bebingim kocişin içinde soruyordun ya uçağı tünellerden geçişi arkadaşım kendi kendine aştı heleki o aştıysa sen hayli hayli aşarsın senden ne kaçar
falda iyiymiş gelecek hemde nasıl gelecek tüpcanın tükanda mal kalmayacak sermayeden yiyeceksin
siemensten bende şimdilik memnunum inşallah bir sorun yaşamam şimdiki makinelerimde hoover eski amerikan malı şimdi italyanlar satın almış büyükbabam hep amerikadan getirirdi hoover marka ürünler yarım asır kullanılırdı sağlamdı şimdi öyle bir beklentim yok ama 7 yıl garanti yaptırdım zaten 7 yılda teknoloji ilerliyor fazlasıda kullanılmıyor
ya özlemim sabah yazacaktım unuttum çok güldüm şap enstitüsü varmış haaa aman şapa oturur onlar kocişin uzak dursun sermest birkaç macerasını anlattı kocişinin aşılamalarla ilgili yorumu sanada kocişin yapıyordur
insanlarla hayvanların karşılaştırmasını aslında birçok şey aynı heleki darıcadaki maymunları gördükçe darwine hak verecektim :))))
denizim karar verdim istanbula gelince bende ritalancam :) konuştuk tuanayımla :)
balcım o hatun malmıymış dün bir bugün iki nedemeye ilan ediyor herkeze ben işyerime 3 aydan önce söylemeyi düşünmüyordum hiç gerek yok şaşırmış o arkadaşın hadi bizim gibi olsa neyse ama görmemişliğin bukadarı
sevim başını dinledim güzel sesi ama benim dinleyebileceğim bir tarz olmadığı için hepücüüünü dinleyemedim
müzik konusunda çok kaprisliyim sevmediğim müzik olunca çaldırtmıyorum bile öğrenciyken dolmuşa biner ilk işim müziği kapamak olurdu şimdi düşünüyorumda yuh ne gıcıkmışım dimi en arkadaysamda müziği kapatırmısınız diye seslenirdim tatillerdede hep müdehale ederim sevmediğim tarzsa kapattırırım gıcığım
birde sevim hanuuum yukarıdaki seni niye hamile saymıyormuş onu anlamadım oyuncak bebekmi doğuracan sen allah seni
elanaz teşekkür ederim doğum günü dileklerin için inşallah hepimiz bebişlerimizle nice yaşlar yaşarız
plates topu bizde aldık internettende dersler indirdik ben o topları akşamdan ertesi gün giymek için ütülediğim kıyafetlerimi asmakta kullanıyorum bazen işe yarıyor davsiye ederim :))))) bide o karın kasların bebiişle dolsun işşallaaaahhhh