine girmez ama ince hissettiği için öyle davranır yapmacıklığıda yoktur yani geçenlerde razı gelmişti motor almama hatta birlikte motor baktık ama şimdilerde gene korktu anne babasıda korkuttu onu
hissediyorsun diyorsun yani ama hergün hissetmiyorum ki böyle mi oluyor ?semram allahbidaha yaşatmasın ablamda son oğlunda öyle olmuştu oturup kalkamamıştı bile o yüzden senin çektiklerini tahmin ediyorum bende başladı inş devamı gelmez yemek borusunda yanma gaz bide bu bilemm ne yapacağım
burp gene nerelere bakıyım cadı bi evinde otur be sana gelecektik
özlemmm hissediyorsun işte ama daha güçlü hissetmeye başlayacaksın canım o kıpırtılar bebeğinin hareketleri
saolasın canım benim
masallah oglusuna ama siz bizden baya büyüksünüz kuzum normaldir yani
çok sükür canım hee dürtüklüyorum kızı ki annesine naz etmesin diye amma sallamıyor pek
canı istemezse tık ses vermiyor velet:)) hayırlısı artık balık zorlayınca sadece hamsi yiyebiliyorum digerlerini yiyemiyorum hala malesef
gecmis olsun canım aman dikkat et az kaldı ha gayret canım
o agırlık sürecek bir müddet daha insana bir tembellik hissi gelip çörekleniyor valla alış :)
saol canım amin hepimizin güzel haberlerlini almak nasip olsun canım
hastaneden ziyade dogum yapacagım doktorum pek meshur bir kadın hastası sgkdan ziyade çok değil kadın çok hoş bir bayan normal dogum taraftarı senelerin doktoru hastaları da hep eski hastaları hastalarının yakınları falan ondan kalabalık bu annemlerin taraftakı doktorum canım bizim taraftaki degil orada sıra pek olmuyor daha rahat burada da dogumlar dizildi işte peşpeşe vakti saati olmayınca bişey yapamıyon el mahkum bekle bebelerin gelişini:)
göbüşün çıkmaması bizim gibi hasretten sonra kavusanlara iyi değil be zuzum insan bir heves bekliyor öyle işte zar zor nasip olmus bir daha olacak mı falan olmusken tam olsun diymi:)
hayırlı olsun tebrikler
kadın spor yapmıstır belki kasları ondan sıkıdır:)
uyutmasın anasını bu cadı anası zati uyanık hep
demek senin otoban da kapanmadı daha kapancak ümidim vardı ama cıksss
aferim sana yıldızlı pekiyi melegim:)
strese mi giriyon acaba bilinclatında düşünüyorsan acaba sabah kac cıkacak dıye ondan da cok cıkabılır mavisim
güle güle giy cicilerini canım iyi olmana da sevindim digerleri nazar boncugu olsun bebişin gelişi şerefine
haydı bismillah hayırlısıyla güzel olacak canım sonucu da
afiyet olsun canımpırasa mı yedim yoğurdumu salatamı ekmeğimi
şekerim 91 çıktı
sabahın acısını çıkardım
bebingim sen naptın gelmediler di mi?????
test yapmıcak mısın??
dün olması lazımdı heralde
AAYY inşallah gelmez de çıldırırız
özlemcim hissediyosun işte
hergün olmuyo ilk zamanlar
zamanla güçlenecek oğluşun patır patır vuracak kaburgalarına doğru
oğluşum dur da biraz uyuyalım diyeceksin
sermestim şekerin normal çıkmış çok sevindim
bundan sonra da herşey yolunda gider merak etme
sen şu tarama testlerinden yaptırmadın değil mi öyle aklımda kalmış
birde canım sıkkın aslında yansıtmak istemedim size
sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum artık özel dr la başlıyoruz
istediğim gibi sorularımı sorabilirim
kese boyu 5+6 da 2.4 mm dedi dr ama ben anlamadığım için birşey soramadım sadece kist üzerine odaklanmıştı ağrın var mı diye
ama ben nette bakıyorum 5 hafta da bile 7 mm çıkmış ki 6 haftada 13 mm falan oluyormuş
benimki niye küçük
kistte 2.5 cm
adet olmadığım için öyle kalacak o
kesin sezeryan olacak daha önce açık ameliyatım var hemde kist alınır
ben yatıp bekliyodum hareket etsin diye ama nafile o canı isteyince hatırlatacak
sonraları durmak bilmeyecek inşallah
ben de kaçıyorum gelirim yine :103::103::103::111::111::111:
mavisim benim adet tarihim
yarın daha olmadım inş hamileyimdir ve olmam
test yapasım yok hiç
cok konuşmak ta istemiyorum bide gelir benimkiler cok ü<ülürüm sonra
sermestim senle ben olamyınca gece muhabbeti hiç olmuyor burda
evine dönnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?