Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balcım ne diym bilemedim kızlar söylemiş ne önemi var ne iş yaptığının
önemli olan burdaki paylaşımlar ki hepimizin mesleği çok çeşitli
ne maddiyatın ne mesleğin bi önemi var burdayız paylaşmaktan mutluyuz ya yeter bu kadar
sen de rahatlamışsındır

sağol elanaz
daha güzelleri senin yavrunun olsun inşallah sağlıcakla tez zamanda gelsin sağlıkla giysin

beslemeye çalışıyorum teyzesi işte.kendim içinde çok kararlıyım,dönücem eski halime,ama diyetisyenimiz o kadar zayıflığın bana uygun olmadığını,vücudumdaki bütün yağları hatta bikaç kilo kasları verirsem ancak 45lerde olurmuşum,ideal kilom 55miş.hedef 55.hedef 15kg:))hediye için limit konmadı ama konuşulsun,kızlar ne karar verirse uyarım ben.

selam kızlar...biraz rahatsızdım giremedim kaburgam çok batıyo kızım mı baskı yapıyo anlamadım oturunca çok canım yanıyor o yüzden giremedim...
kız ben doğursam haber vermezmiyim sizlere hiç...
hepinizi çok seviyorum balcım benim içinde kimsenin işi önemli değil önemli olan burda zor zamanlarımızı anlatıp desteğimizi birbirimizden esirgememek...

hediye konusundada limit belirleyeksek belirleyelim benim fazla vaktim yok hediye seçmek için bir an evvel hediyemi seçmek istiyorum...

uzanmaya gidiyorum görüşürüz fıstıklar....

semracım bu arada çok mutlu oldum adacığımın sorunu kalmamaış...seninde azmine hayranım tatlım...
teşekkür ederim teyzesi.sağol,bugün ilk günümdü diyette,gayet başarılıydım,çokdoydum yediklerimle.

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
yarın temizlik yapıcam dip köşede motivasyon yapıyorum kendime

semracım cok şükür atlattı bebişin sıkıntıyı cok sevindim canım
bi daha böyle hiç sıkıntı cekmesin ada.
dietin hayırlı olsun canım
doktoru dinle cok zayıflama sakın haaaaa
aslında dogru beslenmedigimiz için acıkıyoruz
diyetisyenler hiç ac bırakmıyor insanı

bizde bugün öğlene kadar dışardaydık,ada evdekaldı teyzesiyle bizde gezdikkocişimle,kociş yine işte,çok çalışkan bir eşim var sevinsem mii üzülsem mi bilemedim??

yarında aşıya gidicezz,allahım çok zorrrrr,4 tane birden olucak yavrum.ama bu son aşı,1 yaşına kadar bitti aşılarımız çook şükürrr.bugün kızıma 2 yemek kaşığı yoğurt,çeyrek muz,çeyrek elma,5 tane üzüm yedirdim:))

çok şükür atlattık cnm,sürekli konntrol ediyorum,bidaha olursa die korkuyorum.evet yaaa,doğru beslenmiyoruz,gayet tokummm.ömrümde yemediğim kadar ekmek yiyorum mesela.6 dilim günde.ben normalde hiç yemem ekmek,sevmem,çok yavanlaştırıyo dieeee yediklerimi.

sermestim aklıma geldi bak daha öncede dediydim sana
subeyle ugrasma kendilerini bi halt sanırlar
direk ara müşteri hizmetleri kapatıcam kartımı de ne bu de bütün bankalar kart veriyor hem maasımda bu bankaya yatıyor niye işkence ediyosunuz de
tehdit herzaman işe yarıyor bankacılıkta
bi ara baska bankadan da iste kart ona göre hangisi işine gelirse kullanırsın nolcak

ne guzel seyler yemiş maşallah adaya
canım sevmezsede denemeye devam et 21 sefer denemek lazımmıs
beyindeki nöronlar 21 günde oluşuyormus cünki
bişeyi alışkanlılk yapmak için 21 gün uygulamak gerekiyormus
sen sevmesende yedir valla annem sadece kendi sevdigi şeylerle beslemiş bizi o kadar secicydimki üniversiteye kadar hala kızarım anneme

bi daha olacagını sanmıyorum canım ya
üzme kendini kurma kafanda
ay bisürü aşı olacak yaaaaa kıyamam ona acırda canı
senin için gidiyordur di mi canım
daha cok canın acıyordur

eşinin çalışkan olması iyi bişey ama yanında oolmaması sıkar tabii

haftasonları da kimseler yazmıyor yaaaaa

melek burpun dogum günün kutlamıs ama buraya ugramamıs cadı
bi haber verse ya noldu doktor işleri.

bu konuyu konusmak bana iyi geldi belki onlarla olan gerginliklerimizde azalır kimbilir
cok heyecanlıyım inş kistim gecer bu ay hemen baslarlar tedaviye
2011 in ilk hamilelerinden olurum

valla 7 dilim ekmeği bende yemiyorum gün içinde cokta severim ekmek yemeyi
aslında
güzel bi diyet bu anlasılan

evet cnm yaa vericem herşey,bende çok seçerim,kızımın benim gibi olmasını asla istemem.evet cnm bazen çok çalışmasına kızıyorum ama oda çok haklı,herşey ona bakıyor,2 dükkanın elemanlarıda hiçbişey anlamıyor,ortağı zaten tam kazma,ingiltere'de yaşamış,burdaki hiçbişeyden anlamıyor.
bencede konuşmak sana çok iyi geldi,bilsinler yaaa,nedenbilmesinlerki,daha iyi oldu.artık bişeyi konuşurken daha dikkatli olurlar.hem manevi olarak sizidesteklerlerse büyük morel olur.

evet yaa meleği bende çok merakediyorum,bence bize güzel haberlerle dönücek.
valla 7 dilim ekmeği bende yemiyorum gün içinde cokta severim ekmek yemeyi
aslında
güzel bi diyet bu anlasılan
zengin bi diyett evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…