ben alacak bişey bulamıyorm pek cok az eksigimiz var ıvır zıvır onlar da bir de kendime hazılrıgım olacak o kadar aralık sonuna halletmeyi düşünüyorum onları da
şu an için tek istegim kuzumun daha güclü bir şekilde düzenli ben burdayım demesi o kadar:=)
ya bende ilk etapta park yatağını ,nevresim takımını, oto koltukları varya yeni doğan için onu (babaannemize gideceğiz ya mecburen yol uzun rahat yatsın bebiş) , battaniye ,havlu,oyun halıları varya minder şeklinde onu ,biberon ve temizlik malzemelerini vb şeyleri almayı düşünüyorum kıyafetleri için acele etmeyeceğim ihtiyacım olanı ve beğendiğimi alacağım zaten büyüyor hem yaz bebeği olacağı için daha çok çıtçıtlı şeylerden alacağım rahatça yatsın zati pek rahattı sere serpe pipi meydanda utanmaz oğluşum benim
ay gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum nursim ya
zasada ne güzel anlatmış valla
eee semracımmmm ben mavi mi koyacağım kurdelayı :)
nursim için en güzel zamanlar şimdi cok az kaldı heyecanı bizi bile sardı
ah bize de gelecek mi o günler hayırlısıyla biz de cantasını hazırlayacakmıyız böyle
ayy olmaz mı semram ya hemde ne iyi olur ama benim veledin çıkmasına daha çoooooooook var:)
ah bir gelse o zaman... gerçi herkes bu zamanı özlersin diyor ama bizdeki bu tedirginlikle hamilelliğin tadını çıkaramıyorum ki hemen gelmesi işime gelir :)
bende öyle düşünüyorum en fazla kısa penye şortlardan falan giyer sanırımyaz bebeği rahat oluyor yaaa.bende 5 çorap,10 badiyle büyüttüm kızımı:))
olurrrrsen mavi koyy:))kırmızı koy annesi,sanada çook yakışırr,sarı saçlarınaa:))
canımmmm,senin öyle bi oğlun olucakkiiiii,dünyalar güzeli,tosunmu tosunn bişeyyy!!!
ben dün senin oğluna hediyemi aldımmm:))teyzesii yesin onuuuuuu:))))))))))))))))))))))))))))))
ne demek cnmmmm,ada ablası seçti:)valla tuutum önüne bikaç bişey o onu tutup ağzına sokmak istedi:))tosun olacağı kesin ana tosun baba tosun :)))
canım benim sen niye zahmet ediyorsun çok teşekkür ederiz BATU bey adına :)
yok canım geçti gitti,koca kız oldu,azcık kaldı yaaa,yolun yarısını geçtinsonraki yarısı nasıl geçiyo anlamıyosun bile.inşallah be semracım bana hiç geçmiyor o zaman valla korkulardan evhamlardan yedim bitirdim kendimi
karamel sana yakışır ama ben pek beğenmiyorum o rengi.fönlemediğinde kötü duruyor.ayrıca sen hamilesin ne boyasııııı.batu bey adına kıızıyorum sana haaa!!!!!!!!!!!!!!!!ya semra sen sarı saçların dedinde ben saçlarımı karamel yapsam diyorum nasıl olur ki?:26:
:97yyy yerim ben ADAcığımı onun zevkine güveniyorum :)))
demek ısırmak istedi canım ya kaşınıyor tabi ne yapsın yavrum...
yok hayatım şimdi değil doğumdan sonra kestirip boyatayım diyorum
çeşit çeşit karamel var ben daha seçmedim ama dediğin gibi fön lazım sürekli
ne yapsam ya bilemedim bak şimdi:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?