sermestim memoda bana kızdı madem o kadar geç kaldınız arasaydın ben zaten işten çıkmıştım gelir sizi alırdım zaten sermete yolumuzun üzerinde oturuyordu kız cağızı kadıköye yormuşsun dedi
yaa ben çok kötü vicdan yaptım sizi bırakamadığıma akşamdan navigasyonu alsam sizi dinlemezdim yaa güzergahlar çok farklı olunca trafikte doğru güzergah seçemezsem sizide perişan etmekten korktum yoksa sizimi dinlerdim ben beaaaaahhh isterse 100 km uzakta oturun
kabulum denizim adiyim :))))))))))) ya sermest göstermem desede yırtınırdık ayol görmek için düzeltiyorum yırtınırdım
ay sermesttttttt canım ya snein 100 mü kalmış
kızlar moralim çok bozuk hastanede rakadaşımın birisi 3 ay önce gebe kalmayı planlıyordu. şimdi hamileymiş ve benim sanki olmıcakmı gibi bana nispet etmek için hastanenin öğlen her yerinde beni arıyormuş kızlar söyledi emine seni arıyor. neden dedim bilmiyoruz dediler yemekdeydim bende yanıma geldi. hamileyim ben dedi olabilir dedim gözün aydın çok sevindiğimi söyledim. benim hiç bişeyden haberim yok meğerse bana nispet yapıp çatlatıcakmış beniiii pissss cadııı içini dışını hainlik kaplamış yani nedemek bu daha sonra göremedim onu görseydim ağzının payını vericektim de neyseeee rabbim izin vermedi
kendime liste hazırlayım acil olanları alıyım bi valiz yapıyımne olur ne olmaz dedim arkadaşım dün suyu gitmiş hastaneye kaldırmışlar sezaryanla bebği alcaklarmış daha 7aylık allah yardımcısı olsun
öf ya sinir oldum beş daka gittim dolmuş burası ya kızlar benim sinir tavan yaptı yatak örtümmün üzerine pilot kalem akmış ofya gitti güzelim takım koslaya falan bastım iyice yayıldı of anam görmesin vurdu beni
sermestim koçişiyle di miii
canım benim ya özledim valla
tuanayımıın da sesi cıkmamıs
kargosu cok tutar be guzelim onun
bazıları göndermiyor bende dukkanda satmak için düşünmüştüm
ama kargoyla gönderenlerde cok pahalı geldi vazgectim
ama sen arastır belki bulursun
oto koltuğunun niye bagaja girmesini istiyorsun canım
he he oto koltuğunu koyacağım demedim kihımm iyi yolculuklar canım benim
bende buradan bakmam zati ankaraya gidince kocaman birşey alırım :))))
ahh güzelim ne yapsın bunca zaman sonra bulunca çocuğun orada taşınacağını düşünüyor sanırım
valla hepimiz bir alemiz bu konuda....
şaka bir tarafa adı üstünde oto koltuğu sen neden arkaya koyuyorsun .....
hadi afiyet olsunnnnnnnnn
şehriye çorbasıdenizcim neler var menüde sekerim yazmadan gitme
geçmiş olsunşimdi yine çıkıyorum eşimin bi arkadaşı kaza yapmış bişi yokm uş ama onun yanına gitti
bana da net.i açma dinlen yat odaya da dokunma dedi
ben çöpleri çıkardımPPP
şimdi sözünü dinliym de uzanıym
öptüm herkesiii
21i geçiyordu geldiğinde çok yorulmuş çokta kötü kokuyordu ığğğğğözlem eşin gelmedi mi hala?
valla artık nasıl anlattıysan biz öyle anlamışızhe he oto koltuğunu koyacağım demedim ki
araba rahat katlanan olmalı bagaja kolay girsin demek istedim
oto koltuğunun bagajda işi ne değil mi:))
şehriye çorbası
sarımsaklı kabak yemeği salata
görmemişim şekerim yedikten sonra yazdım anca:))
geçmiş olsun
yat dinlen tabi dinle kocanı
yarın içinde iyi yolculuklar size
kayınvalidene de geçmiş olsun mavicim
ay okuma öyle şeyler ya etkileme kendiniaaaayyyyy
ben çatı muaynesiyle ilgili bişiler okudum da nasıl gerildim
çok merak ediyorum nasıl olacak
o kadar alttan muayne ler oldum aşılama oldum da bu bi tuhaf geldi
doğru diyor nerde?hani buluşma resimleriniz facede yok
aaa yok musun sen ? anacım adın değişti ben diyorum yabancı geliyorsun diye :)))):97::97::97:eee beni eklemediniz dimi çekilişe iyi öyle olsun bakalımm kaçkez yazdım bende varım diye neden ayırt ettiniz anlamadım cadılar.
zaten artık sonradan eklesenizde istemem kırıldım bikere herkes birbirine adres istiyo özelden bakıyomda biz adamdan bile sayılmamışız. neyseee öyle olsunnn hatunlarr
aaa eklemezmiyizz ayol.sen varsın kime çıktığını falan unuttum amaa,olurmu hiç öyle şeyy yaaa..bak gece gece yine üzüldüm.eee beni eklemediniz dimi çekilişe iyi öyle olsun bakalımm kaçkez yazdım bende varım diye neden ayırt ettiniz anlamadım cadılar.
zaten artık sonradan eklesenizde istemem kırıldım bikere herkes birbirine adres istiyo özelden bakıyomda biz adamdan bile sayılmamışız. neyseee öyle olsunnn hatunlarr
ben geldim ama yazamıcam bişey,ada uyudu bende yatıyım,yarın ada'nın kontrolü var 12:30da gelince yazarım.öpüyorumhepinizi.iyigecelerr...........nerde kızlar bu gece kimseler uğramamış yine ...
akşam ki sohbet yetti sanırım:)
hepinize iyi geceler çooooooook tatlı rüyalar ....
sermesttt canım ya aramızda 52 gün varmış sen doğrunca bana sayacağız inşallah :)
seninkinin 40ı çıkmış olacak abla olacak ablaaaa kuzum benim....
aaaayyyyy
ben çatı muaynesiyle ilgili bişiler okudum da nasıl gerildim
çok merak ediyorum nasıl olacak
o kadar alttan muayne ler oldum aşılama oldum da bu bi tuhaf geldi
eee beni eklemediniz dimi çekilişe iyi öyle olsun bakalımm kaçkez yazdım bende varım diye neden ayırt ettiniz anlamadım cadılar.
aaa eklemezmiyizz ayol.sen varsın kime çıktığını falan unuttum amaa,olurmu hiç öyle şeyy yaaa..bak gece gece yine üzüldüm.(
ben geldim ama yazamıcam bişey,ada uyudu bende yatıyım,yarın ada'nın kontrolü var 12:30da gelince yazarım.öpüyorumhepinizi.iyigecelerr...........
balcım bak ---nimet gülsere gülser de sevime--- aynen böyle yazmış sermestim facde.özellikle baktım geldim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?