iyi akşamlar kızlar...kahvaltıdan sonra duşa girdim sonra dışarı çıktım...kızımın eksiklerini tamamladım...kızıma bornozlu havlu takımı aldım bi tulum birde pijama takımı aldım kendimede sabahlıklı gecelik aldım...
kızlar iyi akşamlar çok hastayım dün akşamda bu günde giremedim. heryerim ağrıyor
nursimcim oh başlamşsın hazırlıklara ee az kaldı artık
denizcim folik asit ve demir haparıda kabızlığı tetikliyor sigarayı bırakıncada oluyor ben çok çektim ondan halada çekiyorum duphalac kullanıyorum dr vermişti osmolak diye bir şurup daha var onlar iyi geliyor işte ben her şeyi denedim prasa incir erik acı biber kayısı yok anam fayda etmiyor allah yardımcımız olsun
özlemcim canım her gün hissetmezsin zaten ara ara hisedersin ben şuana da bile bazen her gün bazen 2günde bir hissediyorum meraka etme yakındır mavininki gibi uçan tekmeler
özlem canim seninde kulandigin igne bas agrisi yapiyormuydu canim ben ölüyorum bas agrisinda iki gündür hic gecmiyor tatlim ya
bi garip hallerim hala devam ediyor karnım belim agrıyor ama daha görmedik kırmızıları inş gelmez
tuanaydan ses yok yoksa pazartesiyimi bekliyor hobareyi vermek için bence öyle gibi bu sesisizliğin altından süper haber cıkıcak sanki
nursim cim canım analı kızlı güle güle kullanın cicilerinizi canım
geri sayım da mutlu sona cok az kaldı inş bizlerde görürüz bu günleri
bol bol dinlenmeye calıs canım
iyi pazarlar canım demek gezmelere gittiniz ne güzel hava da cok iyi bugün
ay ben sıkıldım bu haftasonu bişey de anlamadım otur otur
ilk yarı tatiline :))neye dokuz hafta var canım anlamadım?
eee biz ona boş yere prenses demiyoruz küçük hanım nazlı annesi keyfine düşkün :)iyipazarlarrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kahvaltımızı yaptık geldik,fazla kalamıyoruz artık dışarda,ada odasında uyumak istiyorneyse yeter,dünde akşam çıktık,çokda çıkamıyorum artık,bende alıştım evde oturmaya.
eşimde banyo ve tuvalet temizliğinde iyi de bu mutfak işi ona göre değil:)özlemcim ben kullanıyordum çamaşırsuyu,yağ çözücü,herşey kullandım hamileyken,ama maske takıyordum,bide mudodan aldığım dirseklere kadar uzanan fiyonklu eldivenlerim vardı onlarla herişimi yapıyordum.maske takıncaetkilenmiyodum,valla mecburen kullanıyordum,mutfakdada banyodada çok gerekli.benim psikolojim bozulur evi pis görünce,abla yapma diyodu ben geldikçe yaparım diyodu ama hergün yapılması gereken işler mutfak ve banyo-wc işi.arap sabunuve sıvı beyz sabun kullanmanı öneririm,ben herzaman herşeyde kullanıyorum bunları,hem saf hemde mis gibi yapıyor dokunduğu heryeri.sende şöyle yap,mesela ocağımı temizlicen,dök domestosu bolca,kapat kapıyı aç camı çık,yarım saat dursun maskeni tak durula,hiçbişeycik olmaz allahın izniyle.kolay gelsin!
bu persmbe bulusalım işte uyuyordu sanırım herkese eşim gece gelicek epey gec
katılabilirim rahat rahat ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?