Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebim inşallah yarın olmazsın eve bir bebiş daha gelir aramızda çok olmasın değil mi
sonra da sırayla kızlardan gelsin haber ve peş peşe büyüsün bebişlerimiz

tatlım yazdım ya ben okumadın mı için rahat olsun baska topikleri de okuma insanın kafası karısıyor anca bosa evham

kabızlık zordur bilirim ezelden ibs hastasıyım müzmin kabız yani artı hemoraid ve fissür ameliyatı olmuş biri olarak hem ne kadar igrenc hem ne kadar eziyetli bişey yasayan bilir ben her yolu denedim gecmedi malesef kronikleşti bendeki ameliyatla en azından yırtıktan kurtuldum az da olsa rahatladım ama şimdi gebelikten ötürü zaman zaman zorluyor ilerlerse amliyat yerim zorlanır diye benim de endişem
ama bir tavsiye benden sunu farkettim ben ne zaman katı sıkacagında havuc elma mandalina karısımı hazırlayıp içsem anında ishal modunda tuvalete kosturuyor beni ki bana o saydıgınız dogal formüller kar etmez normalde istersen bir de bunu dene denizim posalı dogal içecekler iç hem bebişi de büyütüyor bol vitamin

bu arada yarın kpss sınavım varmış bugun farkına vardım iptal olmuştu
ama ben hiç çalışmadım tabiki
boşu boşuna giriyorum aslında
Allahtan öğleden sonra da sabah uyurum biraz:))

denzim o insanın elinde değil malesef en azından bizler için evham yapmamak kısmı cok zor
biz kıtlıktan cıkıp bir lokma ekmek bulmuş gibiyiz o yüzden bu kadar ürküp üzerine titrememiz
korkularımız cok dogal zor bulunan bir nimeti kaybetme endişesi hep olacak keske olmasa yormasak kendimizi
ben zaten septik bir insandım iyice sapıttım görmeniz lazım beni sürekli sırt üstü yatıp göbegi acıp dinleme modundayım her gün aynada ölcümler yapıyorum kendimce sürekli bir korku endişe hali ama engel olamıyorum beni cok yıpratıyor belki en özel en güzel dönemden keyif almama engel oluyor keske elimizde olsa duadan baska bize care yok RAbbim evlatlarımızı mucizelerimizi bize lutfetti ya elbet sagsalim de bagıslayacak umuduyla Ona sıgınmaktan baska care yok denizim

bugun aklıma geldi sermestim evde olup da bakamıyorum ki kendime akşam resmen bayılıyorum
son zamanlar birde ayrılacak yatış modunda olmasın diye elimden geleni yapıyorum neyse az kaldı dayanıyorum

sık dişini canım az kaldı sonra bol bol ense yaparsın evde kuzuna da bakarsın kendine de
stres de tetikliyor kabızlıgı benim ibs denen rahtsızlıgımıın yegane sebebi stresmiş ona göre diyeyim aman :)

benım çıkmam lazım canım bozuluyor bizimkiler hep bilgisayardayım diye
iyi bakın kendinize yarın gece evimdeyim kısmetse rahat rahat konusuruz insallah
kocaman öpüyorum hepinizi

aminn sermestim Rabbim inşallah bağışlayacak..bol duadan başka rahatlamaya neden yok bizim için..
sermestim çıksam ayıp olmaz değil mi
uzansam iyi olacak eşimde kızıyor
hele kese mm lerini incelememe kızdı
moralim bozuluyor diye

deniz başladın mı evhamlara
ben hiç hatırlamıyorum kesenin boyu ne olmalı falan
ama bi sıkıntı olsaydı Allah korusun kalp atışı alınmazdı ya da şekli bozuk olurdu doktor anlardı
hem sen o ölçümlere takılma makina kalitesine çözünürlüğüne doktorun ölçümüne çok bağlı
herşey yolundadır sen merqak etme dicem ama biliyorum geçmicek
bundan sonra böyle sürüp gidecek iyi mi,hareket etti mi,büyüdü mü,az mı hareket etti,zayıof mı kısa mı v.s. v.s
böööyle sürüp gidecek
normal insanlarda da oluyo mu bilmiyorum da bizim gibi zor bulanlar hep böyle
ama içini ferah tut
herşey yolunda maşallah

benim günde 40 kere şeker ölçtüğüm ve eşimin kızdığı gibi
bence kadınların çoğunda bi davranış bozukluğu var
onlar ne kadar rahat ya da gamsız ya da iyi rol yapıp çaktoırmıyolar
bazen eşime diyorum sen hiç yaşlanmazsın korkma diye

denizim hiç araştırma bunları yorma kendini
kolay degil biliyorum ama üzme kendini hersey yolunda gidecek

tam ölçü olarak bilmiyorum ama yarın ananeme sorayım
1 litre süte 6-7 tane gibi tatlı seversen biraz daha koyabilirsin pişir
süt kesilir gibi olur ama merak etme cok pişmesin
yiyebilicegin sıcaklıkta ye evdeysen ac karnına ye mesela

iyi akşamlar kızlar...kahvaltıdan sonra duşa girdim sonra dışarı çıktım...kızımın eksiklerini tamamladım...kızıma bornozlu havlu takımı aldım bi tulum birde pijama takımı aldım kendimede sabahlıklı gecelik aldım...

şimdilik ilk etapta bana lazım olacak şeyleri tamamladım sayılır artık eksik gördüğüm bişey olursa sadece onları alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…