Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraktan bakayım dedim son kez gelen var mı diye
özlemim de hortlamıs
ama ben bu kez kesin kacıyorum uykulara
hadi öpüldünüz hepiniz iyi geceler tekrardan

canım sen bana çıkmışsın ben hediye alıcam sana
adresinide yazarmısın diye de daha önce yazmıştım canım
geçmişi okumadın galiba

ooo hatunlar dökülüyorlar hoş geldiniz
oh mavi hanım gez bakalım bu günleri doğumdan sonra arayacaksın
elanazı dilerim sende hamile kalda uykular tutmasın seni

niye öyle diyorsun sevimcim hamile kalayım da
mışıl mışıl uyumaya devam edeyim

yatın hatunlar artık
yatın ulennnnnnnnnnnnn :)

sen niye oturuyorsun canım uyusana

burpcum umarım bu gece biraz romantik olmuşsundur
eşine yazık valla üzüldüm bak şimdi yaptıklarını okuyunca

özlemcim sana da diyeyim bari millet romantik adam ister
burp la sen bulmuşsunuz bari kıymetlerini bilin

bugün 12:30da ada'nın randevusu var,14:30da da benim diyetisyen randevum var,arasında çok saat var,oyalanıcam artık,bütünsaatleri dolmuş napalım artık.dolaşırız kızımla parkta,zafer'de gelicek.sonrada akşama bayrampaşa foruma gidelim diyoruz.

sevim cadolozluk bulaşıcı değildir insanın kanında vardır şuna canım çekti bende paraladım memoyu desene

elanazcım sorma eğer kocalarımız romantik olmasa eminim romantik değiller diye şikayet ederdik ben kocişimle tanışmamışken en nefret ettiğim şey çiçekle gezen çiftlerdi bana dünyanın en kro şeyi gelirdi kocişimede yalvarırdım getirme diye gerçi benim nedenim vardı sabahın 7 sinde buluşurduk atıyorum okul yok gezme tozma günümüz sabahın 7 sinde tuttururdu elime çiçeği atsan atamazsın satsan satamazsın akşamın 8 ine kadar mal gibi taşı dur

akşam kociş geldi az cadoloz değilsin beni zora sokmak için herşeyi yaptın diyerek içeri girdi bende dik dik bakıyorum eline koluna önce bir söylendi çiçek alma dedin pasta var alma dedin hediyemide geri verdin e naaapiiim ben cadoloz dedi bende önemli olan böyle birşeyler yapabilmek dedim ozaman bu hafta sonu senin emirkulun olacam dedi bu açık çek temizlik getir götür ve ne istiyorsam yapacağı anlamına geliyor bende o allahın emri başka dedim çıkardı kolye almış ozaman emirkulluğundan muafmıyım dedi bende kesinlikle hayııııır dedim akşamdan başladım tadını çıkarmaya arada bir böyle yapmak lazım akşam hemen margarita hazırlattım kendime ama mutfağa bir girdim alt tarafı bir margarita yaparken insan mutfağın nekadar canına okuyabilirki girer girmez hanaaam doğmaz olaydım dedim oda aaa unuttum sen çık ben hallederim dedi hallettide

benim kaprisim kapris gibi bile gelmiyor kocişime o alışkın ablası ve anası bin beter kaprisliler bana yapmıyorlar ama kaynanam kocasına görümcem kocası ve babasına öyle bir kaprisler yapıyorki inanamazsınız onlar kapris yaptıkça kıymete biniyorlar benim garibimde öyle görmüş ben ne yapsam gık demiyor birde kadına kayınpederimde inanılmaz saygı duyuyorlar babamdanda öyle gördü babasındanda onunda etkisi var bende mokunu çıkartmadığım sürece şımarabiliyorum

ya duşa girmem lazım makineler gelecek giremiyorum tam girerim gelirler uyuz olurum

mavicim teşekkür ederim canım sanada iyi yolculuklar diliyorum dikkat et kendine

Son düzenleme:
sermest kocişi bırakıp işe gitmek ne zor geliyordur yaaa ben kociş bensiz 15 dakika evde kalsa kuduruyorum ki siz uzaksınız hep allah kolaylık versin veli toplantısınıda keşke haftaiçi yapsalarmış hıyarağaları

mesajın üzerinden cevaplayınca alıntı yapmiiiiymiş eskidende öylemiydi ne saçma niye mesajların yanında cevapla varki öyleyse

gideyim duşa gireyim şansa ben duştayken gelirmi gelmezmi bu makineler bilmiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…