Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama niye kimse yokkkk
herkes cok mu meşgul bugun
sürekli giriyorum bakıyorum kimseler yok

denizcim sanırım haklısın gamzenin işi bitti bizle artık gelmiyor.eskiden sürekli burda olurdu.
simdi facede görüyorum ama ugramıyor.
acaba aramıza hiçkimseyi almasak mı diyorum.hiçkimsenin bizi kullanmasına izin vermesek mi

aaaa asagıda biri var bugun ilk defa.sanırım yazılanları okuyorsun sevim.
ben biraz agır konusurum yukarda yazdıklarımı üstüne alınma sakın.

ben bugün gene agrılarla uyandım yatmaktan heryerim agrıyorrrr yeter artık busefer tutsun allahım isteyene ver istemeyene parklara bırakana verme

sevim ben 2 asılama denedim olmadı maalesef suan beklemedeyim.
senin niye agrın var onu anlamadım

valla öyle herhalde bebişim napalım bir aşılama olduğu zaman yine katılır aramıza boşver..

amanın kızların hepsi birden gelmiş...
yasasınnnnnn.....
denizcim kolay gelsin öyle olur misafir sanki evi mahvetmiş gibi temizlik yapılır...

NBNH canım ne güzel dua ediyorsun sen öyle inşallah kabul olur:)))

bebingim olmadan bilemiyorum tabi mutlaka bizimde kızacağımız zamanlar olacaktır bebişimize ama yinede sakin olmayı ve ona herşeyi nedenleriyle anlatmayı beni anlamasını istiyorum.... böyle çocuklar çok hoşuma gidiyor hırçın ve her dediği şey için ağlayanlara gıcık oluyorum .....

ya o sürekli uğrarım demişti ... tatildeydi zaten yeni geldi belki işleri vardır birkaç gün daha aynı şeyi yaparsa çekeriz ipini:))))

özlemcim erken gelmişssin sekerim ay cok mutlu oldum.
ablamda senin gibi herşeyin acıklamasını yapıyor o bıcırık da anlıyor benimde cok hosuma gidiyor ama yapabilirmiyim bilmiyorum.dükkanda görücen o istediklerini aldırmaya calısan cocukları varya enselerin den tutup dısarı atasım geliyoraklinialirimsmile
aileyide kurtarmak istiyorum aslında..ama hep aileden o ccocukların davranısları ben en iyisi aileyi atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…