ay ne manyak insanlar var ha insan denirse tabi o ayrıkızlar moralim çok bozuk hastanede rakadaşımın birisi 3 ay önce gebe kalmayı planlıyordu. şimdi hamileymiş ve benim sanki olmıcakmı gibi bana nispet etmek için hastanenin öğlen her yerinde beni arıyormuş kızlar söyledi emine seni arıyor. neden dedim bilmiyoruz dediler yemekdeydim bende yanıma geldi. hamileyim ben dedi olabilir dedim gözün aydın çok sevindiğimi söyledim. benim hiç bişeyden haberim yok meğerse bana nispet yapıp çatlatıcakmış beniiii pissss cadııı içini dışını hainlik kaplamış yani nedemek bu daha sonra göremedim onu görseydim ağzının payını vericektim de neyseeee rabbim izin vermedi
demek kahvaltıya gittin afiyet olsunben geldim bayagı gec oldu
cok kaynattınız mı
sabah arkadasla kahvaltıya gittik herseyi anlattım oh nasıl rahatladım dünya varmıs
sanırım onnda olmuyor cunki benim kadar bilgiliydi bu konuda
cokdestek oldu bana iyi geldi acıkcası bi de kayınvalidemlerin tepkisini bilsem daha iyi olacak
sonra anneme gittim günü vardı
fal baktırdım dediki bir yol var sana orda haber gelicek cok sıkıntı yapmısın ama gecmiş
herkes bişeye dua ediyor ve oluyor kalbin ikiye ayrılmış 3 kişi oluyor dedi
sevinçten aglıcaksın dedi
tüpcan ım geliyor sanırım
şimdide dükkandayım hemen size kostum
ay sende saçmalama ne olacak sende mi erkenden doğuracaksınkendime liste hazırlayım acil olanları alıyım bi valiz yapıyımne olur ne olmaz dedim arkadaşım dün suyu gitmiş hastaneye kaldırmışlar sezaryanla bebği alcaklarmış daha 7aylık allah yardımcısı olsun
sen geçmişi okumuyorsun sevim ahanda yakaladımdünürden ses çıkmamışmı ne bu gün kız ne örüyon nasıl varmı tekme pıtır pıtır hareketler
ayyy 26 haftayı geçtin hala mı değilsin :)bebingim fal çıkacak melekten sonra sen taktır bekalım şu tüpü bak neler olcak allahın izniyle dualarım sizle kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş allah beni hamile olarak sayarsa tabi
ipek o ipek yeşim diyorya yerim ben onu maşallah akşam memoya anlat anlat bitiremedim maşallah çok uslu mevlam hepimize aynısından nasip etsin inş sen nazarlığını eksik etme gülüm
ya sanırım kalacak daha eşim köylerden gelemediözleeem yarın alışverişe mi gidiyorsunuz
ne güzel ya gelse benimde o günler ama ben acele etmeyeceğim
nasılsa elimin altında herşey nispet yapmak gibi olmasın da
hoşgeldin mavi keşke sende katılsaydın ama sen bilirsin tabi önemli olan hatıra
su chicconun oto koltuguna yle ilgili sunu söylemeliyim kızlar
evet agır ama niye mi cunki o koltuk elde tasımak için degil otomobil guvenligi için
Allah korusun bi kaza olursa bebeğinizi korusun diye malesef o plastikkten yapılanlar kazalarda hiç işe yaramıyor bunlar cocugu darbeden koruyor
ama bizler elde tasımak için kullanıyoruz dogru degilki eger tasımak istiyorsan ona uyumlu puset alacaksın
elde tasımak için uygun fiyatlı olan hafifleri alacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?