nursim nerde gerçekten benimde dün aklıma geldi
sakın doğurmuş olmasın
beslemeye çalışıyorum teyzesi işte.kendim içinde çok kararlıyım,dönücem eski halime,ama diyetisyenimiz o kadar zayıflığın bana uygun olmadığını,vücudumdaki bütün yağları hatta bikaç kilo kasları verirsem ancak 45lerde olurmuşum,ideal kilom 55miş.hedef 55.hedef 15kg:))hediye için limit konmadı ama konuşulsun,kızlar ne karar verirse uyarım ben.semracım maşallah güzel besliyorsun kızını yesin de büyüsün şeker kızımız
sende kilolarını dert etme canım 1 yaşından sonra daha rahat verirsin
ama diyetisyenle daha sağlıklı olur tabi iyi yapmışsın
ayrıca sana kızmadım canım niye kızayım bende sizi seviyorum
buluşmada hediye konusunda limit konuştunuz mu
sağol elanaz
daha güzelleri senin yavrunun olsun inşallah sağlıcakla tez zamanda gelsin sağlıkla giysin
selam kızlar...biraz rahatsızdım giremedim kaburgam çok batıyo kızım mı baskı yapıyo anlamadım oturunca çok canım yanıyor o yüzden giremedim...
kız ben doğursam haber vermezmiyim sizlere hiç...
hepinizi çok seviyorum balcım benim içinde kimsenin işi önemli değil önemli olan burda zor zamanlarımızı anlatıp desteğimizi birbirimizden esirgememek...
hediye konusundada limit belirleyeksek belirleyelim benim fazla vaktim yok hediye seçmek için bir an evvel hediyemi seçmek istiyorum...
geçmiş olsun tatlım benim,olurr canım,bebeğin çok büyüdü,sığmamaya başladı.sol yanına yatıt bolca dinlen.bol su iç,ayaklarını yükseğe kaldır.
evet cnm,kızlar belirlesinler.
uzanmaya gidiyorum görüşürüz fıstıklar....
teşekkür ederim teyzesi.sağol,bugün ilk günümdü diyette,gayet başarılıydım,çokdoydum yediklerimle.semracım bu arada çok mutlu oldum adacığımın sorunu kalmamaış...seninde azmine hayranım tatlım...
çok şükür atlattık cnm,sürekli konntrol ediyorum,bidaha olursa die korkuyorum.evet yaaa,doğru beslenmiyoruz,gayet tokummm.ömrümde yemediğim kadar ekmek yiyorum mesela.6 dilim günde.ben normalde hiç yemem ekmek,sevmem,çok yavanlaştırıyo dieeee yediklerimi.semracım cok şükür atlattı bebişin sıkıntıyı cok sevindim canım
bi daha böyle hiç sıkıntı cekmesin ada.
dietin hayırlı olsun canım
doktoru dinle cok zayıflama sakın haaaaa
aslında dogru beslenmedigimiz için acıkıyoruz
diyetisyenler hiç ac bırakmıyor insanı
evet cnm yaa vericem herşey,bende çok seçerim,kızımın benim gibi olmasını asla istemem.evet cnm bazen çok çalışmasına kızıyorum ama oda çok haklı,herşey ona bakıyor,2 dükkanın elemanlarıda hiçbişey anlamıyor,ortağı zaten tam kazma,ingiltere'de yaşamış,burdaki hiçbişeyden anlamıyor.ne guzel seyler yemiş maşallah adaya
canım sevmezsede denemeye devam et 21 sefer denemek lazımmıs
beyindeki nöronlar 21 günde oluşuyormus cünki
bişeyi alışkanlılk yapmak için 21 gün uygulamak gerekiyormus
sen sevmesende yedir valla annem sadece kendi sevdigi şeylerle beslemiş bizi o kadar secicydimki üniversiteye kadar hala kızarım anneme
bi daha olacagını sanmıyorum canım ya
üzme kendini kurma kafanda
ay bisürü aşı olacak yaaaaa kıyamam ona acırda canı
senin için gidiyordur di mi canım
daha cok canın acıyordur
eşinin çalışkan olması iyi bişey ama yanında oolmaması sıkar tabii
bencede konuşmak sana çok iyi geldi,bilsinler yaaa,nedenbilmesinlerki,daha iyi oldu.artık bişeyi konuşurken daha dikkatli olurlar.hem manevi olarak sizidesteklerlerse büyük morel olur.haftasonları da kimseler yazmıyor yaaaaa
melek burpun dogum günün kutlamıs ama buraya ugramamıs cadı
bi haber verse ya noldu doktor işleri.
bu konuyu konusmak bana iyi geldi belki onlarla olan gerginliklerimizde azalır kimbilir
cok heyecanlıyım inş kistim gecer bu ay hemen baslarlar tedaviye
2011 in ilk hamilelerinden olurum
zengin bi diyett evet.valla 7 dilim ekmeği bende yemiyorum gün içinde cokta severim ekmek yemeyi
aslında
güzel bi diyet bu anlasılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?