canım muhtemelen bize maatya yolları görünüyo yada batman artık hakkımızda hayırlısı aslında işyerinde huzurum çok ii sağolsun abilerde iiler ama artık gece çalışmalarına sinir oluyorum eşim 8-5 ben gece ortak hiçbişey yapamıyoruz yumurtlama günleri bile kaçıyo bazen...drum da söyledi bunu kaçırıyosunuzdur günleri diye... ama müdüre gidipte anlatamadım tabi...
malatyada da mado var daha doğrusu ne ararsan var sonuçta 2 tane cumhurbaşkanı çıkarmış bir şehir değil mi ama:))) malatyayı görsen o zaman ne dersin kimbilir:)))
nbnh belli oldu mu canım ne zaman olacak aşılaman*inşallah son olur ..
denizicm inşalah gidersin eşinin yanına onu görmek hem sana iyi gelir hemde degişiklik olur.
temiz arkadasım benim.ellerine saglık hemnececik yemegide yaparsın sen.
özlem de yemek hazırlamaya gitti herhalde ben yine bu aksam beleşkaydirigubbakcemile3ciyim
kızlar evet ben hepsine tek tek attım şimdi resmi kurumların maili ayrı birde gazetecilere ayrı metin var hepsine tek tek atın musait olunca ben attım sizde atın sesimiz çıksın
sağol canım inşallah
menü kolay zaten mantar sote makarna salata yoğurt yeter zaten..
Kızlar nasılsınız???Ben bugün biraz erkenciyim.Yoruldum yaaa çok,ben de kaçtım geldim :)
canım yumurtam 16 mm olmuş iğneyi bıraktık yarın kontrol var gerekirse öbür gün de var dr perşembeye büyük ihtimalle aşılamayı yaparız dedi pregnly çatlatma iğnesini de hazırla dedi ama bulamadım eczanelerde yarın tekrar ararım artık
özlemcim geçen gün yazmayı unutmuşum istediğin zaman sana da mısır patlatırım istediğin mısır olsunkaydirigubbakcemile
Şöyle bol naneli olsa da içsek...hımmmm...nefis.....
NBNH valla beni üzende hamile haberleri ya bebeği tek aramda 1 ay olan arkadaşımda kıskandım onunki 9 aylık oldu şimdi benimkide doğsaydı 8 aylık olacaktı((
canım benimde geçen ay aşılamam tutsaydı hamile haberini aldığım arkadaşımla aynı zamanda doğuracaktım canım öyle düşünme daha çok üzülürsün en kısa zamanda hepimizin olucak bebişleri kıyafetlerini ve büyümelerini konuşuyor olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?