Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iyi akşamlar çok hastayım dün akşamda bu günde giremedim. heryerim ağrıyor

nursimcim oh başlamşsın hazırlıklara ee az kaldı artık

denizcim folik asit ve demir haparıda kabızlığı tetikliyor sigarayı bırakıncada oluyor ben çok çektim ondan halada çekiyorum duphalac kullanıyorum dr vermişti osmolak diye bir şurup daha var onlar iyi geliyor işte ben her şeyi denedim prasa incir erik acı biber kayısı yok anam fayda etmiyor allah yardımcımız olsun
özlemcim canım her gün hissetmezsin zaten ara ara hisedersin ben şuana da bile bazen her gün bazen 2günde bir hissediyorum meraka etme yakındır mavininki gibi uçan tekmeler

balım geçmiş olsun canım ya düzelmedin sen pzt hemen güzel bir kontrolden geç bence bu adam san bakamıyormu ne

kabızlık basur bide mide ağrısı birleşince sevime ne olur bilin bakalım allahhhhhhhhhhh sol kaburgamada ağrı girdi ben bi acilemi gitsem bişey yaparlarmıki

ne güzel süt içiyorsun bende ilk zamanlar içiyordum ama şimdi içemiyorum((
sakın zorlama bana bir toz vermişlerdi hamilelikte kullanılabilen onu kullanmıtım birkaç kere
sende kullan olmazsa hem hiçbir zararı yok...
canım böyle sayısal değerlere taılıp kalma çünkü her bebişin gelişimi farklı sonuçta
benim kaçtı hatırlamıyorum ama bebişler o dönemde çok hızlı büyüyorlar
bu kez gittiğinde belki sen bile şaşıracaksın:)
hem belki seninki geç döllendi olamaz mı yani...
mavisim benim adet tarihim
yarın daha olmadım inş hamileyimdir ve olmam
test yapasım yok hiç
cok konuşmak ta istemiyorum bide gelir benimkiler cok ü<ülürüm sonra
ayy hadi ver artık güzel haberi nolurrrrrrrrrrrrr
inşallah bugün hobareyyyy günüdür inşallahhhhhh
canım bizde ona incir uyuşturması derler kaynatıyorsun şeker falanda koyar anneannem biraz kıvamlı bir tatlıdır
incirler bölünerek koyulur dolması gibi bütün bütün değil
canım canını sıkma ben görmemiştim ama bak gördüm yanıtladım :)
dr da ayrı bir hoşmuş yani sonuçta ilk etapta bebişin haftası keseye göre ölçülüyor
neye göre o zaman o bu haftadasın diyor yani adet tarihinle kese uyumlu değil demekki
demekki geç döllenme olmuş uyumuz bir keseyi nasıl 5+6 diyor belki 4+ allah allah ya bu drlarda bir hoş
bebim inşallah yarın olmazsın eve bir bebiş daha gelir aramızda çok olmasın değil mi
sonra da sırayla kızlardan gelsin haber ve peş peşe büyüsün bebişlerimiz
inşallah kalanlar inci gibi dizilsin inşallah...
güle güle kullanın analı kızlı :)
semracım yarın çantamı hazırlıycam neler koyayım canım....
aman allahım ya bu kadar yakın mı artık:)
ne bileyim ya sanki ben hergün hissedecekmişim gibi geliyor :)
kabızlık basur bide mide ağrısı birleşince sevime ne olur bilin bakalım allahhhhhhhhhhh sol kaburgamada ağrı girdi ben bi acilemi gitsem bişey yaparlarmıki

hamilelikte olur böyle şeyler deyip gönderirler zati :)

melek, geliyo yakındır hobarey inşallaaahhhh

bebing sen naptın nasılsın???

insallah canim insallah bebingdende gelir hobreyy haberii

afiyet bal seker olsun tatlim seni böyle pozitif görmek beni gercekten mutlu ediyor canim insallah bebisin gelmistir

hayirli ugurlu olsun canim güle güle giyinin anali kizli:)))

dün aksam girmedim temizligim aksam saat 7.30 bitti sonra annemler gelip gittiler bende o kadar cok yorulmustum bide basimin agrisindan duramadim saat 9.30 yattim

özlem canim seninde kulandigin igne bas agrisi yapiyormuydu canim ben ölüyorum bas agrisinda iki gündür hic gecmiyor tatlim ya

:104: bizde de akşama balık var kociş yapacak :)
yoksa ben de bu kızcağız gibi görmeden deşerim:)

ayy melek nasıl bir temizlikmiş o bitmemiş bir türlü çok yormuşsun kendini ya
böyle dip köşe yapmayı seviyorsan bizede gelebilirsin:)
bende baş ağrısı olmamıştı ama o kullandığım ilaçlar uyku hali yapmıştı
havalardan etkilenmişsindir belki dikkat et kendine...:94:

geleyim canim canin sagolsun yarin dr. gidecegim igne almaya o zaman bir sorurum artik bu bas arisi ne diye.

hadi ben çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz :92:

hadi görüsürüz

iyi pazarlar hepinize günlerdir lodos gecmedi burda cok bunaltıyor insanı sersem gibi dolanıyoruz

melekcim yorma kendini canım

özlem 2 tabak daha ekleyin aksama bizde gelicez :)

bi garip hallerim hala devam ediyor karnım belim agrıyor ama daha görmedik kırmızıları inş gelmez

tuanaydan ses yok yoksa pazartesiyimi bekliyor hobareyi vermek için bence öyle gibi bu sesisizliğin altından süper haber cıkıcak sanki

nursim cim canım analı kızlı güle güle kullanın cicilerinizi canım
geri sayım da mutlu sona cok az kaldı inş bizlerde görürüz bu günleri
bol bol dinlenmeye calıs canım

geleyim canim canin sagolsun yarin dr. gidecegim igne almaya o zaman bir sorurum artik bu bas arisi ne diye.

hadi görüsürüz
ilacın öyle bir yan etkisi olabilir sen okudun mu prospektüsü bence önce ona bir bak canım...
günaydın kızlar...bugün burda hava inanılmaz güzel güneş var ve sıcacık...
burasıda aynı pırıl pırıl valla ama kış gelmeyince yazda gelmiyor
kış kışlığını yapmalı artık susuz kalırız yine valla
şu küresel ısınma mahvetti zati :84:
iyi pazarlar hepinize günlerdir lodos gecmedi burda cok bunaltıyor insanı sersem gibi dolanıyoruz

melekcim yorma kendini canım

özlem 2 tabak daha ekleyin aksama bizde gelicez :)

lodos kesinlikle serseme çevirir insanı ya ......:111:
gel hayatım gel ne demek başımın üstünde yeriniz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…