Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursim batman çok güzel bi şehir biz şırnaktayken gezmeye giderdik
mado bile var:)))))
şırnaktan gidince dağdan indim şehire gibi oluyoduk:))))))
malatya da iyiymiş diye duyuyorum

amanın 5 dk mutfagı toplamaya gittim cok kaynatmıssınız.
nursimcim siz gerçekten gunleri kaçırıyorsunuz demekki en iyisi söyle müdürekaydirigubbakcemile3
valla kadınlar olsa dırdır dedikodu kıskançlık kuyu kazma her mok olurdu boşver nasolsa kalıcı değilsin canım

evet canım pırasalardan daha önce almıştım ama çok kalınlar ya pişmek bilmiyorlar ben onları iyice küçültüyorum yarısı çöpe gidiyor odun gibiler valla... yok canım ya ecrinle gezdik zaten gidecektik alışveriş zamanımız gelmişti:)))) yok canım ya kızmadım tamam:))opuyorumnanaktan

mavicim bende gittiler mi diye sorucaktım.
canım cok normal duzen değişiyor regl olman da iyi nasolsa okullar tatil olurdu onlar varkenkaydirigubbakcemile3
sonucta yakında giderler senede bi kere boşver eşin için idare et hem kötü de değillermiş şükret bence
hayatı zehir edebilirlerdi.

malatya olur inşallah orası çok güzel gerçi görümcem batmanda çalışmıştı ve memnundu anacım orada bile medical park var burada yok yani ne diyeyim ben(( evet ya bu durum zor işte ne anlatacaksınki anlatsanda anlamaz... seçme şansınız varsa elazığ yada malatyayı seçin diğer yerler çok güzel değil hele bitlis çok kötü....

doğru kızar zaten şubede 4 bayan var ama yinede her fırsatta laf almaya çalışıyolar adamın ağzından bide devrem var oda diğer grupta çalıyo artık kaçsada günler iş işten eçti bebingim....çoğu zaman kaçırmamaya çalıştık ama olağı zaman gelmedi heralde daha...onlarda bahane oluyo işte...

biz yatıya gelelim öyle de belki giderler... kötü gelin 2 de ben oldum:)))

valla batman çok pahalıymış galiba... ben şahsen malatya istiyorum lomanda olur orda ii olur batmanda lojman kısıtlı sanırım....

nursim batman çok güzel bi şehir biz şırnaktayken gezmeye giderdik
mado bile var:)))))
şırnaktan gidince dağdan indim şehire gibi oluyoduk:))))))
malatya da iyiymiş diye duyuyorum

malatyada da mado var daha doğrusu ne ararsan var sonuçta 2 tane cumhurbaşkanı çıkarmış bir şehir değil mi ama:))) malatyayı görsen o zaman ne dersin kimbilir:)))

valla batman çok pahalıymış galiba... ben şahsen malatya istiyorum lomanda olur orda ii olur batmanda lojman kısıtlı sanırım....

inşallah olur canım ya elazığa geçerken uğrarız:))) hem batmanda olay çok oluyor şimdi üniversitede öğretim görevlisi olan bir arkadaş var orada .... görümcemde aynı şeyi hep söylerdi.... malatyanın imkanları çok sonuçta hem ne marka arasan var .... alışveriş merkezleri falanda güzel burada yok mesela((

Nursimcim,yumurtlama günlerini kaçırmamak adına niçin ovülasyon testi kullanmıyorsunuz???

batman pahalıymış evet birde petrol çıktığı için çok kötü kokuyormuş şehirde havası pek güzel değilmiş görümcem kendinin tavuk gibi koktuğunu söylerdi hep:)))

hoşgeldin tuanay hanım ne hoş siizi aramızda görmek...
ooo ben hiç bilmiyom bu muhabbetleri ege akdeniz ve marmara dısında bi yere gitmedim demiştim ya ankarayı bile görmedim.bu tayinişleri zor tabi ama sizlerin işin cilveside bu sanırım.
özlemcim ne guzel o yastaki cocuklarla ugrasmak zordur anne diye tuttururlar aslında ama seni sevmesi işini kolaylastırmıs
burp kıskanıcak valla zaten işi çok gözleri pörtlicek ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…