Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevimcim bende 1 aşılalama denedim beklemedeyim şimdilik((

denizim yorma kendini ya eşin gidince sıkıntıdan bol bol yaparsın( bu arada bu sefer nereye gidiyor hiç sormamıştım? canım ya bir yerde okudum bebeğin olması için çok soğuk yada acılı şeyler tüketmemek gerkiyormuş ki ben acıya bayılırım acaba diyorum gerçekten bu kadar etkilermi yediğimiz iştiğimiz şeyler ya....

zaten temizdi de öyle üstünden çamaşır çarşaf derken öyle işte günlük şeyler daha yemek bile yapmadım eşim geç gelecek ondan rahatım..
canım bizde çok acı yiyoruz ya nerdeyse her yemeğimizde var makarnada bile..etkisi var mı acaba arşatırmak lazım birde sarımsak çok severiz..
canım eşim kıbrısa gidiyor ama sürekli orda olmayacak akdenizde aşağı doğru da iniyorlar lübnana doğru mısır falan..sonra ihtiyaç karşılamak için limanı kıbrısa yapıyorlar 3-5 gün kalıp devam ediyorlar..işte o zamanı denk getirirsek bende gideceğim geçen sene de mersine liman yaptıklarında gitmiştim onun sayesinde gördüm mersini..

neler yazdınız ya banada birşeyler söyleyin yazayım ama ben ağzımı çok pis bozarım sinirlenirsen ....

herkese istediğini yazbilir ama metin de hazırlanacak isteyen onun üstünde değişiklik yapar
kimi arkadaş bugünden atmış farketmez bugün yarın her gün bayana kadar atalım ..

evet canım bugün milli eğitime uğramadım.... canım ya zaten ecrin de böyle dün birkaç kez anneyi sordu anne okulda kitap okuyor deyince gıkını çıkarmadı annesi ona o kadar güzel anlatmışki hiç sorun yaşamıyor maşallah herşeyi anlıyor sakin anlayışlı bir çocuk ...

o dediklerini bende atarım valla herşey ailede bitiyor .. yeni dönem anneleri sözde özgür yetiştiriyorlar ya kendi ağızlarına yaptırıyorlar farkında değiller... biz böyle mi yetiştik herşeyin farkında saygılı bir nesildik bunlar gerçekten züppe doğru düzgün genç bulmak artık zor....

kolay gelsin canım ya ...
evet bende çok seviyorum ama eşim sevmiyor... karadenizli olan ben doğulu olan o ama bizde bir terslik var:))))
inşallah denk gelirde gidersin canım ya hem özlem gidermiş olursun opuyorumnanaktan

o zaman doğudakiler o kadar acıya ragmen nasıl 10 ar tane doguruyoorlar sekerim..
bende az severim cok acı olursa yiyemem koçişiim çok sever.
valla yediklerimizle ilgili bu hormonlu gıdalar falan bozdu bizi işte kızlar.eskiden böylemiydi catır catır doguruyorlardı

denizicm inşalah gidersin eşinin yanına onu görmek hem sana iyi gelir hemde degişiklik olur.
temiz arkadasım benim.ellerine saglık hemnececik yemegide yaparsın sen.
özlem de yemek hazırlamaya gitti herhalde ben yine bu aksam beleşkaydirigubbakcemile3ciyim

kolay gelsin canım ya ...
evet bende çok seviyorum ama eşim sevmiyor... karadenizli olan ben doğulu olan o ama bizde bir terslik var:))))
inşallah denk gelirde gidersin canım ya hem özlem gidermiş olursun opuyorumnanaktan

inşallah canım ya gerçekten iyi geliyor o da bunalıyor çünkü hayırlısı artık..

sağol canım inşallah
menü kolay zaten mantar sote makarna salata yoğurt yeter zaten..

ya bende kıskancım ya şu hasetten bir kurtulsak valla ne hale geldim ya önceden kimsenin bir şeyini kıskanmadım şu ömrümde ama bebeği kıskanıyorum ya..... alsanaalsanasmile

canım hepimizde var demek ki bu kıskançlık gerçi ben artık bebek gördüğümde kıskanmıyorum da hamile haberi aldığımda sinirim bozuluyor

canım tüp bebek daha hassas olabilir de aşılamada ağır iş yapmayın diyorlar sadece ben adet olana kadar temizlik bile yapmıyorum sadece yemek bulaşık ama olmayınca olmuyor

Kızlar nasılsınız???Ben bugün biraz erkenciyim.Yoruldum yaaa çok,ben de kaçtım geldim :)

nbnh belli oldu mu canım ne zaman olacak aşılaman*inşallah son olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…