Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim dr da Malatya da bir hocam var onu görsen hamile kalırsın diyor bize biraz uzak da sizin tayin oraya çıkarsa dr un ismini öğrenip veririm sana Malatya da tüp bebek merkezi varmış en azından burda o bile yok

malatyada da mado var daha doğrusu ne ararsan var sonuçta 2 tane cumhurbaşkanı çıkarmış bir şehir değil mi ama:))) malatyayı görsen o zaman ne dersin kimbilir:)))

kızlar mado istiyorsanız buraya gelin madonun şehri burası bir fıstıklı baklavayla maraş dondurması oluyor ki birlikte yemeye doyulmuyor bizde burdan gidince en çok baklavalarını özliycez herhalde

nbnh belli oldu mu canım ne zaman olacak aşılaman*inşallah son olur ..

canım yumurtam 16 mm olmuş iğneyi bıraktık yarın kontrol var gerekirse öbür gün de var dr perşembeye büyük ihtimalle aşılamayı yaparız dedi pregnly çatlatma iğnesini de hazırla dedi ama bulamadım eczanelerde yarın tekrar ararım artık

ajan bebing iş başındaymış:)))

valla bilemiyorum doğudakiler doğuruyor ama bize yaramıyor tabi:)))

ya bende çocuk için dua gibi bir başlık yazdım arattım bir yer çıktı dini bir site bir sürü tıbbi neden anlatılmış yok hala olmuyorsa bunu böyle yapın diyordu o nedenle yazayım dedim.....

özlemcim geçen gün yazmayı unutmuşum istediğin zaman sana da mısır patlatırım istediğin mısır olsunkaydirigubbakcemile

çok şanslısın ya belki benimde annemler gelecek bu hafta sonu.... evet yemek yaptım mantar sote ve yayla çorbası.... mevsim değişti fazla birşey yenmiyor artık....

kızlar evet ben hepsine tek tek attım şimdi resmi kurumların maili ayrı birde gazetecilere ayrı metin var hepsine tek tek atın musait olunca ben attım sizde atın sesimiz çıksın

tamam canım atarı bende becerebilirsem ....opuyorumnanaktan

NBNH valla beni üzende hamile haberleri ya bebeği tek aramda 1 ay olan arkadaşımda kıskandım onunki 9 aylık oldu şimdi benimkide doğsaydı 8 aylık olacaktı((

tabi tüp bebek daha farklı çünkü dışarda dölleniyor ama aşılamada zaten her işi içerde ikisi yapıyor:))) o nedenle tüp bebekte dikkat edilmesi gereken çok şey var....

Benimde cnmı yayla çorbası çektirdiniz,şimdi olmadı bak,nasıl yapılır bilmiyorum da

abooooooo bizim yeğen kocaman olmuş maşallahhhhhhh

Şöyle bol naneli olsa da içsek...hımmmm...nefis.....

canım ya hiç zor değil aslında.... bir çay bardağı kadar pirinci 5-6 bardak su ile haşla, bir kabın içine 1 yumurta, 2-3 kaşık yoğurt ve 1 kaşık un koy karıştır bu malzemeyi suyla çok az seyrelt birazını haşlanmış pirinçli sudan alarak malzemeyi ılıt ılıtki yoğurt çökmesin ve sonra biraz karıştır kaynamaya bırak... bir tavada yağı kızdır içine bolca nane dök ve yak ama tabi kavrulmasın:))) 1-2 dk kadar çevir .... sonra cozzzzzzzz çorbaya dök... ha bu arada bu son işlemden önce tuz at kaynarken:)))) afiyet olsun hadi dene bakalım:)))cokacimcoook

NBNH valla beni üzende hamile haberleri ya bebeği tek aramda 1 ay olan arkadaşımda kıskandım onunki 9 aylık oldu şimdi benimkide doğsaydı 8 aylık olacaktı((

canım benimde geçen ay aşılamam tutsaydı hamile haberini aldığım arkadaşımla aynı zamanda doğuracaktım canım öyle düşünme daha çok üzülürsün en kısa zamanda hepimizin olucak bebişleri kıyafetlerini ve büyümelerini konuşuyor olacağız inşallah

tuzu geç at yoksa yoğurt gene çöker hayale bakıyor çünkü....

birde herşeyi en baştan koyup hazır çorba gibi yapanlarda var istersen öyle yap yine yağ ve naneyi ve tabi tuzu en son ekle...

canım ya ister istemez düşünüyorsun sonuçta gözünün önünde ister istemez aklına geliyor .... attım diyorum ama atamadım sanırım ben ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…