Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kendi işime zor derim sizinki çok daha zormus canım ya.ne diyim Allah kolaylık versin biran önce yoluna girer inşallah.sen yine de pozitif olmaya calış canım.acaba diyorum hiç yatmadım asılamalardan sonra hemen calısmaya basladım ondan mı tutmadı diye.
bugun dergide okuudum bebek dergisine.tüp bebek yöntemiyle hamile kalanların ev işi bile yapmamaları lazımmıs.ya ne kadar hassas anlayın artık

evet ya sırf oturdukları yerden ay bugünde bunu yapalım bunu icat edelim milletin başını ağrıtalım diye uğraşıyorlar sanki.... dediğin gibi 3 çocuk nerde biz daha birini beceremedik ya.... hem burada da yok öyle bir merkez... ama yazıda sanki müsade edilir diyordu ama bir yere bildirilmesi gerekti ben mi öyle anladım acaba?

canım arkadasın buyuk ihtimalle fazla yumurta geliştirdiginden ohss olmus geçmiş olsun canım ya.sağlıkla doğurur inşallah.yasa tasarısına bunuda eklesinler böyle zamanlarda izin alınmasını eşler içinde kolaylaştırsınlar madem 3 cocuk yapın diyorlar.hoş bu yastan sonra 3 tane yapamayız herhalde biz

vallaha bende sinirlendim şimdi tüp bebege devlet sadece 2defamı izin veriyor zaten onlarda dünyanın parasını alıyor ben şimdi 3senedir boşamı bekledim tüp bebeğiaşılamamıda doğru dürüst yapamadı zaten kendini doktor zanneden çırak koymuşlar birkaç ögrenci asistanlık yapıyolar bizimle kendilerini geliştiriyorlar sonrada büsürü yanlış yapıp doktor oluyorlar bende çok sinirlendim ilaçlardanmı neklava:

evet canım annemiz var sonuçta :))) ananas suyu kalorili olabilir ama burp çok faydalı demişti o nedenle aldım ben....
yok canım martta eşimin değerlerine bakacağız, mayısta aşılama deneyelim yaza yapalım diyoruz başka zamanımız yok malesef.... ankarada doğar annesi gibi:))))

evet özlemim yoksa eger merkez sağlık müdürlüğüne bildirecekler bu da iyi bişey.sağlık ocaklarıda gebeleri takip etmek zorunda biliyorsunuz ikide bir arar ebe beni gebelik varmı diye.bi daha ararsa olmuyor arama dicem

okulda girdiğim sınavlara benziyor gebe kalamamak.sanki dersimi çalışmıyroum da dersten kalıyorum.yada ben ne kadar calıssamda hoca bana taktı gibi

allah iyiliğini versin benzetmeye bak ya hayret bir şeysin valla:))) tembel değiliz ama:))):kedi:

valla ben ıp fak yaptırmıyorum burda geçen sene gittim bi muayaneye 15 tana asistan giriyo kesinlikle gitmem valllaaa

canım ya işimiz zor valla birilerinin keyfine kalmak ise daha zor olsa gerek . en azından benim yaz tatilim var senin o da yok( inşallah olurda değiştirirsin canım ya....

çok yumurta geliştiyse ohss olmuştur o ....

hey allahım ya onların ne suçu var canım..... inşallah olurda bağıra bağıra vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dersin...

hayır canım öyle düşünme vermeyince vermiyo allah zamanını bekliyo ben 1.aşılamamda ayaga bile kalkmadım tüp bebektede gene olmadı şuan 2.aşılamam yapıldı ama 1gün yattım ayaga kalktım sadece agır iş yapmıyorum genede kan geldi hemde daha hastaneden eve gelmeden arabadada yatarak geldim olmayınca olmuyorbilmiyorumkismile

tecavüze uğrayıp hamile kalanlar sanki çok verimli çalışıyo... sanırım kaçınılmazsa akışına bırakıyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…