Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

balcım bak ---nimet gülsere gülser de sevime--- aynen böyle yazmış sermestim facde.özellikle baktım geldim!!!
bak yaa sen bala
önce şaşırdım hatırlayamadım ama sonra rahatladım
dalgınlık oldu galia balcım
şimdi öyle sanıp küsüp girmezsen topiğe vay halimize neyse ki telin var hadi bakalım gel de öğren doğruları
sermestim gerçekten gıcık bir durum sinir bozucu
hallderler inşallah en kısa zamanda
hem boşver limit çok olunca insan çok harcıyor
maşallah enerjine valla
ben doğru düzgün birşey yapamdığım halde bayıldım dün
çok yorgun hissediyorum kendimi
insan yataktan 1 ton yük taşımız halde kalkar mı ya ne olacak halim bilmiyorum

benimde kaşama yemekli misafirim var hatta akşam değil daha erken gelecekler evde inşaat var arkadaşın o da annesindeydi bzie gelecekler eşi evde bekleyecek o da akşama yemeğe katılacak
o yüzden kalkıp birşeyler yapmaya başlasam iyi olacak
akşama gelemem o yüzden haberiniz olsun

bal facede okumadın mı
ben görmüştüm niye alınganlık yaptın ki şekerim
işin aslını ögrenmeden
aaaaa zopalarım seni bak

kimseler yok ben yazayım gelince görün artıkın
şimdi gittik oturduk eşim gircek giremiyor konusmaya bi türlü
gülcem gülemiyom sinirim bozuldu nasıl

neyse ısrarlarımla girdi konuya özet geceyim
şooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk geçirdiler
inanmadılar
tabi bildikleri bişeyde degil
acayip üzüldüler agladılar hiç beklemezdim kayınvalidemin tansiyonu cıktı kayınpeder fenalastı bi de onlarla ugrastık
ben cok uzuldum aglamamak için şekilden şekle girdim
niye sölemediniz dediler üzülmeyin diye dedik
eşim laf soktu siz bizim cocuk istemedigimizi sandınız ama biz nelerle ugrastık diye
mahvoldular acıkcası
kimseye sölemek istemedi kayınpeder kızına bile cok sasırdım
eee tedavi için 15-20 gun olmıcaz dedik
yurtdısına gittiler derim dedi kime ne dedi
sonra baska hastalık için gittiler deriz dedi ben kabul etmem dedim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl rahataladım anlatamam size ya
nasıl bir yükmüş bu üstümde

günaydınnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bugün yarım yaşımızdayızzzz:))))))))))))))))))))

masallah kuzum büyüyor annesi

az değilsin sen az :))

hey allam ya yapmış gene cadılıklarını ama gün senin günün tadını cıkar valla:=)

zor tabii bir de sacma sapan gereksiz toplantılar bişeye yarıyor sanki
yarısı da gelmez velilerin zaten bosa saat doldur orada gitti pazar

canım gıcık durum cünkü taksitli bişey almaya kalkıyorsun diyelim limit doluyor o kadar az limit koymus salaklar harcama kısmına karta güvenip acılmam ben ama bazı seylerde taksit avantajı iyi oluyor o acıdan ugrasıyorum bir de gurur yaptım ne bana garezleri uyuzların
senın yorulman normal ilk zamanlar öyle oluyoe canım

cok yorma kendini ama

selam sekerlerr

buyuk bombayı patlatıyorum sizeeeeee

kayınpeder ve kayınvalideyle konustuk

hadi hayırlısı bakalım nasıl geçti anlat kuzum

bebişim karsılayıs sekilleri güzel bak aferin hassasiyet göstermelerini beklmezdim
kayınpederine masallah kızına söylme lüzumu duymaması güzel insallah da bu tavırları sürer destekleri de tabii
ee üzülmezler mi canım evladı sonucta ama bak iyi oldu sen rahatladın biraz üzerine gelmekten vazgecerler artık

biz de nasıl yorulmusuz karı koca yamulduk aksam nasıl yattıysam öyle kalktım sızmışım resmen
kahvaltıdan sonra da devrildkik yattık hep tv izliyoruz öyle kös kös dısarı bile cıkamadık
pazara gitmemiz lazım ama gözüm kesmiyor valla

tünaydın kızlar sanırım kimsecikler yok okudum yazdıklarınızı benideçekilişe eklediğinizi eklediğinizi yazmışsınız geçmiş fazla okuyamıyorum okuduğum kadarıyla kendimle ilgili tarafını kaçırmışım demekki. sadece zasanın katılıcaksan bal haber ver yazyordu kısmını görmüştüm 3 kez yazmıştım. kuusuruma bakmayın ama bişey sorucam limit filan koydunuz mu? kimsenin kırılmasını istemem en güzeli olsun isterim . ben geçmişi okuyamıyorum fazla işte zaman buldukça katılıyorum size malum evgelmem 6:30 yada 7 yi buluyor. üstümü değişir değişmez mutfağa dlıyorum yemek yapma derdine düşüyorum. evi toparlama ev işleri alışveriş market pazar her şey benim üstüme eşim hiç yardım etmez bana hata sonları bile evde temizlik ne varsa ben ilgileniyorum . faturaları yatırma işi taksitleri yatırma işi bile benim üzerime inanınki evde yemek sonrası yorgunluktan uykusuzluktan çay veya meyve yeme keyfi yapamıyorum. adama 1 aydır klozetin çubuk kısmından su akıtıyor yaptıramıyorum dışarıya su akıtıyor. sonunda eve tamirci çağırıcam alaturka wc nin şamandırası suyu kesmiyo yaptıramıyorum elinde geliyor her şey yapsa kombi çalışmıyordu düğmesi kırılmış meğerse yine servisi ben çağırdım yıllık bakımı temiliğini ben yaptırdım servise evde servisi ben bekledim ben ilgilendim herşeyle işte böyle şimdikte evi toparladım çamaşırları makinadan çıkartıp asıcam sonra taksit yatırmaya pazar alışverişine gidicem gelip yine yemek derdi. yardımcı olsa eşim bende evdeki işlerimi yaparım yorulmam hem o yüzden yazdıklarınızı kaçıryorum yetişemiyorum mıçım yer görmüyor gelen giden arkadaşlar yakınlarımızda cabası onları karşılamak filan işte ama tabiiki hepimiz evliyiz szilerinde zamanı dardır sadece kendim için demiyorum hele zasanın çocuğu var birde zordur eminim yanlız sizin eşleriniz yardımcı oluyordu sanırım size biimkinde maçoluk var herşey kadının üzerine yıkılıyor tabii

eve temizlikçi alamıyorum eşim gerek görmüyormuş oda bi masraf diyor hem maaşda yeterli değil ek masraflar için
eşim 4 yıl önce kaza geçirmişti arabasıyla kendisi alkollüydü karşı tarafda kırmızı ışıkta geçince onlarda hatalı duruma düştü onlar dava açmışlardı 1. mahkemeyi kazandı. arabada olan kadında dava açmış onun mahkemesi devam ediyor. sigorta şirketi dava açmış dün mahkeme celbi gelmiş ınada moralimiz bozuldu. avukatımız var yanlız tabi oda dava takibi için para istiyor kime yetişeceğimizi şaşırdık kaldık. yetişemiyoruz sözde ev alıcaktık ama oda hayal oldu anlımızın akıyla şu mahkeme olaylarından sıyrıla bilsek herşey yoluna girecek.

birde benim ne zamandır içimi kemiren bişey var ben yalan söylemem hiç söyleyendende nefret ederim yetiştirildim.bu topinge katılmam tamamen tesdüf oldu szin gibi dostlarım kardeşlerim oldu çok mutlu oldum. pişman olmadım. yanlık ilk katıldığımda bilmiyorum hatırlarmısınız silay olarak üye olmuştum sonra şifremi yanlış girdim uğraşmadım yeni üye oldum.
bal20 nickim oldu. demek istediğim fazla uzatmadan konuya gireyim silay nkimde meslek sekreter eklemiştim. bal20 de sekreter yazısını aceledn bulamadım hemşire ekledim. sonra değiştirmedim. kaldı kimseyi kandırmak maksatım değildi. hemşire ekli kaldığı için boş ver kalsın önemli değil diye düşündüm yani anlıcanız hastanedemıçı kırık bi sekreterim memur kadrosu da değil yani hemşire filan değilim bu benim içimi kemiriyordu . szi çok sevdğim değer verdiğim için yazmaya karar verdim canlarım eşime anlattım durumu daha fazla arkadaşlarını üzmeden durumu anlat dedi. artık benimle arkadaş kalmanız topingte beni benimsemeniz size kaldı dostlarım. inanki slam topinge girsem selamımı bile almasınız alarım yanlız şunu bilinki kasten kandırmadım sizi çok sevdim yazarken gözlerim doluyor. sizleri kaybetmeyi asla istemem. sizi seviyorummmmmmmmmmmm

balla konustum sonradan görmüş face i kıyamam hala iyileşememiş yaaaaa

bana musade kimseler yok kendime bişeyler alıcam yoksa kafam dagılmıcak

gulimus sadece kendini niye böyle zor bir duruma soktun ona üzüldüm ben
burada herkes birbirnden farklı hayatlara sahip kimse kimseden bişey saklama ihtiyacı görmedi görmez de
amaç ortak yasananları paylasmaktı o birleştirdi zaten bizi bu dostlukta bu samimiyette
belki bastan sanal ortam diye düşündün önemsemedin pek böyle bir ortamı bulacgını beklemezdin belki sen de haklısın kendince ne desem bilemedim ama bunca zaman kendini incitmiştin olman üzücü bir durum buna üzüldüm sadece

bu arada balım cekilişe bastan beri dahildin sonradan eklenmedin yanı o konuda süphen olmasın

yalnız kızlar tarih konsuunda acele etmeyin hemen ay sonuna dogru gönderelim hediyeleri olur mu aynı anda
adresler falan istenince dedim hemen mi yolluyo bu gacılar :)

bebingcim kayınvalindenlere söyleyip rahatladığına sevindim canım
inşallah bundan sonra da desteklerine devam ederler

balcım bende ne diyeyim bilemedim ama kendini üzdüğün için üzüldüm
senin ne iş yaptığın çok da önemli değil benim için sen önemlisin
burada paylaştıklarımız önemli arkadaşlığımız önemli
seni seviyoruz biliyorsun

canım ne güzel bak,anlatıp iini rahatlatmışsın.bilmeleri iyioldu,büyüklereğer anlayışlılarsa çok güzel destek oluyorlar,manevi olarak onların yanınızda olmaları bile yeterli olucaktır size.hadi bakalım sırada onların yüzünü güldürmek var.

canımbenim yaaaaaa,bizz burda kimsenin sosyal statüsüne bakmıyoruz kii,sen ister hemşire ol ister sekreter,isterde gündelikçi ne olursan ol bizim balımızsın.üzülme tatlımm,sakın kafana takmaa,bizde seni çok seviyoruzz.

evet baştan beri dahildin,benim ard arda defalarca sormamın sebebi yok.çok unutkanım.tarih konusunda o zaman yılbaşına yakın gönderelim olurmu??ben hemen göndermeyi planlıyordum,gerçi ne alıcağımı bide bilsemm:44:

küstünmü banaabendeseni çook seviyorumm

gelelim bizeeee::::

bugün doktorumuza gittik,ada gayet iyi yapışıklı sorunumuz çok şükür ortadan kalkmış
ben buay az kilo almış diye düşünürken kızım 8.900 gr olmuş,800 gr almış,doktorumuz çok bilededi,bu aylarda en fazla 500gr alırmış,çok haraketlendiği için,boyumuzda 68 olmuş,1cm uzamış,gate iyiymiş
ek besinlere balıyoruz artık,önce meyve suyu ve meyve püresiyle,10g ünsonra çorba,ardından kahvaltı yapıcaz artık.eve gelirlermez hemen kızıma armut ve alma rendeledim cam rendede,ilk meyve deneyimine göre gayet başarılıydı,çokseverek yediada için böylee işteeee..

gelelim banaa:::

diyetisyenimizle tanıştık,çok şeker bir hanım.beni tattı,vücudumdaki yağ oranına baktı ve liste yaptık birlikde,yarın sabahdan itibaren başlıyorum,listetede yok yok,haftaya pazartesi kontrole gidicem,eğer istediğimiz kadar kilo verdiysek devam dedi,yoksa hormon tahlili falan isteyebilirz dedi.inşallah başarcam ve seneye yazın eski halime dönmüş olucam,normaldede vericeğime eminimzaten fakat,emziirirken biraz daha dikkatli diyet gerekli.böyle işteee.

şımarık burp fazla naz aşık usndırır kaynananda görümcende delüymüş
bu arada makinaların hayırlı olsun canım
selam sekerlerr

buyuk bombayı patlatıyorum sizeeeeee

kayınpeder ve kayınvalideyle konustuk

oh be rahatlamaışsındır tabi adamın birinin komşusuna borcu varmış ama ödeme günü gelmiş ödeyemiyormuş ne yapsam ne etsem diye düşünürken en sonunda camı açmış koöşu diye seslenmiş komşu buyur demiş benim sana borcum vardıya evet var demiş onu ben ödüye miyorum var artık sen düşün ben düşünmekten yoruldum birazda sen düşün demiş sende şimdi deki varsın onlar düşünsün ben düşünceğime de kayın pederinin olgunluğunada bayıldım bu arada allah gönlüne göre versin gülüm
balım ben kendi adıma konuşuyum benim için insanın ne iş yaptığı hiç önemli değil maddi olanağıda insan olsun yeterli ki benim bir mesleğim kendi yağında kavrulan biriyim maddi imaknımın el verdiği şeyleri yapıyorum olmayanıda yapmıyorum sen çok tatlı kızsın benim için ama kendi kendini üzdüğüne üzüldüm biz kadar arkadaşıyız her şeyden önce canım çekiliş konusuna gelince seni başından beri kattık canım hatta adamız minik elleriyle sanki büyük bir adammış gibi tek tek çekti uy yerim ben onun ellerini sen bana alıyosun mızıkçılık yapma bende nursime
ben kacıyom yazmıyonuz madem pazara gidicez daha hadi aksama görüşürüz sekerler

kaçma kız allahın emriyle git ve kendini yorma kocanı yor benim nazlı kızımı çok yorma göbekli kadın kocaman göbeği varbide yok diyor yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…