canım almak zorundasınız gecelik,ben iki gecelik,bir pijama takımı götürmüştüm,normal doğum yaptığım halde gecelikleri giyindim pijamayı giyinmedim,sezeryanda şart zaten,beli sürter zaten dikişleri kontrol ediyorlar,ayrıca pijama kanama olduğu zaman çok çabuk kirlenir,yatağa yattığınızda geceliği yukarı sıyırıp üstünüze pike çekiyorsunuz,altınıza hasta bezi seriliyor,kesinlikle pijamayı hiç kullanamazsınız.mavi sen bendensin ben hiç sevmem gecelik kendimi çıplak hissediyorum o yüzden ben de pijama alcam 2akım çiçekli ayıcıklı
valla bunların hepsi gereklioluyor,sen araştırsanmillet ne gereksiz şeyler yazıyorr.doğuma girmek istiyormu memo?zafer kendisi girmek istedi,bana çok iyi geldi onun yanımda olması,ama adam 3 ay yanıma yaklaşmadı,hala da o günü hatırlamak istemiyor,ben ağladım doğum esnasında ama ağlarken bayılıcaktı resmen,hiç aklımdan çıkmıyorr,sezeryan olucaksanız mutlaka epidural uygulansın,o zaman girebilirler,ama normalse tavsiye etmem.semram neler saymışsın sen öyle onların hepsi lazım oluyormu amanınnnnnn ben 2valiz hazırlıyım ozaman kamerayada kaset almak lazım ben memoyu doğuma sokmayı düşünüyorum çeksin diye ama bizmki zaten korkaktır korkudan bayılır be n yanımda yedek birini bulundurayım diyorum :88::89:
rica ederim tatlım,herzman sorularını sorabilirsin.fıstıklar bende sevmiyorum aynen özlemin dediği gibi benimde hep tepeme çıkar o gecelik ama doğum sonu dikiş pansumanı falan yaprken pijamayı giy çıkar zor olur dediler o yüzden aldım...doğum sonu giymem zaten o takımları...çokda pahalı bişey almadım zaten orta fiyatlı bişey...bi tane de dün bebe mağazasında gördümsabahlıklı pijama takımı onun önünde bebek figürleri vardı belki bide onu alırım...ama onu sabahlıksız alırım çünkü normalde sabahlık kullanmıyorum...
semracım çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın hemen masaüstüne kaydettim canım....
valla menüü süper,çok özledim kurufasulye yemeyi,ne hamileyken nede emzirirken yedim.hamileykende gazlı yiyecek yemedim hiç,çok dikkat ettim,ada'da 1 gr gaz olmadı çoook şükür.amanda aman kocamn olmuş kzını görmeye gidecekmiş annesi elamız büyüdüde oda içerde gelme hazırlığı yapıyor annesi maşalah kızımıza
yemek ben patlıcanlı biberli meyhane pilavı yapıyorum yanınada etli kuru fasulye salata yoğurtlu havuç turşu akşama kalabalığız gene malum bu gün pazar ama ben elmayla idare ediyorum sadece çünkü midem bağırsaklarım fena ne yesem midem ağrıyor
Slm kızlar,nasılsınız,ben adet oldum 2 gün önce,ama ne olmak,ağrı o kadar fazla ki,öldüm,öldüm dirildim,hala çok ağrıyor,her zaman ağrır,ama bu sefer süründürdü ve kanamam çok fazla....Halim yok,kocişim evi derleyip topluyor,yemek hazırlıyor,o derece kötüyüm,galiba üşüttüm mü ne,hiç bilmiyorum,bilmek istediğim,bir an önce iyileşmek ve normale dönmek istediğim...Haber vereyim dedim,benden güzel bir haber yok,mucize olurdu zaten,neyse hoşçakalın.....
kizlar benim basim fena agriyor gözlerimi zor aciyorum giremezsem beni merak etmeyin hepinizi öptüm
hımm aslında böyle düşünürsek gayet mantıklı o zaman hepimiz birer tane alalım o gün lazım olacak demekifıstıklar bende sevmiyorum aynen özlemin dediği gibi benimde hep tepeme çıkar o gecelik ama doğum sonu dikiş pansumanı falan yaprken pijamayı giy çıkar zor olur dediler o yüzden aldım...doğum sonu giymem zaten o takımları...çokda pahalı bişey almadım zaten orta fiyatlı bişey...bi tane de dün bebe mağazasında gördümsabahlıklı pijama takımı onun önünde bebek figürleri vardı belki bide onu alırım...ama onu sabahlıksız alırım çünkü normalde sabahlık kullanmıyorum...
semracım çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın hemen masaüstüne kaydettim canım....
aynen ya bende öyle oldum ne yapacaksın peki bana akıl ver...benimde saçlarım çok uzadı ve çok aktı boyası keşke diyorum kendi rengine boyatsaydım...2 renk oldu saçlarım...
ayy evet ya seninle 2011 sezonunu açıyoruz inşallah:))))fıstıklar merak etmeyin peşpeşe bu çanta hazırlamalar devam edecek...hep şenlikli olacak topiğimiz...bu arada yarın 14:15 de dr randevumuz var kızım çok özledim teyzeleri...
bizde balık var gellllllllllllllloff yemek yapmam lazım ne yapsam bilemiyorum....
aaa her zaman şık olmak gerek canımoo bi pilavı koyuyum ocağa dedim gelenler olmuş nursim canım hazırlıkların başlamış oh ne güzel darısı bize özlem cim o anda şıklıgıda düşünürmüş vallaha bana o anda şalvarada verseler giyerim hemen hastaneden çıkmak isterim ben hastanelerde hastalık hastası oluyorum ne yapcamki amanınnnnnnnnnnnnnn
bende yağ çözücü kullanıyorum ama kokusunu sevmiyorum alternatif birşeyler düşüneyim dedimben mutfağa bi uzanayım bakalım...
özlemci ben ocak için mr muscle nin yağ çözücüsünü kullanıyorum...sprey şeklinde olanını püskürtüp bekliyorum sonra siliyorum....
bencedeeeeeeeeeeeeamasevimcim bunlar hayatımızda yaşadığımz ilkler onun için biraz da özenmek süslenmek lazım canım....
bende ne bulursam kullanırım da şimdi olmiiiiiiiben yağ sökücü domestos cif ne bulursam kullanıyorum
bizim gelin çok inatçı ha valla kaynanası kılıklı :)sermest benim cadıda iki gündür tık yok tatlı yiyemiyorum midem yanıyor zorladım ne tarafa yatarsam yatıyım dr vurduğu gibi uyandırmak için vuruyorum öksürüyorum yok anam bu kız oynamıyor memoda kızıyor cadı diyor ben elimi koyyuyorum oynamıyor
geçmiş olsun canım ya yoksa tutunamadan düştü mü niye bu kadar ağrı oldu?Slm kızlar,nasılsınız,ben adet oldum 2 gün önce,ama ne olmak,ağrı o kadar fazla ki,öldüm,öldüm dirildim,hala çok ağrıyor,her zaman ağrır,ama bu sefer süründürdü ve kanamam çok fazla....Halim yok,kocişim evi derleyip topluyor,yemek hazırlıyor,o derece kötüyüm,galiba üşüttüm mü ne,hiç bilmiyorum,bilmek istediğim,bir an önce iyileşmek ve normale dönmek istediğim...Haber vereyim dedim,benden güzel bir haber yok,mucize olurdu zaten,neyse hoşçakalın.....
bende severim şıkır şıkır ama aynı zamanda rahat ve sportifte olmalıkızlar ben gecelik takımımı 150ye almıştım,hemde şıkıdım bişeydi,ben severim şakır şakır şeyleri.bence sizde süslü giyinin,sonuçtabir defa oluyor,düğün gibi düşünün.süslenin püslenin kızlarrr!!!!!!!!!!!!!!
ay ne oluyor bize ya sapır sapır dökülüyoruz....:2::2::2::2::2:kizlar benim basim fena agriyor gözlerimi zor aciyorum giremezsem beni merak etmeyin hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?