balcım
ne diym kırılmışsın
ama öyle her lafı da önemseme
hani bi söz var ya ben cok severim
her lafa verecek cevabım var ama önce lafa bakarım laf mı diye
sonra söyleyene bakarım adam mı diye
takma kafana
üzülsen de belli etme ki başarılı olduğunu bilmesin
Allah en kısa zamanda başta burdaki kızlar olmak üzere tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
rüyan da hayır olsun
burpum dogum günün kutlu olsun çiçeğim..
bu yıl inş negatif düşüncelerinden kurtulursun
ve bebişin gelir canım:)
kimseler yok ben yazayım gelince görün artıkın
şimdi gittik oturduk eşim gircek giremiyor konusmaya bi türlü
gülcem gülemiyom sinirim bozuldu nasıl
neyse ısrarlarımla girdi konuya özet geceyim
şooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk geçirdiler
inanmadılar
tabi bildikleri bişeyde degil
acayip üzüldüler agladılar hiç beklemezdim kayınvalidemin tansiyonu cıktı kayınpeder fenalastı bi de onlarla ugrastık
ben cok uzuldum aglamamak için şekilden şekle girdim
niye sölemediniz dediler üzülmeyin diye dedik
eşim laf soktu siz bizim cocuk istemedigimizi sandınız ama biz nelerle ugrastık diye
mahvoldular acıkcası
kimseye sölemek istemedi kayınpeder kızına bile cok sasırdım
eee tedavi için 15-20 gun olmıcaz dedik
yurtdısına gittiler derim dedi kime ne dedi
sonra baska hastalık için gittiler deriz dedi ben kabul etmem dedim
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl rahataladım anlatamam size ya
nasıl bir yükmüş bu üstümde
gulimus sadece kendini niye böyle zor bir duruma soktun ona üzüldüm ben
burada herkes birbirnden farklı hayatlara sahip kimse kimseden bişey saklama ihtiyacı görmedi görmez de
amaç ortak yasananları paylasmaktı o birleştirdi zaten bizi bu dostlukta bu samimiyette
belki bastan sanal ortam diye düşündün önemsemedin pek böyle bir ortamı bulacgını beklemezdin belki sen de haklısın kendince ne desem bilemedim ama bunca zaman kendini incitmiştin olman üzücü bir durum buna üzüldüm sadece
bu arada balım cekilişe bastan beri dahildin sonradan eklenmedin yanı o konuda süphen olmasın
yalnız kızlar tarih konsuunda acele etmeyin hemen ay sonuna dogru gönderelim hediyeleri olur mu aynı anda
adresler falan istenince dedim hemen mi yolluyo bu gacılar :)[/QUOTE
saol tatlım bencede yılbaşına doğru gönderelim sevimcim sende bu arada adresini özelden yaz bana canım
balcım bende ne diyeyim bilemedim ama kendini üzdüğün için üzüldüm
senin ne iş yaptığın çok da önemli değil benim için sen önemlisin
burada paylaştıklarımız önemli arkadaşlığımız önemli
seni seviyoruz biliyorsun
saol tatlım canımsın bende szileri seviyorum
canım ne güzel bak,anlatıp iini rahatlatmışsın.bilmeleri iyioldu,büyüklereğer anlayışlılarsa çok güzel destek oluyorlar,manevi olarak onların yanınızda olmaları bile yeterli olucaktır size.hadi bakalım sırada onların yüzünü güldürmek var.
canımbenim yaaaaaa,bizz burda kimsenin sosyal statüsüne bakmıyoruz kii,sen ister hemşire ol ister sekreter,isterde gündelikçi ne olursan ol bizim balımızsın.üzülme tatlımm,sakın kafana takmaa,bizde seni çok seviyoruzz.
evet baştan beri dahildin,benim ard arda defalarca sormamın sebebi yok.çok unutkanım.tarih konusunda o zaman yılbaşına yakın gönderelim olurmu??ben hemen göndermeyi planlıyordum,gerçi ne alıcağımı bide bilsemm:44:
küstünmü banaabendeseni çook seviyorumm
be size küsermiyim tatlım sadece geçmiş okumaya zaman bulamıyorum.yetişemiyorum
gelelim bizeeee::::
bugün doktorumuza gittik,ada gayet iyi yapışıklı sorunumuz çok şükür ortadan kalkmış
ben buay az kilo almış diye düşünürken kızım 8.900 gr olmuş,800 gr almış,doktorumuz çok bilededi,bu aylarda en fazla 500gr alırmış,çok haraketlendiği için,boyumuzda 68 olmuş,1cm uzamış,gate iyiymiş
ek besinlere balıyoruz artık,önce meyve suyu ve meyve püresiyle,10g ünsonra çorba,ardından kahvaltı yapıcaz artık.eve gelirlermez hemen kızıma armut ve alma rendeledim cam rendede,ilk meyve deneyimine göre gayet başarılıydı,çokseverek yediada için böylee işteeee..
gelelim banaa:::
diyetisyenimizle tanıştık,çok şeker bir hanım.beni tattı,vücudumdaki yağ oranına baktı ve liste yaptık birlikde,yarın sabahdan itibaren başlıyorum,listetede yok yok,haftaya pazartesi kontrole gidicem,eğer istediğimiz kadar kilo verdiysek devam dedi,yoksa hormon tahlili falan isteyebilirz dedi.inşallah başarcam ve seneye yazın eski halime dönmüş olucam,normaldede vericeğime eminimzaten fakat,emziirirken biraz daha dikkatli diyet gerekli.böyle işteee.
şımarık burp fazla naz aşık usndırır kaynananda görümcende delüymüş
bu arada makinaların hayırlı olsun canım
oh be rahatlamaışsındır tabi adamın birinin komşusuna borcu varmış ama ödeme günü gelmiş ödeyemiyormuş ne yapsam ne etsem diye düşünürken en sonunda camı açmış koöşu diye seslenmiş komşu buyur demiş benim sana borcum vardıya evet var demiş onu ben ödüye miyorum var artık sen düşün ben düşünmekten yoruldum birazda sen düşün demiş sende şimdi deki varsın onlar düşünsün ben düşünceğime de kayın pederinin olgunluğunada bayıldım bu arada allah gönlüne göre versin gülüm
balım ben kendi adıma konuşuyum benim için insanın ne iş yaptığı hiç önemli değil maddi olanağıda insan olsun yeterli ki benim bir mesleğim kendi yağında kavrulan biriyim maddi imaknımın el verdiği şeyleri yapıyorum olmayanıda yapmıyorum sen çok tatlı kızsın benim için ama kendi kendini üzdüğüne üzüldüm biz kadar arkadaşıyız her şeyden önce canım çekiliş konusuna gelince seni başından beri kattık canım hatta adamız minik elleriyle sanki büyük bir adammış gibi tek tek çekti uy yerim ben onun ellerini sen bana alıyosun mızıkçılık yapma bende nursime
kaçma kız allahın emriyle git ve kendini yorma kocanı yor benim nazlı kızımı çok yorma göbekli kadın kocaman göbeği varbide yok diyor yav
ya unuttum sermest ben sizle buluşmaya gelicem zaman arkadaşıma fal baktırmıştım oda sen nere gidiyosun 2tane bayanlamı buluşcaksın demişti evt dedim 3.bayan biraz geç katılcak ve o içinizde kilolu olan olacak dedi veonun başının üstünde çok büyük kısmet var hiç beklemediği bir dileği olacak 9rakamla ilgili büyük bir sevinç yaşayacak demişti ayın 9mu olur artık bilmem unutmuşum sana söylemeyi
ay gitti yine bütün alıntılarım aklımda kalanıyla yazayım bari
semracım kızına da anasına da kocaman bir masallah haberler güzelmiş sen de takma kafana verirsin canım zaten öyle aman aman bişeyin de yok
sevim dimek fallarda cıktım haha güldük eşimle fala inanmam falsız da kalmam dermişim ama dokuz rakamına takıldım ben şimdi o ne iş acep:))
bu arada o koca göbek niye bana yumurta kadar geliyor anlamadım gitti
siz nazlı kelebegin eseri sanıyonuz ama öncesi anasına ait ya ondan herhalde
bebişim ne üzülcen kız görmeyebilirsin kuzum olsun sen iyi ol yeter bana
ve gelelim ballı bademe bak hiçbişey düşündüğün gibi değilniş diymi tatlım
boş yere kendini yıpratmısın keske içini yemeseydin bunca zaman
ben de nöbetinin olmamasına anlam veremiyordum :))
amann hayatta önemli tek şey var insanın insan olması
işi statüsü kafası düşünce yapısı değil inan
bir daha üzme sen de böyle boş yere olur mu
heryerim agrıyor kemiklerim batıyor resmen dayak yemiş gibiyim dinlenemiyorum da
pazara gittik geldik ıspanak istedi kocişim en zor yerden vurdu beni:)
kaç saat yıka ayıkla derken haşatım cıktı
yat yat kendime gelemiyorum birtürlü fena yamulmusum
yarın kim gidecek uykuyu kocayı bırakıp toplantıya ya off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?