Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya unuttum sermest ben sizle buluşmaya gelicem zaman arkadaşıma fal baktırmıştım oda sen nere gidiyosun 2tane bayanlamı buluşcaksın demişti evt dedim 3.bayan biraz geç katılcak ve o içinizde kilolu olan olacak dedi veonun başının üstünde çok büyük kısmet var hiç beklemediği bir dileği olacak 9rakamla ilgili büyük bir sevinç yaşayacak demişti ayın 9mu olur artık bilmem unutmuşum sana söylemeyi

bütün yazdıklarım gitti
bi daha özet gececem

balcım ne iş yaptıgının bir önemi yok canım
ben gün içinde yaptıklarını anlatmadan senin işini anlamıstım ama hiçbişey dememdim
bize ne ki oraya ne yazdıgıınn önemli olan sensin benim için
istersen dozer operatörü de ne olacak canım
benim için hiç önemli degil ballll
eşini dövmek istiyorum ama sana yardımcı olmadıgı için

ay gitti yine bütün alıntılarım aklımda kalanıyla yazayım bari
semracım kızına da anasına da kocaman bir masallah haberler güzelmiş sen de takma kafana verirsin canım zaten öyle aman aman bişeyin de yok

sevim dimek fallarda cıktım haha güldük eşimle fala inanmam falsız da kalmam dermişim ama dokuz rakamına takıldım ben şimdi o ne iş acep:))
bu arada o koca göbek niye bana yumurta kadar geliyor anlamadım gitti
siz nazlı kelebegin eseri sanıyonuz ama öncesi anasına ait ya ondan herhalde

bebişim ne üzülcen kız görmeyebilirsin kuzum olsun sen iyi ol yeter bana

ve gelelim ballı bademe bak hiçbişey düşündüğün gibi değilniş diymi tatlım
boş yere kendini yıpratmısın keske içini yemeseydin bunca zaman
ben de nöbetinin olmamasına anlam veremiyordum :))
amann hayatta önemli tek şey var insanın insan olması
işi statüsü kafası düşünce yapısı değil inan
bir daha üzme sen de böyle boş yere olur mu

melek bebeyi karnına koyacak sonra cee diyeceksin diymi bize
süprz yap dedik de bu kadar da sırra kadem basma yavrum:))

semracım hediye konusunda en azından ayın ikinci yarısı olursa daha uygun olur benim icin
gene de cogunluga uyarım tabii kesinleştirelim nasıl ne zaman napcamızı da sonra gelsin hediyeler:)

heryerim agrıyor kemiklerim batıyor resmen dayak yemiş gibiyim dinlenemiyorum da
pazara gittik geldik ıspanak istedi kocişim en zor yerden vurdu beni:)
kaç saat yıka ayıkla derken haşatım cıktı
yat yat kendime gelemiyorum birtürlü fena yamulmusum
yarın kim gidecek uykuyu kocayı bırakıp toplantıya ya off off

saol canım artık üzülmüyorum artık hastanedeki o kzla hiç bir samimiyetim olmıcak zaten

burpum dogum günün kutlu olsun çiçeğim..
bu yıl inş negatif düşüncelerinden kurtulursun
ve bebişin gelir canım:)

evet burpcum caım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice doğum günlerine bebişinle girmen nasip olsun

ohh rahatlamışsın çok iyi oldu canım onlarda mutlu olmuşlardır canım bebek istemenize

sedece bu zamana kadar neden söylemedim diye kendime kızıyorum

demek yaza baya değişiklik olucak hıı hadi hayırlısı
çok sevindim canım adacım için ne güzel artık 6 aylık oldu adamız yerim oun minik parmaklarını çekilişi yapmışşş teyzesinin kuzusu

sevimcim canım benim tamam mızıkçılık yapmıyorum cadı sevüm . sizin gibi arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum

inşallah güzel haberler gelir mutlu olur

doğru söylüyorsun canım benim hem rapor almak için can atıyordum ama vermiyorlardı denetleme filan diye zama geçiriyorlar. zaten göğüs bölümündeki dr da rapor vermem gerek yok geçer öksürüğün diyodu.

canım benim ya bende pazara gittim bilirim çok zor ıspanak temizlemek ayyy benim göbekten itibaren suyun içine kalıyorum ıslatıyorum kendimi okara yıkıyorumki koişte mazallah yani en zor iş ıspanak yıkamak keşke ona yıkatsaydın ayyy kız yok ya adam zati uzakta dimi kıyamazsın

eeeee kimse yok eşime neti satıyım ozaman isteyim duruyo. yine uğrarım uykum yok 9 da kalktım sermestim yarın allah kolylık versin çok zor ya yarın toplantıya gidicen dimi ya

selam kızlar ben geldim
gittik ziyaret ettik babaannemizi hastanede hala
halalarımız bize ne güzel ciciler örmüşler:)))
ama çok yoruldum gelir gelmez uyuduk ve sabah zor uyandım
hep erken kalkıyodum ama bugün çok uyudum

bebingim hadi kurtulmuşsun
benim annemler bile bilmiyodu ve nasıl söylerim diye düşünmek bile nasıl sıkıyodu
hem de ne güzel karşılamaz üstünden büyük bi yük kalktı ya inşallah şimdi kendiliğinden gelir bebeğin gelmese de aileler destek tedaviyle hemen gelicek inşallah

semracım maşallah güzel besliyorsun kızını yesin de büyüsün şeker kızımız
sende kilolarını dert etme canım 1 yaşından sonra daha rahat verirsin
ama diyetisyenle daha sağlıklı olur tabi iyi yapmışsın
ayrıca sana kızmadım canım niye kızayım bende sizi seviyorum
buluşmada hediye konusunda limit konuştunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…