Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hahah sevüm basarlar seni kaçak imalathane diye kimseyi basmazlar ama seni basarlar izleriz tv de sarıgazide merdiven altı imalathanesinde kaçak deterjan üreten çooook kalabalık bir aile yakalandı

şimdi burpum içine etmişin süprizin de eferin iyi yapmısın bende dicektim makineler dogum gunu hediyesi mi diye
sen zor hatunsun valla adam face e yazmıs romantik romantik sende e gel o zman demişin yuh dedim ya

bebing şimdi yazdığımı oku ve profil resmime bak aynen öyle bakıyorum sana şimdi neyimi gördün löööö benim

yok kızlar bende bugün var manyaklık ya buseferde domestosu koyarken üzerimdeki buluza damlatmışım bune ya ben kaçar anam beni topla tüfekle vurcak

özlemcim ben şimdi akıldan unuturum istersen yarın filan yazayım
eve geldim ben biraz önce
valla çok iyi olur canım ya zahmet olmazsa...
hanaa gerçek çıktı ya kadın :)
:)))) canım benim bak onu unutmuşum demek hamişler unutkanda oluyor:)
gelmedi dahaaaaaaaaa((
yine camasır attım ya
uf ne bu yazın bıkmıştım yine rahatlarız dedim ama hiç rahatlamadık valla
of ya bende renklileri attım da yıkanacak daha...
ayy zaten en çok döküntü o boş oda adı verilen yerden çıkıyor valla...
adı boş kendi dolu
bence döküntü odası cuk oturur ha :)
domestos ve kosla koydum durun bide sütü bulaşık deterjanını hepsini bi katıyım bi bakmışsınız yeni bir deterjan çıkarırım piyasaya
aboooo o ne ben asla almam onu sakın çıkarma :)))
ahanda ayvayı yedim anam gördü abovvvvvvvvvvvvv
yedin mi zopayı :)))
kız bu gece olacak yemek mi o allah allah ya:)))
hımmm valla hiç zor değilmişsin ,gerçi haklısın o ayrı...
enişte o aleti alarak ne demek istedi acaba?:26:
yoksa kendine traş makinesi diye aldıda sonra baktı epilatör hazır doğum günü vereyim bari mi dedi:))))
karıştırmış olabilir yani :)
sevimcim abuk subuk konusmasanda şükretsen aaaa
burple görüşünce mi sapıttın sen:90:

ne oldu buna ....

bebing dua et önce imla hatasını düzeltecektim son anda tamam gene öküzsü duygularım kabardı dedim üniversitede doğum günümde kocişimin projesi vardı final projesi harıl harıl sabahlıyordu evde benimde dersim vardı yanına gidemedim oda bana gelemeyeceğini söyledi bende inanmadım bekliyorum onu süpriz yapacak diye gele gele 3 te geldi okula kocaman bir çiçekle ve hediyeyle aynen dışarıdan görüneni yazacağım
koskoca uzun koridor herkez kaloriferin üzerine oturmuş sigara içiyor koridordan bir cüneyt geliyor elinde çiçek hediye arkadaşlar beni çağırıyor koş koridora diye bende sınıfta ders yapıyorum bir an bu saatten sonra defolsun hiç gelmesin hırsıyle bir çıkıyorum herkez ne romantik diye bize bakıyor benim gözümde kimse yok tek derdim günün yarısının bitmiş ve sabahtan beri özlemle onu beklemiş olmam kociş geliyor sarılmaya yelteniyor çiçeği çöpe hediyeyi kafasına fırlatıyorum cüneyt nemi yapıyor o sıralar 45 kiloydum ne kapris yaparsam yapayım balon köpüğü gibi hırsımın olduğunu bildği için kucakladı kandırdı beni :))))

burp hanfendü sevim ne dedi Allah bana sen fazla hamile kaldın der diye baslayan yazıyı hatırla bu tur lafı aramızda bi sen söyleme potansiyeline sahipsin biliorsun di mi

hahah sevüm basarlar seni kaçak imalathane diye kimseyi basmazlar ama seni basarlar izleriz tv de sarıgazide merdiven altı imalathanesinde kaçak deterjan üreten çooook kalabalık bir aile yakalandı
bende bebing gibi çekirdek çitleyerek izlerim bol bolda gülerim :)
yok kızlar bende bugün var manyaklık ya buseferde domestosu koyarken üzerimdeki buluza damlatmışım bune ya ben kaçar anam beni topla tüfekle vurcak
yahu senin bu anan elinde silah mı dolaşıyor anlamadım ki :)

hangi imla hatası anlamadım ki ben
ne diyim kızım sana ben bulmuşun adamı oynatıyon
yazık gunah be

hahah özlem öyleyim öyleyim eskiden binbeterdim
çoğu kaprisi aşırı sevgiden yapardım bazende romantizm eksikliğinden kocişim buğulu gözlerle bana bakar yaklaşırdı göz göze gelirdik bendeki laf neo birinemi benzettin
yada tam öpme aşamasına gelirdi yaklaşırdı küt kafa atardım
şiir yazardı ilk mısrada gülme krizine girerdim
bana yazdığı onca güzel şiir mektup nevar ne yok ilk kızdığımda lime lime yapardım
kaset doldururdu bana ilk sinirde içini dışına çıkarırdım kasetin
bir kutumuz var hatıra kutusu suyun altına tutulmuş aşk mektupları burulmuş kağıtlarla dolu :)))))))))))

ay bak o öküzlükler bendede var hiç ormantik olamadım ((
ben hepinizi öpüyrem kendinize eyce bakın
bendeeeeeee
yok yok burpun yüzünden değil bende bugün var bi, manyaklık burpum çok tatlı

manyak dünürüm benim :)

ne boş odaymıs o at at bitmedi
bizdede var bi boş oda bebişimin odası olacak inş ama benimki gercekten bos
sadece camasır kurutuyorum
bebek olunca camasırları kurutmadan kaldırıcam artık

görünüşü hiç öyle değil bu cadının vah benim cüneyit eniştem vah bende sadece sadistlik yapan benim kocasına diyordum benden beteri varmış

sevimim bugün zati çok şımardım sen iiicene şımartıyorsun cüneytin tepesine çıkacam bugün belli :))))))))
özlemim şap enstitüsü kulağa komik geliyor bide insanın cahil olduğu alan mutlaka çıkıyor bak ilk defa duydum :86:
bebingim benim doğmamış bebeğe ettiğim küfürleri bir bilsen çocuk tabi gelmez var tabi 6 yıl olunca her türlü potansiyeli edinme hakkım var

cok feci hatunlarsınız siz yaaaa ayıp ayıp
bende eşimde cok romantik degilizdir zati
ama adam aşk dolu bişeyler yapıyorsada bozmam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…