valla çok iyi olur canım ya zahmet olmazsa...özlemcim ben şimdi akıldan unuturum istersen yarın filan yazayım
eve geldim ben biraz önce
hanaa gerçek çıktı ya kadın :)o kıza gelince evet türk halk müzigi sanatçısı kasetleri var hatta yarışma birincisiydi
şimdi atalşehirde bir okulda hem öğretmenlik yapıyor hem kaset çalışması bide türkü barda çıkıyorda
düğünlerde çıkıyormu bilmiyorum semram
ama konserlere yurt dışına ve derneklere gittiğini biliyorum
oyüzden zaten uzun zamandır görüşmüyrduk en az 9ay olmuştur beni görünceşaşırdı hamileyim diye
:)))) canım benim bak onu unutmuşum demek hamişler unutkanda oluyor:)sen git facede aldat bizi sonra laf et hımmmm
bu hamilelerde pke alıngan canım aaaaaa
özlem örtmenim ama ben seni cok özlüyorum daha dun dedim yaaa eskisi gibi sohbet edemiyoz diye
senin koçişin erken gelirdi noldu canım
of ya bende renklileri attım da yıkanacak daha...yine camasır attım ya
uf ne bu yazın bıkmıştım yine rahatlarız dedim ama hiç rahatlamadık valla
ayy zaten en çok döküntü o boş oda adı verilen yerden çıkıyor valla...yarın erkenden gidiyoruz şekerler giremem sanırım geç geliriz
eşim de sen hastaneye gelme ablam da beklersin diyo
ben de hayır dedim o olmadan orda çok sıkılıyorum
bu arada hala boş odayı boşaltmaya uğraşıyoruz adı boş oda iflahımızı söktü
aboooo o ne ben asla almam onu sakın çıkarma :)))domestos ve kosla koydum durun bide sütü bulaşık deterjanını hepsini bi katıyım bi bakmışsınız yeni bir deterjan çıkarırım piyasaya
yedin mi zopayı :)))ahanda ayvayı yedim anam gördü abovvvvvvvvvvvvv
kız bu gece olacak yemek mi o allah allah ya:)))buarada benim menüde basturmalı gurufasülye pilav durşu var birde doooom günü pastam var aaa size anlatmadım ben 3 gün önce kocişin telefonunu elime almamla hepsi buradadan ödendi havale dekontu görmem bir oldu bir baktım bol aksesuarlı bir epilaydy almış ama ben kıllı bir hatun değiilim üstelik kıllarımı kalınlaştırmayı başarabilirsem epilasyona gideceğim eee bende öptüm kokladım teşekkür ederim aynen iade et istemiyorum dedimne uyuzum dimi saçları diken diken olmuş birde aparatlardan birinede yanak kıllarını toplamak için gözde koymuş hıyarım benim hehe nasılda bozdum süprizini eeeen öküzünden onun üzerine dün çamaşır ve kurutma makinesini aldık kasada ödedim parasını (aramızda senin benim para meselesi yoktur o yüzden kimin ödediğinin önemi yok) doğum günün kutlu olsun demesinmi hadi len ordan dedim ne alakam var çamaşır ve kurutma makineleriyle banane onlardan daha başarılı bir hediye bul dedim onlar zati evin ihtiyacı bananeki dedim evet kabul biraz diiil bayağı zor bir hatunum
sevimcim abuk subuk konusmasanda şükretsen aaaa
burple görüşünce mi sapıttın sen:90:
bende bebing gibi çekirdek çitleyerek izlerim bol bolda gülerim :)hahah sevüm basarlar seni kaçak imalathane diye kimseyi basmazlar ama seni basarlar izleriz tv de sarıgazide merdiven altı imalathanesinde kaçak deterjan üreten çooook kalabalık bir aile yakalandı
yahu senin bu anan elinde silah mı dolaşıyor anlamadım ki :)yok kızlar bende bugün var manyaklık ya buseferde domestosu koyarken üzerimdeki buluza damlatmışım bune ya ben kaçar anam beni topla tüfekle vurcak
ay bak o öküzlükler bendede var hiç ormantik olamadımbebing dua et önce imla hatasını düzeltecektim son anda tamam gene öküzsü duygularım kabardı dedim üniversitede doğum günümde kocişimin projesi vardı final projesi harıl harıl sabahlıyordu evde benimde dersim vardı yanına gidemedim oda bana gelemeyeceğini söyledi bende inanmadım bekliyorum onu süpriz yapacak diye gele gele 3 te geldi okula kocaman bir çiçekle ve hediyeyle aynen dışarıdan görüneni yazacağım
koskoca uzun koridor herkez kaloriferin üzerine oturmuş sigara içiyor koridordan bir cüneyt geliyor elinde çiçek hediye arkadaşlar beni çağırıyor koş koridora diye bende sınıfta ders yapıyorum bir an bu saatten sonra defolsun hiç gelmesin hırsıyle bir çıkıyorum herkez ne romantik diye bize bakıyor benim gözümde kimse yok tek derdim günün yarısının bitmiş ve sabahtan beri özlemle onu beklemiş olmam kociş geliyor sarılmaya yelteniyor çiçeği çöpe hediyeyi kafasına fırlatıyorum cüneyt nemi yapıyor o sıralar 45 kiloydum ne kapris yaparsam yapayım balon köpüğü gibi hırsımın olduğunu bildği için kucakladı kandırdı beni :))))
ben hepinizi öpüyrem kendinize eyce bakın
yok yok burpun yüzünden değil bende bugün var bi, manyaklık burpum çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?