Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim ben deterjan kokusundan rahatsız olurum şu perla bez almıstım sıcak suyla ıslatıp siliyordum ocagı filan gıcır gıcır yapıyordu hem deterjansız cok guzel bi bez ondan alsana

tuanaayım deemek cok canını yakarak geldi seninkisi kıyamam sana
benimkide gelir sanırsam cok yakında

şimdi ben kendi kendime ne
yazayım ki size
yok hiç muhabbetim
kaç gundur zaten bi adamakıllı muhabbet edemiyoz:86:

ablamda hep gecelik kullanmıştı dogumlarda ama gunluk hayatta da hep gecelik giyer ben ondan sanıyordum
cok mantıklı nasıl giyincen kirlenir üstün geceliği sıyırırsın ama ben kesin üşürüm valla

sermest bugun dükkana oyun parkı almaya gelen bi müşterinin küçük bir karnı vardı gayet dar bi tsört giymiş ne kadar var doguma diye sohbet ediyorduk 15 gunum var dmesin mi şooook gecirdim taş çatlasın 5 ay dersin o kadar yani aklıma direk sen geldin

gleiip gelmiceginizi bilsem ona göre beklesem
denizim gelir demiştim mac var diye ama yok o da gelmiyor

yaw madem hamile degilim niye regl olmadım ki
hep gününde olurum yada öncesinde hiç gec kalmaz niye böyle ya inş baska bi sıkıntı yoktur
Allah ım sen yardım et bana bi sıkıntı olmasın

bebingcim,tatlım,bu ağrılarl başım dertte,bana kaplıcalar yaramadı herhalde,neyse,sen niye hemen ümitsizliğe kapılıyorsun ki,kimin hemen çıkmış ki,regl gününde,bence sen olumlu düşünmeye devam et,mucizeler olabilir

yatmaktan da böbreklerim ağrıdı resmen yaaa...Karnımın içi acıyor,yürüyemiyorum

tuanayım sen kendine iyi bakmıyorsun sanırım üşütüyorsun
denizin cıkmıştı mesela kim kaybetmiş ben bulayım
evet kırmızıları görene kadar ümidim var ama mucize tabi bu
kokruyorum niye olmadım ne var diye napıyım yarın kan testimi yapayım bekliyim mi ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…