Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam sabah berbat uyandım adetim söküldü
nasıl geliyo anlatamam parça parça kopuyo
ben de seviniyorum sanki çok faydası olacak gibi geliyo
vücut gereksizi dışarı atıyo gibi geliyo
bu durumda bile iyi iyi çok çok olsun diyorum

bi arkadaşa gittim bugün o da iyi geldi
şimdi iyiyim adet oldukça hafifliyorum

öyle özlemcim yapcak bişey yok keşke tayin çıksada gitsem nefret ediyorum burdan....

ya sözde iyi ve gelişmiş bir şehirdir eskişehir seni neden bu kadar yıprattı... yan komşum da oralı bebeği orada sakarya hastanesi mi ne varmış orda doğuracam deyip duruyor.... valla doğudada var merkezler benim eylül ayında girdiğim bir yer vardı eşimin hemşehrisi elazığlı adam yaptırmış şimdi hamile... valla orasına doğu deriz nerdeyse her mahallede özel hastane var.... askeri hastane ve alman hastaneside var... görümcem doğumunu askeri hastanede yapmıştı yani bazı iller batıdan bile iyi hele malatya süper valla hiç üzülme sen....

canım ben eskişehiri seviyorum ama iş yerimi sevmiyorum düzenli omadığı için iş arkadaşlarımda ii ama 5 tane abiyle çalışıyorum....bayan tek benim biraz zor oluyo ondan yani...

mavicim ya bende eğer olacaksam emen gelsin gecikmesin diyorum hep o adet görememeyi yaşadım ya çok korkuyorum artık((

canım ben eskişehiri seviyorum ama iş yerimi sevmiyorum düzenli omadığı için iş arkadaşlarımda ii ama 5 tane abiyle çalışıyorum....bayan tek benim biraz zor oluyo ondan yani...

tek bayan olmak gerçekten zor olsa gerek ... gerçi bir taraftanda iyi dedikodu olmaz:)))

özlem bizimki öğrenilmiş çaresizlik oldu adet olsak bile en azından gecikmedi kist oluşmadı diye rahatlıyoruz

önceden doktorlar kürtajdan sonra 6 ay bekleyin dermiş
vücut anca topluyo kendini ben de 3.ay da olsun diyorum

dün gece kötü uyudum neden bunlar oldu diye isyan gibi oluyo ama bazen şeytana uyup diyorum işte
eşim toparlıyo

nursim biliyorum iş yerinde huzursuz olmayı insanın hayatını zehir ediyo
şükür ben artık çok huzurluyum okulumda
iş yerindeki rahatsızlık bütün hayatını etkiliyo insanın
dilerim tez zamanda kurtulursun
inşallah da büyük doğu illerinden birine gidersin :)))

biz de az önce gittik özellikle aradım yoktu((((
geçen hafta tembel avratlar bitirmiş demekki:))))))
pırasa vardı onu alsaydın:))))))
hemen aklıma geldin kızı boşuna uğraştırdım diye
bi daha görürsem alıym sana sen gelince buluşur veririm affedersin tamam mı???????

canım muhtemelen bize maatya yolları görünüyo yada batman artık hakkımızda hayırlısı aslında işyerinde huzurum çok ii sağolsun abilerde iiler ama artık gece çalışmalarına sinir oluyorum eşim 8-5 ben gece ortak hiçbişey yapamıyoruz yumurtlama günleri bile kaçıyo bazen...drum da söyledi bunu kaçırıyosunuzdur günleri diye... ama müdüre gidipte anlatamadım tabi...

evet canım ya öğrenilmiş çaresizlik malesef.....
benim annemde kardeşimle benim aramda bir düşük ve kürtaj yaşamış onun dr u 1 yıl beklemeyin demiş geçenlerde annemle konuşurken öyle dedi sıkma canını diye tabi eskiden yöntem daha farklıymıştır muhakkak... yinede iyi bak kendine....

çay içiyo bizim misafirler

kızlar valla daraldım yaa
rahat olamaıyo insan
bi zararları yok ama kasıyorum kendimi
annem de hargüün tembihliyo daralma iyi davran diye :))))
çok iyi davranıyorum ama sıkıldım valla ne kadar kalacaklarını da bilmiyorum kötü gelin oldum valla:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…