Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya bende ilk etapta park yatağını ,nevresim takımını, oto koltukları varya yeni doğan için onu (babaannemize gideceğiz ya mecburen yol uzun rahat yatsın bebiş) , battaniye ,havlu,oyun halıları varya minder şeklinde onu ,biberon ve temizlik malzemelerini vb şeyleri almayı düşünüyorum kıyafetleri için acele etmeyeceğim ihtiyacım olanı ve beğendiğimi alacağım zaten büyüyor hem yaz bebeği olacağı için daha çok çıtçıtlı şeylerden alacağım rahatça yatsın zati pek rahattı sere serpe pipi meydanda utanmaz oğluşum benim

özlemcim doğur oğluşunu çık gel,gezdireyim siziii:))istanbul kazan biz ve sıpalarımız kepçe oynayalım olmazmı??

ay gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum nursim ya
zasada ne güzel anlatmış valla
eee semracımmmm ben mavi mi koyacağım kurdelayı :)

yaz bebeği rahat oluyor yaaa.bende 5 çorap,10 badiyle büyüttüm kızımı:))

nursim için en güzel zamanlar şimdi cok az kaldı heyecanı bizi bile sardı
ah bize de gelecek mi o günler hayırlısıyla biz de cantasını hazırlayacakmıyız böyle

ayy olmaz mı semram ya hemde ne iyi olur ama benim veledin çıkmasına daha çoooooooook var:)
ah bir gelse o zaman... gerçi herkes bu zamanı özlersin diyor ama bizdeki bu tedirginlikle hamilelliğin tadını çıkaramıyorum ki hemen gelmesi işime gelir :)

canımmmm,senin öyle bi oğlun olucakkiiiii,dünyalar güzeli,tosunmu tosunn bişeyyy!!!

ben dün senin oğluna hediyemi aldımmm:))teyzesii yesin onuuuuuu:))))))))))))))))))))))))))))))

yaz bebeği rahat oluyor yaaa.bende 5 çorap,10 badiyle büyüttüm kızımı:))
bende öyle düşünüyorum en fazla kısa penye şortlardan falan giyer sanırım
yaz bebişleri ilk etapta pek birşeye ihtiyaç duymuyorlar bencede
olurrrrsen mavi koyy:))kırmızı koy annesi,sanada çook yakışırr,sarı saçlarınaa:))

mavi olur diyorsun:)
saçlarım aldı başını gitti ya çok uzadılar sözde kestirmiştim kısacık
nasıl uzadı bende anlamadım...:84:

canımmmm,senin öyle bi oğlun olucakkiiiii,dünyalar güzeli,tosunmu tosunn bişeyyy!!!

ben dün senin oğluna hediyemi aldımmm:))teyzesii yesin onuuuuuu:))))))))))))))))))))))))))))))

tosun olacağı kesin ana tosun baba tosun :)))
canım benim sen niye zahmet ediyorsun çok teşekkür ederiz BATU bey adına :)

inşallah be semracım bana hiç geçmiyor o zaman valla korkulardan evhamlardan yedim bitirdim kendimi

ya semra sen sarı saçların dedinde ben saçlarımı karamel yapsam diyorum nasıl olur ki?:26:

tosun olacağı kesin ana tosun baba tosun :)))
canım benim sen niye zahmet ediyorsun çok teşekkür ederiz BATU bey adına :)
ne demek cnmmmm,ada ablası seçti:)valla tuutum önüne bikaç bişey o onu tutup ağzına sokmak istedi:))

inşallah be semracım bana hiç geçmiyor o zaman valla korkulardan evhamlardan yedim bitirdim kendimi
yok canım geçti gitti,koca kız oldu,azcık kaldı yaaa,yolun yarısını geçtinsonraki yarısı nasıl geçiyo anlamıyosun bile.

ya semra sen sarı saçların dedinde ben saçlarımı karamel yapsam diyorum nasıl olur ki?:26:
karamel sana yakışır ama ben pek beğenmiyorum o rengi.fönlemediğinde kötü duruyor.ayrıca sen hamilesin ne boyasııııı.batu bey adına kıızıyorum sana haaa!!!!!!!!!!!!!!!!

birde saçlarımı küt kestireyim diyorum şu öne doğru uzayan modeller varya
en azından toplarım toplamadan yapamam sıkılırım çüünkü:)))
nasıl olur?:78:

:97yyy yerim ben ADAcığımı onun zevkine güveniyorum :)))
demek ısırmak istedi canım ya kaşınıyor tabi ne yapsın yavrum...
yok hayatım şimdi değil doğumdan sonra kestirip boyatayım diyorum
çeşit çeşit karamel var ben daha seçmedim ama dediğin gibi fön lazım sürekli
ne yapsam ya bilemedim bak şimdi:97:

nursimcim unutmuşummm:

bebek şeker sepeti ve şekerleri.

kapı süsü.odayı süslemek için balon falan,önceden bikaç kişiye söyle sen doğumdan çıkana kadar hazırlasınlar.

bence doğal rengine bırak bi süre.insan saçıyla uğraşamıyor,zaten doğumdan sonra çoooooook dökülüyor sen bide boyatırsan saçını hepden mahvedersin,doğumdan sonra bi kestirirsin tamamdırr.batu 1 yaşına gelsin,o seçer zaten hangi ren yapıcağını.

ben de boyatmayı düşünmüyorum dogumdan sonra da emzirme süreci var sonucta ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…