hahah özlem öyleyim öyleyim eskiden binbeterdim
çoğu kaprisi aşırı sevgiden yapardım bazende romantizm eksikliğinden kocişim buğulu gözlerle bana bakar yaklaşırdı göz göze gelirdik bendeki laf neo birinemi benzettin
yada tam öpme aşamasına gelirdi yaklaşırdı küt kafa atardım
şiir yazardı ilk mısrada gülme krizine girerdim
bana yazdığı onca güzel şiir mektup nevar ne yok ilk kızdığımda lime lime yapardım
kaset doldururdu bana ilk sinirde içini dışına çıkarırdım kasetin
bir kutumuz var hatıra kutusu suyun altına tutulmuş aşk mektupları burulmuş kağıtlarla dolu :)))))))))))
bende 2 boş oda vardı biri dediğin gibi çamaşır kurutmak ve ütü içindine boş odaymıs o at at bitmedi
bizdede var bi boş oda bebişimin odası olacak inş ama benimki gercekten bos
sadece camasır kurutuyorum
bebek olunca camasırları kurutmadan kaldırıcam artık
yani bende bilemezdim ne bileyim daha ne isimler varda aklıma gelmiyor:)sevimim bugün zati çok şımardım sen iiicene şımartıyorsun cüneytin tepesine çıkacam bugün belli :))))))))
özlemim şap enstitüsü kulağa komik geliyorbide insanın cahil olduğu alan mutlaka çıkıyor bak ilk defa duydum :86:
bebingim benim doğmamış bebeğe ettiğim küfürleri bir bilsen çocuk tabi gelmez var tabi 6 yıl olunca her türlü potansiyeli edinme hakkım var
kesin bozarım bende bu kozalak yapı olduktan sonra:)cok feci hatunlarsınız siz yaaaa ayıp ayıp
bende eşimde cok romantik degilizdir zati
ama adam aşk dolu bişeyler yapıyorsada bozmam yani
kaçma kız allahın emriyle git :))) puhaahaaaa iğrençti tamam...bu sefer kesin kaçtım
aminnnnnnnnnnnnn:) yani bebiş içindi ha yanlış anlama...sen haklısın sekerim sana bişey diyemem ben bu konuda inş senden beter cumleler kuran bi veledin olurda burnundan getirir bunları senin
eniştenin de öcü alınır
ayyy adam ne alacak merak ettim hemen yaz nolurrrrrrrrrraradı gelirken ne alayım dedipasta almada ne alırsan al ablam aldı çünkü çiçek hele hiç alma dökülüyor deli ediyor dedim yaniye böyle yapıyorsun boşmu geleyim herşeyi engelliyorsun dedi bende boş geliyorsan o senin öküzlüğün dedim ay nasıl eğleniyorum
ya bunlar aklıma gelenler birde gelmeyenler:) ya da söylenemeyenler var :)e cevabını da verseydin gitmeden sevimmmm
sende az degilmişin örtmnenim
bu arada sap enstitisünü duyunca sasırdım ya dedim bunlar inekleri asılarken niye bide şaplıyorlar
hangi dil bu be...biraz önce azcık koşuyum dedim
bayah az önce demek miş
üştek azcık demek
seğit de koşmak
burp cadılık yapma adamın olan spermleri senin bu hevesini kırman yüzünden ölüyorlar delü
oldu canımmmmmöpüldünüzzzzz fazla kaynatman he
hımmm tokatçatokatlıların dili anam
e kızlar bizim herşeyimiz aynı diyorumda inanmıyorsunuz özlem benden hiç farkın yokmuş
bebingim ben yıllarca karikatür çizdim okudum o yüzden kocişimdede vardır bir olayı karikatürize düşünme ondanda kaynaklı mesela dün yemek yerken kadının tekinin kocası yemeğini bıraktı elini yıkamaya gitti benim kocişte şimdi kadının karşısına geçer naber der karşısındaki yemeği yermişim kadın nasıl şaşırır dedi çoğunlukla karikatürüze düşündüğümüz için böyle velede yakarışlar normal
ben bazen ara veriyorum normale dönmek için insanın lügatını mahvediyor bu karikatürler heleki şimdikiler çok fena eskiden gırgır hıbır vardı çok daha nezihti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?