Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar
nursim bak seni şimdiden doğurttu kızlar allah sağlıklı vakitli versin
mavi kaynana geçmiş olsun geçen sene aklıma geliyor senin kaynananın işgali geliyor
sermestim ıspanak iyi yıkanmalı çok yenirsede oksalat taşı yapıyor böbrekte amman canım iyi yıkaman güzel
zasacım sana hem iyi hemde kötü haberim var önce kötü haberi vereyim 6 ayın var şimdi iyi habere geçeyim dün komşumun kızının doğum günü vardı 1. yaşını kutladık ve komşum tam 1 yılda eski kilosuna dönebildi ve senin gibi zayıf yapılı değildi üstelik boğazına çok düşkündü ama şimdi normale dönmüş ve onunda kızı var ve oda çokk şişmişti anca iniyor tatlım sen panik olma en azından yaza bikini kıvamına geleceğin kesin
balcım bence böyle bir şeyi belirtme gereği duyman çok önemli bu bize verdiğin değeri gösteriyor öncesinde saklaman hiç önemli değildi sonuçta sanal ortam diye düşünebilirsin ama bu açıklamayı yapmış olman gerçekten güzel birşey ama bizim için birşeylerin değişmeyeceğini bilmen lazımdı aksine böyle bir açıklama yaptığın için seni seviyordum daha çok sevdim bu senin gerçekten karekterli bir insan olduğunu gösteriyor ben üzülmene üzüldüm ençok hemde en zor duruma ben soktum seni ısrarla çalıştığın yeri sordum mal gibin tahmin etmiştim nerede çalıştığını babamla çok sık gittim ondandı ısrarım birde topiğe yeni katılan arkadaşa meslektaşın diye üsteledim üstelik ilaçlarla ilgili birşeylerde sordum nasıl zordurumda bırakmışımdır nasıl üzmüşümdür seni :18::18::18: tamamen bilmediğimden kaynaklıydı ayrıca ha hemşire ha sekreter ne önemi var yani burada hepimiz çocuk sahibi olma derdindeyiz ne meslek nede başka birşeyin bir önemi yok hani bize iğne falanda yapmadın küçük bir detay okkaadar
bebingim canım benim inşallah hanaa bebişim kendiliğinden geldi keşke söylemeseydim dersin bu ay emüüüüü söylemen çok iyi olmuş tepkileride çok anlayışlıymış üzerinden yük kalktı

bu arada adamızın iyileşmesine çooooooook sevindim biliyordum düzeleceğini aptala malum olduuuu :86:

bugün haftaiçi olsa kesin doktora giderdim dün akşam ve bugün öğlene kadar oturamadım bile yumoşlar çokmu büyüdü çatladımı kistmi merak ettim dün ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı hatta diğerinden daha koyuydu ama ben şu rezerv azlığını araştırdım kızlar en beter duurum bu yani çocuk sahibi olmam neredeyse imkansız siz istediğiniz kadar kızın okadar tedavide dumur yumurtaların gelişmemesindende anlaşılıyor ve bu rezerv azlığında hamilelik gerçekleşse dahi düşükle sonuçlanıyor
kızmayın boşuna ortada olan durum bu görmezden nereye kadar geleceğim

haa belirtmemişim oturamama nedenim oturup kalktığımda resmen baskı hissediyordum

ben geldimmmmm :))) bir anda karar verdik ve ankaraya gittik... oğluşumuza ciciler aldık... çok yorgunum yarın okurum :)

burpum senden gelen kötü haber 6 ay kaldığı olsun tatlım benim,emzirmesem 2 ayda 20 kilo vermesinide bilirdimdeeee,diyetisyen çok kızdı,artık onun dediğini yapıcam.şuan için 6 ayda 15 kilo veririm gibi geliyoooo

bu arada adamızın iyileşmesine çooooooook sevindim biliyordum düzeleceğini aptala malum olduuuu :86:
estafurullah tatlım yaaa,sizler ada'nın öz beeee öz teyzelerisiniz,içinize doğdu canımm..

ben geldimmmmm :))) bir anda karar verdik ve ankaraya gittik... oğluşumuza ciciler aldık... çok yorgunum yarın okurum :)
maşşallah sizee yaaa.iyi yapmışsınız,yakışır benim paşama.nelerr aldınız bakalım....

selam kızlar
aay burp geçen sene en bunalım zamanımda gelmişlerdi ben de hatırladıkça sinirleniyorum hem de eşimi üzdüğüm için üzülüyorum o olsa bana hiiiç yapmazdı bölee şeyler

hosgeldin canım babaneniz iyileşmedi demek hala Allah sifa versin
cicilerinizi güle güle giyin insallah

canım artık zaman yaklasıyor tabi haliyle agrıların artmıstır Allah güc kuvvet kolaylık versin
hediye konusunda limit koyalım dedik ama öyle kaldı birlikte karar verilsin burada

gezmelerdeydiniz demek soguktu bugün hava aman üşütmesin ada kuzum
aşıda da kolayca geçer insallah canını yakmazlar yavrumun
masallah yediklerine kücük hanımın:)

canım orada da tehdit ettik zaten zorla verdiniz bi halta yaramıyor peşimizde bütün bankalar zorla kart dagıtıyor ugrasamam artık sizinle bi cevap verin ona göre ben de kapatıcam dedim
arıycaz dedi hıyarlar bakalım ben de altı aydır öyle diyorsunuz bu sefer gercekten ararsınız umarım dedim kafama da koydum zaten kapatırım yani paranla rezil ediolar sinir şeyler

canım benim niye böyle yapıp kendini üzüyon sen ya
hayatta bizim gözümüzle bakınca herşey zor imkansız gelebilir niye insanız tahayyülümüzün aldıgı yer hep sınırlara dayalı bilimin olmaz zor dediği şeyi kabul ediyoruz şu küçümen aklımızla da
RAbbimin mucizeleriyle olmazı olduracagını niye unutuyoruz be bitanem
sen bir inansan içinde gönlünde kafanda kurdugun o engelleri asabilsen ben inanıyorum ki gelecek melegin annesi bizim bilemedigimiz ne imkansızlar gercek oluyor sen de bunu görmezden gelme lütfen

aman da aman batu beyimize ciciler alınmıs
güle güle saglıkla giyinsin yakısıklım insallah

ben de cok yorgunum kuyruk sokumum batıyor acısı ne berbat bişeymiş ya
saçma sapan toplantı yüzünden pazr gününden bişey anlamadım
sabah erken kalk kahvaltı hazırla alel acele ye okula marş
bi sınıftan bi digerine kos sıra bekle cene çal velilerin abuk subuk sorularıyla ugras
allam ya senede bir gün gelmeyle velilik taslamıyorlar mı bir de
normalde lazım olan zamanda ara ki bulasın okulun yolunu bilmezler
toplantı oldu mu artis kesiliyor hepsi
adamın biri cocugun kitabı kaybolmus nerde kaybolmustur nasıl buluruz diye soruyor yaa
çüşş dedim essek kadar adam olmus oglun kitabının da bekcisi benim sanki hayret ötesiler
kendi sınıfım zaten faci en cok oranın velileriyle ugrastım problemlilerinki gelmemiş zaten
digerleri de benden mucize yaratmamı bekliyor dedim benden bu kadar top sizde ben tükendim artık
offf saat bire kadar cakıldık kaldık okulda geldim sızmısım zaten sonra biraz dolasmaya gittik eşimle
hava da nasıl soguk buz gibi dondu mıçımız hepten yamulduk kociş hasta gibi yatıyor ben de agrılarla bogusuyom
ders mers hazırlayamadım kaldı herşey öylece hiç dinlenemedim bu haftasonu bişey de anlamadım

pazar diye hiçbiriniz yoksunuz tabii bu saatte
ben de cok duramam bir bakiim dedim giremedim bütün gün
kocişim gidiyor gene yarın bu sefer gelmesinden de bişey anlamadım ben ya ne cabuk geçti

zasa teyzesi, sermest teyzesi ve mavi teyzesi oğluşum size çooooooooooooooooooook teşekkür ediyor
park yatak,ana kucağı oto koltuğu, 2 tane battaniye, 3lü çıtçıtlı body :)))
battaniye alacağım sözde penye alacaktım yaza geliyor diye ama ne yaptım 1 tane polar, 1 tane kadife aldım ama penye almadım :)))
pike şeklinde olanlar vardı modelini sevmedim bakacağım artık nette falan...
ay daha kendi gelmeden eşyaları yer kapladı ya :)

nursimcim geçmiş olsun canım merak ettik napalım
doğuma da az kalınca hemen doğuma yordum bende

ooo özlemcim bayağı birşeyler almışsınız hayırlısıyla güzel günlerde kullansın Batu beyciğimiz

oooo almışsınız bayağı bişeylerr.iyi günlerde sağlıklıca kullansın yavrum benim.daha bi gelsnde görüceksin nekadar yer kapladığınıcanları sağolsun küçük insancıkların:)

özlemcim oğluşun güle güle giysin cicilerini
sağol canım benim darısı başınıza...
ooo özlemcim bayağı birşeyler almışsınız hayırlısıyla güzel günlerde kullansın Batu beyciğimiz
aldık gibi ama daha o kadar çok şey var ki düşündükçe buluyoruz elifin dediği gibi netten baktık daha var ama bazılarını buradan alırım iç çamaşırı falan....
darısı tez zamanda başınıza...
oooo almışsınız bayağı bişeylerr.iyi günlerde sağlıklıca kullansın yavrum benim.daha bi gelsnde görüceksin nekadar yer kapladığınıcanları sağolsun küçük insancıkların:)
şimdilik temel ihtiyaçlar belirlendi ve alındı ama daha çok var teyzesi, oda falanda baktık çeşit çeşit var ama kendi evimize geçmemiz gerek önce(( sağol semra teyzesi sağlıcakla kullansın BATUm inşallah :)
ayyy şimdiden ortada birşey yokken böyleyse dahası nasıl olur bilemiyorum ,hele tatile çıkarken düşünemiyorum bile:)

herkese iyi geceler tatlı uykular sabaha görüşürüz
özlemcim güle güle kullansın batu cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…