şimdide yasa tasarısı çıkıyomuş sağolsunlar 3 çocuk yapın demeyi biliyolar olmuyosa neyapcaz sanki devlet destekli yapınca tüp bebeği sana 2 den fazla şans veriyolar yada tedavi masrafını sanki karşılıyolar....gerizekalılar neye göre konuşuyolar anlamıyorum ide gebe kalınca tüp bebek merkezleri hastayı takip etcekmiş sanki her şehirde merkez var...dr seçme özgürlüğünüde kısıtlıyolar ya
ayyyyyyyyyyyyyyyyy valla çok sinirliyiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm...
şimdide yasa tasarısı çıkıyomuş sağolsunlar 3 çocuk yapın demeyi biliyolar olmuyosa neyapcaz sanki devlet destekli yapınca tüp bebeği sana 2 den fazla şans veriyolar yada tedavi masrafını sanki karşılıyolar....gerizekalılar neye göre konuşuyolar anlamıyorum ide gebe kalınca tüp bebek merkezleri hastayı takip etcekmiş sanki her şehirde merkez var...dr seçme özgürlüğünüde kısıtlıyolar ya
ayyyyyyyyyyyyyyyyy valla çok sinirliyiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm...
canımız cekmesin diye ne yediğini yazmamıssın canım.afiyet olsun arada sırada kaçamak yapmak iyi olur.moralin düzelir ama ananas suyuda sekerli kalorilidir herhalde..
özlemcim siz mart sonu mu tüp bebek yapıcaksınız ben atlamısım herhalde.orda yapılıyor mu ankara ya mı gideceksin
okulda girdiğim sınavlara benziyor gebe kalamamak.sanki dersimi çalışmıyroum da dersten kalıyorum.yada ben ne kadar calıssamda hoca bana taktı gibi
bebingim rapor ben alsam eşiminde denetlemesi varmış oda alamıyor birde benim grubumda eleman eksik aşılamada brgün izin aldım kıyameti kopardılar... zaten burdada çaışmak istemiyorum artık
çünkü düzenli bi sistem değil....amaişte hep umut eettim hamile kalırsam başka birime geçerim diye olmadı geçen yazkonuştum müdürle tamam dedi almadı burdan çalıştırcak başka yer yokmuş şubede allah belalarını versin....
bu kadar olumsuzuk içinde dün akşam bi haber aldım arkadaşımın eşinde sayı problemi vardı aşılama denediler ilkinde çoğul olabilir kendiniz deneyin demiş dr 2. aşılama olmaya gidiyor ank tüp vbebeğe geçelim diyo dru ve hamişşşşşşşşş ama çok su toplamış vucudü hastaneye yatmış ........
allah iyiliğini versin benzetmeye bak ya hayret bir şeysin valla:))) tembel değiliz ama:))):kedi:
evet özlemim yoksa eger merkez sağlık müdürlüğüne bildirecekler bu da iyi bişey.sağlık ocaklarıda gebeleri takip etmek zorunda biliyorsunuz ikide bir arar ebe beni gebelik varmı diye.bi daha ararsa olmuyor arama dicem
kendi işime zor derim sizinki çok daha zormus canım ya.ne diyim Allah kolaylık versin biran önce yoluna girer inşallah.sen yine de pozitif olmaya calış canım.acaba diyorum hiç yatmadım asılamalardan sonra hemen calısmaya basladım ondan mı tutmadı diye.
bugun dergide okuudum bebek dergisine.tüp bebek yöntemiyle hamile kalanların ev işi bile yapmamaları lazımmıs.ya ne kadar hassas anlayın artık
valla ben ıp fak yaptırmıyorum burda geçen sene gittim bi muayaneye 15 tana asistan giriyo kesinlikle gitmem valllaaa
tembel degiliz de verimli çalışmıyoruz herhalde:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?