eşiminde mart 15e kadar denetlemeleri varmış canım diğer aşılama zamanları ağolsun komutanı anlayışlı davrandı tabi denetleme olunca onlarında üstleri var korkuyolar sanırım zaten adetimde mart 15 gibi eşminde denetlemesi mart 12e bitiyomuş.. sanırım adetin 21. günü lucrine başlıycam planlarım biray geriye atınca sinirlendim tabi bide yeni tüp yasasını duyunca biraz gerildim bugün...
hoşgeldin tuanay hanım ne hoş siizi aramızda görmek...
ooo ben hiç bilmiyom bu muhabbetleri ege akdeniz ve marmara dısında bi yere gitmedim demiştim ya ankarayı bile görmedim.bu tayinişleri zor tabi ama sizlerin işin cilveside bu sanırım.
özlemcim ne guzel o yastaki cocuklarla ugrasmak zordur anne diye tuttururlar aslında ama seni sevmesi işini kolaylastırmıs
burp kıskanıcak valla zaten işi çok gözleri pörtlicek ahahahah
kız biz şırnaktan gidince cennet gibi gelmişti naparsın
köy gibiydi şırnak ona rağman ağlayarak ayrıldık ve hala çok özlüyoruz
tv izliyolar
bi tepkileri yok çay içiyolar önceleri ekrana bakıp duruyodu baktı bişi anlamıyo bıraktı :))))))
iyi kadın da
napıym alışmışız evde yalnızlığa zor geliyo rahat rahat yatıp oturamıyorum ne biliym sigara içemiyorum
istediğim gibi giyinemiyorum falan filan
daraldım artık:)))))))))
NBNH inşallah sonu güzel olur takmazsan belki olur
herşeyin hayırlısı tarih ne zaman belli mi söylediysende ben giremedim kaç gündür kaçırmış olabilirim
ne diyim cok sasırttı yeni kararlar.aslında merkezlerin denetlenmesi standartlaarının olması iyi
ama tek embryo yollamak neymiş sanki 5 tane gidince oluyorda.ceken bilir bunlara dmesi kolay..
nbnh cim senin dozun cok azmıs o yuzden gelişmemiştir bence ben gonalf i iki asılamamdada 150 lik enjekte ediyordum
semracım ekonomik olarak zorlanmıcaksanız al gec hiç düşüünme canımın içi.ben olsam öyle yapardım
NBNH canım sen tek yumurta ikizi diye birşey duymadın mı şekerim? aynısının tıpkısı iki afacan belli mi olur olur belki:))) ama sonra yok ben bakamam falan deme...
mısır patlattın beni çağırmadın öyle mi aşkolsun:)))
denizcim çok sevindim eşinin izinlerini yememesine tatile gidersiniz
hemde anlayışlı olmaları guzel
nursimcim bi aydan bişey olmaz canım hem eşinin denetleme stresi bitince daha iyi olur senin anlayısa ihtiyacın olacak cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?