iyi akşamlar kızlar...kahvaltıdan sonra duşa girdim sonra dışarı çıktım...kızımın eksiklerini tamamladım...kızıma bornozlu havlu takımı aldım bi tulum birde pijama takımı aldım kendimede sabahlıklı gecelik aldım...
ne güzel süt içiyorsun bende ilk zamanlar içiyordum ama şimdi içemiyorumsütü sıcak içiyorum bebim
inciri de öyle yiyorum işte
1.5 litre su içiyorumdur tahminen işte yeteri kadar yürüyüş yapıyorum:))
ama bundan sonra keyfi yapacağım tabiki
hiç çıkmıyorum değil tabiki
ama sıkıntılı bir kere çok zorlamak zorunda kaldım ve kan geldi
korkuyorum bende hemoroid olacağım diye
ama bir daha olmadı allahtan
zorlamakta istemiyorum korkuyorum birşey olacak diye
çünkü tüp bebekte sakın kabız olmayın diyorlardı
canım böyle sayısal değerlere taılıp kalma çünkü her bebişin gelişimi farklı sonuçtabirde canım sıkkın aslında yansıtmak istemedim size
sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum artık özel dr la başlıyoruz
istediğim gibi sorularımı sorabilirim
kese boyu 5+6 da 2.4 mm dedi dr ama ben anlamadığım için birşey soramadım sadece kist üzerine odaklanmıştı ağrın var mı diye
ama ben nette bakıyorum 5 hafta da bile 7 mm çıkmış ki 6 haftada 13 mm falan oluyormuş
benimki niye küçük
kistte 2.5 cm
adet olmadığım için öyle kalacak o
kesin sezeryan olacak daha önce açık ameliyatım var hemde kist alınır
ayy hadi ver artık güzel haberi nolurrrrrrrrrrrrrmavisim benim adet tarihim
yarın daha olmadım inş hamileyimdir ve olmam
test yapasım yok hiç
cok konuşmak ta istemiyorum bide gelir benimkiler cok ü<ülürüm sonra
canım bizde ona incir uyuşturması derler kaynatıyorsun şeker falanda koyar anneannem biraz kıvamlı bir tatlıdırbebim tarif etsene sütle incir ne kadar nasıl kaynayacak?
mavim sen anlarsın sigara içen biri olaraktan birden kesince çok fena oluyormuş ya
napalım inşallah geçer bı sıkıntılı günler
bu arada kimse kese boyuyla ilgili yorum yapmamış özellikle hamile arkadaşlarım
neyse ne yaşayacaksak o olacak zaten bol bol dua etmekten başka çare yok
inşallah kalanlar inci gibi dizilsin inşallah...bebim inşallah yarın olmazsın eve bir bebiş daha gelir aramızda çok olmasın değil mi
sonra da sırayla kızlardan gelsin haber ve peş peşe büyüsün bebişlerimiz
güle güle kullanın analı kızlı :)iyi akşamlar kızlar...kahvaltıdan sonra duşa girdim sonra dışarı çıktım...kızımın eksiklerini tamamladım...kızıma bornozlu havlu takımı aldım bi tulum birde pijama takımı aldım kendimede sabahlıklı gecelik aldım...
aman allahım ya bu kadar yakın mı artık:)semracım yarın çantamı hazırlıycam neler koyayım canım....
ne bileyim ya sanki ben hergün hissedecekmişim gibi geliyor :)denizcim folik asit ve demir haparıda kabızlığı tetikliyor sigarayı bırakıncada oluyor ben çok çektim ondan halada çekiyorum duphalac kullanıyorum dr vermişti osmolak diye bir şurup daha var onlar iyi geliyor işte ben her şeyi denedim prasa incir erik acı biber kayısı yok anam fayda etmiyor allah yardımcımız olsun
özlemcim canım her gün hissetmezsin zaten ara ara hisedersin ben şuana da bile bazen her gün bazen 2günde bir hissediyorum meraka etme yakındır mavininki gibi uçan tekmeler
kabızlık basur bide mide ağrısı birleşince sevime ne olur bilin bakalım allahhhhhhhhhhh sol kaburgamada ağrı girdi ben bi acilemi gitsem bişey yaparlarmıki
melek, geliyo yakındır hobarey inşallaaahhhh
bebing sen naptın nasılsın???
yemeğe gitmiştim eşimle yani tostcuya gittik kac gundur canım istiyordu ben hergun tost yesem sıkılmmam ama illa dısardan olcak
markete gittik evde hiç bişey kalmamış cok yoruldum yaaaa
tuvalete gidesim olmadıgı için ne durumdayım bilmiyorum ama karnım agrımaya devam ediyorr
yüzleşene kadar umudumu kaybetmicem
iyi akşamlar kızlar...kahvaltıdan sonra duşa girdim sonra dışarı çıktım...kızımın eksiklerini tamamladım...kızıma bornozlu havlu takımı aldım bi tulum birde pijama takımı aldım kendimede sabahlıklı gecelik aldım...
ayy melek nasıl bir temizlikmiş o bitmemiş bir türlü çok yormuşsun kendini ya
böyle dip köşe yapmayı seviyorsan bizede gelebilirsin:)
bende baş ağrısı olmamıştı ama o kullandığım ilaçlar uyku hali yapmıştı
havalardan etkilenmişsindir belki dikkat et kendine...:94:
hadi ben çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz :92:
ilacın öyle bir yan etkisi olabilir sen okudun mu prospektüsü bence önce ona bir bak canım...geleyim canim canin sagolsun yarin dr. gidecegim igne almaya o zaman bir sorurum artik bu bas arisi ne diye.
hadi görüsürüz
burasıda aynı pırıl pırıl valla ama kış gelmeyince yazda gelmiyorgünaydın kızlar...bugün burda hava inanılmaz güzel güneş var ve sıcacık...
iyi pazarlar hepinize günlerdir lodos gecmedi burda cok bunaltıyor insanı sersem gibi dolanıyoruz
melekcim yorma kendini canım
özlem 2 tabak daha ekleyin aksama bizde gelicez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?