Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız biz şırnaktan gidince cennet gibi gelmişti naparsın
köy gibiydi şırnak ona rağman ağlayarak ayrıldık ve hala çok özlüyoruz

parmağına kuvvet özlemcim kolum agrıyor benim artık yaparken
kolay gelsin
tuanay nasıl gidiyor kpss hazırlıkları

kötü yerlerde dostluk daha guzel oluyor herhalde cnalarım agladıgınıza göre.
mavicim merak ediyorum kayınvalidenler ne tepki veriyor sen böyle yazarken

tv izliyolar
bi tepkileri yok çay içiyolar önceleri ekrana bakıp duruyodu baktı bişi anlamıyo bıraktı :))))))
iyi kadın da
napıym alışmışız evde yalnızlığa zor geliyo rahat rahat yatıp oturamıyorum ne biliym sigara içemiyorum
istediğim gibi giyinemiyorum falan filan
daraldım artık:)))))))))

Nursimcim,yoğunsun tabi ki ama bence bu testler en azından daha güvenilir sonuçlar veriyor ve zamanlama açısından da rahatlık sağlıyor.Çünkü artık bebek için ilişkiye girmekte çok sıkıcı olmaya başladı ama ister istemez şartlandırıyoruz kendimizi.

Bebing tatlım,bu hafta sonu kpss olayını biraz savsakladım.Tembelleştim ama yarın dershane var zaten.Mecburen çalışacağız.Özel sektör gittikçe zorlaşıyor...

valla zor kızlar bi de yumurtlama zamanıma gelseydi napardım bilmem:))))))))))))))))))
işe gidiyoruz onlar da sıkılıyo ama kalıyolar işte((((((((((
kötü gelin im ben kötüüüüüüüüüüüüüü

amanın burp gelmiş....
denizde dönmüş...
ben biraz cıkıcam simdi siz kaynatında sonra benim gözlerim pörtlesin

canım özel izin için dilekçe yazsın benim eşim ikimizle ilgili sorunlarla ilgili tedaviye dair raporlar aldı hastaneden ve dosya yapıp ankaraya gönderdi tayinede etkisi oluyormuş şimdi haftaya 45 günlüğüne gidecek eğitim ve seyir var özle iizn verecekler sana diye ankaradan söylemişler istediğin zaman mazeret izni verecekler komutanla konuştum diye bizim tedavi daha başlamayacağı için gidecek ama nisanda gelince de büyük tatbikat var mesela tedavi başlarsa ona gitmyecek ..bu tip durumlarda evrakla ispatladığı zaman anlayış gösteriyorlar ama iş yerinden saklarsa bu durumu o zaman izi konusunda rahat olmazlar.eşim aşılamaydı tüp ebbekti derken yıllık izin kadar izin aldı ama asıl izninden düşmediler...

eşiminde mart 15e kadar denetlemeleri varmış canım diğer aşılama zamanları ağolsun komutanı anlayışlı davrandı tabi denetleme olunca onlarında üstleri var korkuyolar sanırım zaten adetimde mart 15 gibi eşminde denetlemesi mart 12e bitiyomuş.. sanırım adetin 21. günü lucrine başlıycam planlarım biray geriye atınca sinirlendim tabi bide yeni tüp yasasını duyunca biraz gerildim bugün...

nursimcim inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve düzgün yerlere gidersiniz ve hastane imkanıda olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…