Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim bideson haftalara yaklaşırken,oje falan sürme,doğumhanede veya ameliyathanede onla uğraşmazsın.burnunda falan hızma varsa önceden tedbirini al,benim hızmam çıkıcak kapanıcak diye çok korkmuştum,neyseki doğum esnasında unutuldu:))))hehehehe!!

ne bileyim semram ya öyle tarzan gibi çıkmayayım diyorum herkesin karşına :)))
kendi rengimde açık küllü kumral gibiydi ama boyata boyata siyah gibi görünüyor dipleri:):78:

ben de boyatmayı düşünmüyorum dogumdan sonra da emzirme süreci var sonucta ne olur ne olmaz

zaten saçlar çok dökülmeye başlıyor sermestcim,bildiğin gibi değil,bebek 3 aylık olunca başladı,halada dökülüyorr.kimyasal olduğu için sütede zararı olabilir belki.

ben düşünüyorum valla en azından şu 10 dklık boyalarla da olsa düşünüyorum
dip boyası yaptırmak zararlıymış onu biliyorum ama kısa sürede bitenler çok zarar vermiyormuş

ne bileyim semram ya öyle tarzan gibi çıkmayayım diyorum herkesin karşına :)))
kendi rengimde açık küllü kumral gibiydi ama boyata boyata siyah gibi görünüyor dipleri:):78:

ne tarzanı güzelim yaaa,insan anne olunca daha bir güzelleşiyor,senin güzelliğinin üzerine bide annelik güzelliği eklenince nasıl olur düşünemiyorum bile.hem etraftakilersende güzelmi canım benim,onlar kendi biyerlerine baksınlar.

bende çıkıyorum dedim takıldım kaldım hadi fıstıklar bende çıkıyorummmmmm

doğumdan sonra böyle olmak istemiyorum

ne bileyim canım ya insan öyle düşünüyor işte hem artık beyazlarda yavaş yavaş burdayız demeye başladılar((
ay ben çirkinleştim ya birde erkek çocuğu güzelleştirir derler
ilk hamişliğimde cildim bebek cildi gibiydi şimdi sivilceli :)
yok benden güzel değillerde yinede güzel olmak lazım
ilk izlenim önemli oğluşum için :) anasını paspal tanımasın yavrum :)

valla inan bana bebeğinden bi kuaföre gidip ayrı bile kalamıcaksın,özliceksin onu,nasıl bakıyolar diye düşünüceksin ve boyatamıcaksınnnnnnn
,

o kesin :) özlerim onu o nedenle şu reklamlarda var ya 10 dk da hazır ondan boyatırım 3-5 ay sonra da ohhhhhhh istediğim gibi yaptırırım :)

selam kızlar
ben geldim
ama kimse yok mu ne????
seviiimmm burda mısın???
evi derledik topladık alışveriş yaptık yemek yedik akşam yemeği planladık geldimmmm
okul harici dışarı çıkmak nasıl yoruyo artık

nursim başladık demek çantaları hazırlamaya
geceliği elbise gibi olanlardan mı aldın???
ben 2 pijama takımı aldım
gecelik gibi sevmiyorum allı güllü olmak istemiyorum
ayıcıklı çiçekli pijamalar aldım
bi tane de sabahlıklı pijama takımı alıcam
elbise almasam olur mu ki????

mavi sen bendensin ben hiç sevmem gecelik kendimi çıplak hissediyorum o yüzden ben de pijama alcam 2akım çiçekli ayıcıklı

semram neler saymışsın sen öyle onların hepsi lazım oluyormu amanınnnnnn ben 2valiz hazırlıyım ozaman kamerayada kaset almak lazım ben memoyu doğuma sokmayı düşünüyorum çeksin diye ama bizmki zaten korkaktır korkudan bayılır be n yanımda yedek birini bulundurayım diyorum :88::89:

kmse uğramamış bugün ya nerde bu kızlar...

evet mavi ya okul dışında dışarı çıkmak gerçekten yoruyor valla
bende geceliğe çok özenirim ama asla giyemem etek kafama geçmiş şekilde uyanırım heryerimi açarım:)
yazın şortlu takımlar ,kışında pjama giyarim ben
sabahlıklı takım alırsamda zati yine pijama alırım ben ama çiçekli böcüklü değil şöle şık olsun ya:))))
terlikte lazı olur bak şıpıdık şıpıdık gezmeye :)

sevim aman sen memoya güvenip çıkma o zaman mutlaka yedeğini al :):82:

fıstıklar bende sevmiyorum aynen özlemin dediği gibi benimde hep tepeme çıkar o gecelik ama doğum sonu dikiş pansumanı falan yaprken pijamayı giy çıkar zor olur dediler o yüzden aldım...doğum sonu giymem zaten o takımları...çokda pahalı bişey almadım zaten orta fiyatlı bişey...bi tane de dün bebe mağazasında gördümsabahlıklı pijama takımı onun önünde bebek figürleri vardı belki bide onu alırım...ama onu sabahlıksız alırım çünkü normalde sabahlık kullanmıyorum...

semracım çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın hemen masaüstüne kaydettim canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…