aaa gerçekten mi ya ben cmt çalışıyorsa cmt gideyim diyorum amaözlem ben de haftaya gidicem:)))
cuma günü çalışabilir raporu alıcam
gelince görüşelim bu defa ama okul saatinde mi gelirsiniz
ne zaman tokuşturucaz oğlanları
evet canım aynen öyle.ayrıca bişey almak gerekliymiş,neyse ben atlattım bunu.diğer hamileler için gayet güzelfikirler paylaşıyorsun.su chicconun oto koltuguna yle ilgili sunu söylemeliyim kızlar
evet agır ama niye mi cunki o koltuk elde tasımak için degil otomobil guvenligi için
Allah korusun bi kaza olursa bebeğinizi korusun diye malesef o plastikkten yapılanlar kazalarda hiç işe yaramıyor bunlar cocugu darbeden koruyor
ama bizler elde tasımak için kullanıyoruz dogru degilki eger tasımak istiyorsan ona uyumlu puset alacaksın
elde tasımak için uygun fiyatlı olan hafifleri alacaksınız.
yok canım ya burada yaparım evimde olayım...özleem sağlık olsun boşver
haftaya gidersiniz
sen nerdedoğum yapacaksın doktora ankaraya mı gidiyorsun?
bende öyle düşünüyorum da kg fazla olandan alacağım sonraaraba için 0-18 kg olanlar var arabada sabit kalıyor
yenidogandan itibaren kullanılabiliyor
chicco proxima mesela hemde uzun kullanılır o arabada sabit kalır uygun fiyatlı bi elde tasıma alırsınız olur biter
ben kimseyle atışmıyorum ki
atışmak mı??kimleee??ben ortada bunun için kayda değer birini göremiyorum kii!!bencede atısmayın sekerler lütfen....
araba için 0-18 kg olanlar var arabada sabit kalıyor
yenidogandan itibaren kullanılabiliyor
chicco proxima mesela hemde uzun kullanılır o arabada sabit kalır uygun fiyatlı bi elde tasıma alırsınız olur biter
bilemiyorum bakalım zaman ne gösterecek...özlem yanlış anlamışım doktorun orda olsa haftaya giderdiniz ankaraya:))
bende onlardan alacağım benimki yaza geliyor ya rahat kullanırım en azındanbebing ben dün biraz baktım pier cardin in vardı
çok ağır değildi
ama sanki yenidoğan bebek için rahat olmazmış gibi geldi bana
kadın hastaneden bbile böyle çıkılıyo dedi ama
ne biliym içime sinmedi hiç
sanırım ev tipi bişi alıcam ana kucağı oto koltuğu sonralara kalıcak
portbebe mi neyse onlar da çok dandik duruyo
ilk zamanlarda sarar battaniyeye götürürüm zaten nereye gidicez şubatın martın ayazında
sen benle karadeniz turuna çık birşeyin kalmaz:)))burpum ama benim uçak korkum yok ki tünel ve asansör korkum var
karayollarınasöyleyelimde bizede bi uygulama yapsınlar o zman
dün ebayda eşim elektronik malz.bakıyordu bak bakalımd edim chicco ne kadar diye
travel diye takım çıktı
çocuk arabası ve ana kucağı galiba oto koltuğu da oluyor
sıkı durun 100 dolar:))
buraya gelir mi ki kargoyla
dur ben alayımda kullanayım sana söylerim:)))eve beşik alsak diğer odalarda yanımızda neyin içinde yatacak
oto koltuğu alsak araba da bagaja sığan birşey olmalı
benim kafam çok karışık
neyse bahara bıraktım araştırmacı gazeteci tarafımı
evet ya soğuyacakmış dahada evet öbür haftaya gideriz artıksoğuklar fena geliyor özleeem
kısmet öbür hafta gidersiniz
sende iyice liste yaparsın ne alacağının
özlem senin oğlab ne alemde hareket ediyor mu hadin gözün aydın başlamış uçan tekmelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?