Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

belki biz yaptırana kadar çıkmaz bilmiyorum ya başımıza daha ne gelecek belli değil..aşılama için bekle yok rahim filmi kist çıktı ara ver geçen sene ocakta başladım eylüle kadar sürdü ilk aşılamam eylülde oldu ondan sonrası da malum şimdide ara vereceğiz mecburen hayırlısı artık sıkma canını bunlar sebep zamanını bekliyor da ondan..kenini bırakmak en iyisi..

bebişim eşim haftaya gidiyor 45 gün yok
gelince de yine yoğun ama tedavi başlarsa izin alacak..

Denizcim,şu rapor bir çıksada,izin işini halleder eşin bir şekilde.hayırlısı bakalım...

valla zaten biraz evvelde demiştim işin bekleme kısmı sinir bozucu ama dediğin doğru denizim zamanını bekliyo veletler....

beni sevmeyen ölsünnnnnnnnnn ............ sefam olsunnnnnnnnnn........ çocuklarla aram çok iyidir göktuğ'a eşimin yeğeni olur kendisi yine o yaşlardayken her istediğimi yaptırırdım o minicik elleriyle masaj bile yaptı hiç o kadar rahatlamamıştım. annesi istedi yapmadı mesela istemeyi bileceksin canım birde sevdiğini belli edeceksin:)))

iyiyki varlar ve iyiki içmiyorsun.....

NBNH inşallah sonu güzel olur takmazsan belki olur
herşeyin hayırlısı tarih ne zaman belli mi söylediysende ben giremedim kaç gündür kaçırmış olabilirim

denizcim bu sefer çok takmıyorum niyeyse bugün iğne yapan kız bile inşallah bu ay olur çok azimlisiniz diyor ben de olmazsa birkaç ay sonra tüp bebek için azimli olmaya başlayacağız dedim canım yarın kontrolüm var aşılama günü de yarın belli olur herhalde

bebingcim hergün mü 150 enjekte ediyordun kaç gün kullanıyordun öyle olunca bende pko yok da pko görünümü varmış yumurtalıklarımda yani sıra sıra küçük yumurtalar dr yüksek dozda başlarsak hepsi birden büyür o zamanda aşılama yapamayız diyor aşılama için 3 yumurtadan fazla istemiyorlarmış çoğul gebelik olmasın diye onun için max 112,5 la bitiriyor ilacı

ay olsun canım ya ikiz ben bayılırım ama hep benim ikizim olcağına benim bir tane olsun Allah diğerini olmayan birine versin diye dua ediyorum bir tane de yeter bize şimdilik

semracım film nasıldı
burp bi okumus kaçmış herhalde
denizim gidene niye gittin demeyiz yolun acık olsun deriz.
bakalım özlemcim aynı şeyleri kendi çocuguna yaptırabilcen mi.cefayı anne ceker sefayı baskaları sürer gibi geliyor bana.
mavi o sigaraları üstünde söndürürüm bak içmiceksin.

denizcim çok sevindim eşinin izinlerini yememesine tatile gidersiniz
hemde anlayışlı olmaları guzel

nursimcim bi aydan bişey olmaz canım hem eşinin denetleme stresi bitince daha iyi olur senin anlayısa ihtiyacın olacak cunki

nbnh cim ben 150 yle 2 kutu kullandım yanılmıyorsam 4 er tane filan istenilen boyutta olmuştu
yarın doktor sonucunu bize yaz canım merak ederiz.

tuanayım zaten bu gidişle eşim gelene kadar anca çıkacak 3 haftada kararı veremedilerse raporda anca çıkar hayırlısı artık o kadar çok isterim ki bu ay bir mucize olsa da herşey üstümden kalksa ve kuş gibi özgür hissetsem kendimi..

nursimcim doğru diyosun işin zor kısmı beklemek herşeyin hayırlısı diyrouz artık napalım

inşallah canım ya geçen sene ameliyatla geçti bri kere gidebildik haziranda ameliyat oldum ağustos ortası gibi girebildim denize 2 ay geçmesi gerekiyor dedi doktor..inşallah bu sene heba olmaz heba olsun razıyımda hamile olsam tabiki..

burp cum bugun habertürk te b,yazı var kısırlıkla ilgili netten bi oku canım sana uyan tedavi yöntemleri var.mesela en iyi spermi secmek ımsı adı.mikroskop altında spremleri büyütüp sağlıklı olanı secmeymiş sekil bozukluklarını görebiliyorlarmıs ayrıca yumurta gelişmeden toplayıp dıs ortam da büyütüyorlarmıs
ne dersin belki senin çözümün bunlardan biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…