sevimcim bende 1 aşılalama denedim beklemedeyim şimdilik((
denizim yorma kendini ya eşin gidince sıkıntıdan bol bol yaparsın( bu arada bu sefer nereye gidiyor hiç sormamıştım? canım ya bir yerde okudum bebeğin olması için çok soğuk yada acılı şeyler tüketmemek gerkiyormuş ki ben acıya bayılırım acaba diyorum gerçekten bu kadar etkilermi yediğimiz iştiğimiz şeyler ya....
neler yazdınız ya banada birşeyler söyleyin yazayım ama ben ağzımı çok pis bozarım sinirlenirsen ....
özlemcim erken gelmişssin sekerim ay cok mutlu oldum.
ablamda senin gibi herşeyin acıklamasını yapıyor o bıcırık da anlıyor benimde cok hosuma gidiyor ama yapabilirmiyim bilmiyorum.dükkanda görücen o istediklerini aldırmaya calısan cocukları varya enselerin den tutup dısarı atasım geliyoraklinialirimsmile
aileyide kurtarmak istiyorum aslında..ama hep aileden o ccocukların davranısları ben en iyisi aileyi atayım
zaten temizdi de öyle üstünden çamaşır çarşaf derken öyle işte günlük şeyler daha yemek bile yapmadım eşim geç gelecek ondan rahatım..
canım bizde çok acı yiyoruz ya nerdeyse her yemeğimizde var makarnada bile..etkisi var mı acaba arşatırmak lazım birde sarımsak çok severiz..
canım eşim kıbrısa gidiyor ama sürekli orda olmayacak akdenizde aşağı doğru da iniyorlar lübnana doğru mısır falan..sonra ihtiyaç karşılamak için limanı kıbrısa yapıyorlar 3-5 gün kalıp devam ediyorlar..işte o zamanı denk getirirsek bende gideceğim geçen sene de mersine liman yaptıklarında gitmiştim onun sayesinde gördüm mersini..
herkese istediğini yazbilir ama metin de hazırlanacak isteyen onun üstünde değişiklik yapar
kimi arkadaş bugünden atmış farketmez bugün yarın her gün bayana kadar atalım ..
nasıl yani hazır metin mi var?
kolay gelsin canım ya ...
evet bende çok seviyorum ama eşim sevmiyor... karadenizli olan ben doğulu olan o ama bizde bir terslik var:))))
inşallah denk gelirde gidersin canım ya hem özlem gidermiş olursun opuyorumnanaktan
denizicm inşalah gidersin eşinin yanına onu görmek hem sana iyi gelir hemde degişiklik olur.
temiz arkadasım benim.ellerine saglık hemnececik yemegide yaparsın sen.
özlem de yemek hazırlamaya gitti herhalde ben yine bu aksam beleşkaydirigubbakcemile3ciyim
gamze yine facede kızlar....
ya bende kıskancım ya şu hasetten bir kurtulsak valla ne hale geldim ya önceden kimsenin bir şeyini kıskanmadım şu ömrümde ama bebeği kıskanıyorum ya..... alsanaalsanasmile
kendi işime zor derim sizinki çok daha zormus canım ya.ne diyim Allah kolaylık versin biran önce yoluna girer inşallah.sen yine de pozitif olmaya calış canım.acaba diyorum hiç yatmadım asılamalardan sonra hemen calısmaya basladım ondan mı tutmadı diye.
bugun dergide okuudum bebek dergisine.tüp bebek yöntemiyle hamile kalanların ev işi bile yapmamaları lazımmıs.ya ne kadar hassas anlayın artık
Kızlar nasılsınız???Ben bugün biraz erkenciyim.Yoruldum yaaa çok,ben de kaçtım geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?