Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o kıza gelince evet türk halk müzigi sanatçısı kasetleri var hatta yarışma birincisiydi
şimdi atalşehirde bir okulda hem öğretmenlik yapıyor hem kaset çalışması bide türkü barda çıkıyorda
düğünlerde çıkıyormu bilmiyorum semram
ama konserlere yurt dışına ve derneklere gittiğini biliyorum
oyüzden zaten uzun zamandır görüşmüyrduk en az 9ay olmuştur beni görünceşaşırdı hamileyim diye

bebingim kocişin içinde soruyordun ya uçağı tünellerden geçişi arkadaşım kendi kendine aştı heleki o aştıysa sen hayli hayli aşarsın senden ne kaçar
falda iyiymiş gelecek hemde nasıl gelecek tüpcanın tükanda mal kalmayacak sermayeden yiyeceksin
siemensten bende şimdilik memnunum inşallah bir sorun yaşamam şimdiki makinelerimde hoover eski amerikan malı şimdi italyanlar satın almış büyükbabam hep amerikadan getirirdi hoover marka ürünler yarım asır kullanılırdı sağlamdı şimdi öyle bir beklentim yok ama 7 yıl garanti yaptırdım zaten 7 yılda teknoloji ilerliyor fazlasıda kullanılmıyor
ya özlemim sabah yazacaktım unuttum çok güldüm şap enstitüsü varmış haaa aman şapa oturur onlar kocişin uzak dursun sermest birkaç macerasını anlattı kocişinin aşılamalarla ilgili yorumu sanada kocişin yapıyordur insanlarla hayvanların karşılaştırmasını aslında birçok şey aynı heleki darıcadaki maymunları gördükçe darwine hak verecektim :))))
denizim karar verdim istanbula gelince bende ritalancam :) konuştuk tuanayımla :)
balcım o hatun malmıymış dün bir bugün iki nedemeye ilan ediyor herkeze ben işyerime 3 aydan önce söylemeyi düşünmüyordum hiç gerek yok şaşırmış o arkadaşın hadi bizim gibi olsa neyse ama görmemişliğin bukadarı
sevim başını dinledim güzel sesi ama benim dinleyebileceğim bir tarz olmadığı için hepücüüünü dinleyemedim müzik konusunda çok kaprisliyim sevmediğim müzik olunca çaldırtmıyorum bile öğrenciyken dolmuşa biner ilk işim müziği kapamak olurdu şimdi düşünüyorumda yuh ne gıcıkmışım dimi en arkadaysamda müziği kapatırmısınız diye seslenirdim tatillerdede hep müdehale ederim sevmediğim tarzsa kapattırırım gıcığım
birde sevim hanuuum yukarıdaki seni niye hamile saymıyormuş onu anlamadım oyuncak bebekmi doğuracan sen allah seni
elanaz teşekkür ederim doğum günü dileklerin için inşallah hepimiz bebişlerimizle nice yaşlar yaşarız
plates topu bizde aldık internettende dersler indirdik ben o topları akşamdan ertesi gün giymek için ütülediğim kıyafetlerimi asmakta kullanıyorum bazen işe yarıyor davsiye ederim :))))) bide o karın kasların bebiişle dolsun işşallaaaahhhh

sen git facede aldat bizi sonra laf et hımmmm
bu hamilelerde pke alıngan canım aaaaaa
özlem örtmenim ama ben seni cok özlüyorum daha dun dedim yaaa eskisi gibi sohbet edemiyoz diye
senin koçişin erken gelirdi noldu canım

onun sağı solu pek belli olmuyor burp pat diye sen çok hamile kaldın demesin ne biliyim bugün anam beni iyice korkuttu yok bidaha doğuma kadar evden çıkmak dedi terlikle oklvayıda çıkardı

seviim bulaşık deterjanını direk sür tatlım şarap lekesini gelinlikten çıkarmıştı mürekkebe işe yararmı bilmem denemeye değer

benim net bi tuhaf yaaa
sevim ben de bi taktik veriym
geçen gün önlüğüme kalem aktı
lekeli yerini soğuk süte ısladım 4-5 saat bekledi sonrada attım makinaya domestosla yıkadım eser kalmadı:)))))
bi de amvay in bi spreyi varmış elanaz dan sipariş ver o da çok güzel çıkarıyomuş

yine camasır attım ya
uf ne bu yazın bıkmıştım yine rahatlarız dedim ama hiç rahatlamadık valla

yarın erkenden gidiyoruz şekerler giremem sanırım geç geliriz
eşim de sen hastaneye gelme ablam da beklersin diyo
ben de hayır dedim o olmadan orda çok sıkılıyorum
bu arada hala boş odayı boşaltmaya uğraşıyoruz adı boş oda iflahımızı söktü

domestos ve kosla koydum durun bide sütü bulaşık deterjanını hepsini bi katıyım bi bakmışsınız yeni bir deterjan çıkarırım piyasaya

buarada benim menüde basturmalı gurufasülye pilav durşu var birde doooom günü pastam var aaa size anlatmadım ben 3 gün önce kocişin telefonunu elime almamla hepsi buradadan ödendi havale dekontu görmem bir oldu bir baktım bol aksesuarlı bir epilaydy almış ama ben kıllı bir hatun değiilim üstelik kıllarımı kalınlaştırmayı başarabilirsem epilasyona gideceğim eee bende öptüm kokladım teşekkür ederim aynen iade et istemiyorum dedim ne uyuzum dimi saçları diken diken olmuş birde aparatlardan birinede yanak kıllarını toplamak için gözde koymuş hıyarım benim hehe nasılda bozdum süprizini eeeen öküzünden onun üzerine dün çamaşır ve kurutma makinesini aldık kasada ödedim parasını (aramızda senin benim para meselesi yoktur o yüzden kimin ödediğinin önemi yok) doğum günün kutlu olsun demesinmi hadi len ordan dedim ne alakam var çamaşır ve kurutma makineleriyle banane onlardan daha başarılı bir hediye bul dedim onlar zati evin ihtiyacı bananeki dedim evet kabul biraz diiil bayağı zor bir hatunum

ben geldimmmmmmm arkadaş röportajları var onu yaptım çok zevkli :)))
bebinggg sana çıkan soru tamda az önce yazdığım gibi çıktı şansa bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…