Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

güle güle kullanın tatlım saglıkla huzurla insallah

kızlar iyi akşamlar çok hastayım dün akşamda bu günde giremedim. heryerim ağrıyor

nursimcim oh başlamşsın hazırlıklara ee az kaldı artık

iyileşemedin bi yavrum ya

haha bizimkiler cadı da ondan öyle bir var bir yok modunda
oglanlar o kadar naz etmiyy sevim teyzesi yakındır özlemin göbüşün de inlemesi insallah

özlem canim seninde kulandigin igne bas agrisi yapiyormuydu canim ben ölüyorum bas agrisinda iki gündür hic gecmiyor tatlim ya

kıyamam sana cok mu agrıyor gecmis olsun tatlım

ayy hadi insallah güzel haber gelsin ikinizden de hayırlısıyla bebişimmm

ya benimde sabahtan beri birşeyim yoktu şimdi başım ağrıyor ve dönüyor
bu haftalarda tansiyon düşüşleri olduğu için denge problemi olabiliyormuş malesef ne yapsam bilemedim
ocak ve civarı mahvolmuş biraz temizlik yaptım ama eskiye göre iyi oldu içime sinmedi
eşimde bırak yapma diyor kendi zati yapmamış bu hale gelmiş neye elimi atsam yağdan yapışıyor ya
yağ çözücü ve çamaşır suyunuda kullanmak istemiyorum var mı başka bir yöntem bilen ya
sıcak suyla halledeyim ama nafile....:86::84:

daha eve gecemedim birsürü de işim var ders hazırlayamadım
yarın toplantı koymuslar bir de boşlugum da gitti
bu aksam bi ton ders hazırlamam lazım ama gece geçeriz kesin eve
nasıl olacak bilmem üff cok sıkıldım işten de şu saçma sapan hazırlıklarından da valla

mor cif güzel söküyor yagı özlemcim ondan varsa onla dene istersen
erkekler pek anlamaz ocak temizliginden birkere kaldı mı öyle ocak yag da tabakalasınca temiziligi zorlasıyor
sen yorma kendini bazen bas dönmesi olabilir normal canım

benim cadı gene inat moduna girdi tüm ekşi tatlı rüşvetlerime ve kırk şekilli yatış pozisyonlarıma ragmen cevap vermiyor dogana kadar beni stresten gebertecek bu hatun işimiz iş vallahi

hanaaaa sermestte buradaymış
anacım şu okul biteydi de bizde kurtulaydık daha 9 hafta var ya ((
ben zati hep o moru kullanıyorum çamaşırsuyu katkılı diye ama tabaka öyle bir tabaka ki sökmedi :)))
dönüyor dinlenince geçer mi bilemiyorum ki eşimde kızıyor oturma sen kalk çalış diye:)

iyipazarlarrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kahvaltımızı yaptık geldik,fazla kalamıyoruz artık dışarda,ada odasında uyumak istiyorneyse yeter,dünde akşam çıktık,çokda çıkamıyorum artık,bende alıştım evde oturmaya.

iyi pazarlar canım demek gezmelere gittiniz ne güzel hava da cok iyi bugün
ay ben sıkıldım bu haftasonu bişey de anlamadım otur otur

özlemcim ben kullanıyordum çamaşırsuyu,yağ çözücü,herşey kullandım hamileyken,ama maske takıyordum,bide mudodan aldığım dirseklere kadar uzanan fiyonklu eldivenlerim vardı onlarla herişimi yapıyordum.maske takıncaetkilenmiyodum,valla mecburen kullanıyordum,mutfakdada banyodada çok gerekli.benim psikolojim bozulur evi pis görünce,abla yapma diyodu ben geldikçe yaparım diyodu ama hergün yapılması gereken işler mutfak ve banyo-wc işi.arap sabunuve sıvı beyz sabun kullanmanı öneririm,ben herzaman herşeyde kullanıyorum bunları,hem saf hemde mis gibi yapıyor dokunduğu heryeri.sende şöyle yap,mesela ocağımı temizlicen,dök domestosu bolca,kapat kapıyı aç camı çık,yarım saat dursun maskeni tak durula,hiçbişeycik olmaz allahın izniyle.kolay gelsin!

iyi pazarlar canım demek gezmelere gittiniz ne güzel hava da cok iyi bugün
ay ben sıkıldım bu haftasonu bişey de anlamadım otur otur

lütfen son zamanlarında eve tıkılma,çık dolaş,hava al,bundan sonra eve hepden bağlanıcann.yakın olsak bana gelirsin cnm yaaa.çok isterdim valla.

canım annemdeyim diye eve kapandım normalde durmam pek
büyükbabam bizde ya hasta olunca cıkılmıyor dısarı pek

bu persmbe bulusalım işte uyuyordu sanırım herkese eşim gece gelicek epey gec
katılabilirim rahat rahat ben de

ben alacak bişey bulamıyorm pek cok az eksigimiz var ıvır zıvır onlar da bir de kendime hazılrıgım olacak o kadar aralık sonuna halletmeyi düşünüyorum onları da
şu an için tek istegim kuzumun daha güclü bir şekilde düzenli ben burdayım demesi o kadar:=)

neye dokuz hafta var canım anlamadım?
ilk yarı tatiline :))
eee biz ona boş yere prenses demiyoruz küçük hanım nazlı annesi keyfine düşkün :)
eşimde banyo ve tuvalet temizliğinde iyi de bu mutfak işi ona göre değil:)
dediğin gibi yapayım ama eşim olmadan tabi yoksa paralar valla...
bu persmbe bulusalım işte uyuyordu sanırım herkese eşim gece gelicek epey gec
katılabilirim rahat rahat ben de

ne güzel ya özeniyorum bu istanbullulara ve izmirlilere ....

nursimcim ben sana benim götürdüğüm ve kulandığım tüm şeyleri yazcam,burdan çok araştırdım bende senin gibiyken,2 bavulla gittim,bazıları gerçekden çok gereksiz yük.

ela için:

hastane çıkışı(eğer doğum yaptığın hastane vermiyorsa 2 çift)

çorap 2 tane

ağız mendili 2 tane

battaniye(1 penye-1merserize)

biberon-emzik(bunlar gereki değil ama sen yinede koy)

anakucağı(içine pamukdan ince bişey yapır,ilk zamanlar bebek içinde rahat edermez,içini yatak konforuna getirmelisin)

yeni doğan bez,yeni doğan ıslak mendil.

pişik kremi koyma gerek yok.

hastane çıkışının içinde eldiven ve şapası olduğu için yazmadım çok gerekli.

senin için:

1 takım geceliksabahlık seti,

1 takım pijama takımı(bunlar ince ve yazlık olsun,zaten doğumdan sonra ateş fışkırıyor heryerinden:))

bunlara uygun terlik,çorap,loğusa kurdalesi,ama ben kurdale önermem,çok kayıyor,taç veya bant olabilir,kırmızı olsun,yedekde pembe koy,kızına süsülü görün.

hasta pedi,canpedin vardı o gayet güzel.

iççamaşırı,5 tane al.anne kilodu olsun,bol ve büyük.tek kullanımlık olanları var istersen onlardanda alabilirsin.

diş fırçan,macunun,hafif bir makyaj yapman için gereken malzemeler.

gögüs ucu atlakkreminikoy mutlaka,ilk emzirmeden itibaren bolca sür,silmeden bebeğini emzir,hiçbir sakıncası yok,doğal yağlardan yapılıyor,kullanmazsan herşeyi unutup memenin derdine düşersinnn kii çok fecii bişeyy!!

emzirme sütyenini koy,geceliğin içine giyersin,gelen giden olur çünkü.

fotoğraf makinan ve kameran.eğer fotoğrafçı tutmadıysan eşin dışında birine bu sorumluluğu ver,fot.dan anlıyan biri olsun,her anını karelesin.

şarj aleti(ben unutmuşum koymayı,şarjımda bitmişti,neyseki temin etmiştim hemencik)

bebeğin için bitane maşşalllah koy yatağınınbaşına takarsın,kendi geceliğinin içinede tak,ben çok inanırım nazara.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.zaten gerekli olanlarda bunlar,fazlabişeye çok gerek yok,sonra geldiğinde herkes yerleştirmek içinn nurcihannnnn bu nereye koncak?şu nereye koncak diye kafanı şişirmesinler.aklına takılan bişey olursa,bana sor cnm,unuttuğum şeyler olabilir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…