hımmm bak doğru diyorsun bu aklıma gelmemişti hiçcumartesi mehmet akif olsa bile ayrıntılı ultrason için doktor olmayabilir
ben de hep salı giderdim ama ders programım değişti cuma daha uygun hem de rapor için tam günü
batu bey büyüdü de ayrıntılı zamanı geldi maşallah
150 lira özlemcim:))
hımm iyi yolculuklar canım benimözlem yarın gidiyoruz sabah
ben çanta falan almadım koskoca bi cantam var onu kullanıcam
sonra bakarım burdan bi halt alınmaz
ahh güzelim ne yapsın bunca zaman sonra bulunca çocuğun orada taşınacağını düşünüyor sanırımkargosu cok tutar be guzelim onun
bazıları göndermiyor bende dukkanda satmak için düşünmüştüm
ama kargoyla gönderenlerde cok pahalı geldi vazgectim
ama sen arastır belki bulursun
oto koltuğunun niye bagaja girmesini istiyorsun canım
yemek hazırlamaya başlayayım kociş gelmek üzere :))
öyle mi haberim yoktu bak peki sen ne önerirsin bu işin piri olarak?nette listeler var canım ihtiyacların oldugu ona bak kendine göre secersin herseyi alman sart degil
eee gitmeyeceksin o zman dermişimöf ya sinir oldum beş daka gittim dolmuş burası ya kızlar benim sinir tavan yaptı yatak örtümmün üzerine pilot kalem akmış ofya gitti güzelim takım koslaya falan bastım iyice yayıldı of anam görmesin vurdu beni
evet ya saysaydın keşke bende yarına yapardım....denizcim neler var menüde sekerim yazmadan gitme
şiir falan mı yazıyordu acaba ya da günlük mü tutuyor k ,:))):26::26::26::26:yatagın üstünde pilot kalemin ne işi var canım yaaaaaa
sen yeniden örmeye başla bence:))))çantamı temizliyorum içinden düşmüş allah kahretsin hemde dantel den yapma satene geçirme tüller perdeler hep aynıydı eee şincik ben ne etcem
ayyy amannnnn herşey zamanında güzel sevümmmmmmmmdelüler siz geçin dalganzı gülme komşuna gelir başına diye bir laf var
hadi hadiiiii yeme beni...özlem ben geçmişi okuyorumda bazen kafam allak b ullak oluyor bide dünürümü hep görüyüm istiyorıum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?