Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım seni yordularmı bu gün gene meb denen zıvana ya bilseydim evde sprey vardı hemde tam yatağın önünde o düşseydiya yatağa makinaya attım ama gene çıkmamış

ya sen ne kızsın hemen hipnozmu ediyosun ne senden etkilendim galiba akşam memo eve ge
lir gelmez aldım adamın yakasından gerçi yatak örtüsüve buluzun siniri vardı ona patladım garibim neye uğradığını şaşırdı yazık şincikte horluyor koltukta götürüp yatağada yatırmıyorum

seviiimmm sen gene de dene spreyi cıkarabilir
nasıl bir kimyasal varsa icinde hiç kumasa işlememiş gibi cıkarmıştı
gömlegin her yeri simsiyahtı bizim de çöpe atacakken duyduk birinden denedik sonuc süper:=)

bu arada son mesajınadn bişey anlamadım be yavrum ne hipnozu kızzz:))

haha valla üçtür dönüp okuyorum mesajını ne demek istedin anlamadım seviimm
kafam bulanmış iyice basmıyor valla

canım dur deneyim
burp kocasına çin işkencesi yapıyormuşya bende zavallı kocamdan aldım hırsımı yazık memoya

pardon o benim hatam canım burp yazdım sanıyorum msj başına ama isim yazmamışım normaldir senin kafanın karışması

yatmadınız mı hatunlar daha?????
iyi geceler demeye geldim
yarın yokum pazar görüşürüz
iyi uykulaaarrr

haa şimdi düştü jeton seviim:)
mavişim iyi geceler canım yarın gezion mu kız niye yoksun kacırdım sanırım neyse pzara kadar iyi bak kendine bebişine
elanazım yatmak için can atıp yatmama işkencesi cektiriyorm kendime ben de anlamadım neden

ooo hatunlar dökülüyorlar hoş geldiniz
oh mavi hanım gez bakalım bu günleri doğumdan sonra arayacaksın
elanazı dilerim sende hamile kalda uykular tutmasın seni

spreyi bolca sık bakalım normalde anında akıtmaya baslıyor mürekkep sanki ilk dökülmüş gibi gömelkten sökülüyor
sonra duru suya tutmustum ben aktı suyla gitti ama sen yıkadım deterjanladım dedin bilmem aynı etkiyi verir mi bir dene gene de
bolca sık lekeye spreyi ama sen sıkma kocan sıksın sprey sana da bebişine de zararlı

aaa bensaçımı yaparken kullanıyordum ama bidaha kullanmam memomu sıkcak onun mıçında pireler uçuşuyor be

neyse bende kaçar hadi sende git kocişle yat dinlen mavi çıktıda elanazdamı çıktıki acep herkeze iyi geceler

sen ara ara sık yine belki acar
keske önce sorsaydın yıkamadan direk cıkartıcaktı bak anında
öyle akıtıyor garip gelmişti bana ne kadar güclü çözücüler içinde demek ki
düşün kafamıza sıkıyoruz kokusunu yutuyoz ne zararlı aslında

ben de cıkıcam zati canım uydu benimki
ben de yatıcam artık öldüm resmen
haydi herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…