burpum senden gelen kötü haber 6 ay kaldığı olsun tatlım benim,emzirmesem 2 ayda 20 kilo vermesinide bilirdimdeeee,diyetisyen çok kızdı,artık onun dediğini yapıcam.şuan için 6 ayda 15 kilo veririm gibi geliyooooselam kızlar
nursim bak seni şimdiden doğurttu kızlar allah sağlıklı vakitli versin
mavi kaynana geçmiş olsun geçen sene aklıma geliyor senin kaynananın işgali geliyor
sermestim ıspanak iyi yıkanmalı çok yenirsede oksalat taşı yapıyor böbrekte amman canım iyi yıkaman güzel
zasacım sana hem iyi hemde kötü haberim var önce kötü haberi vereyim 6 ayın var şimdi iyi habere geçeyim dün komşumun kızının doğum günü vardı 1. yaşını kutladık ve komşum tam 1 yılda eski kilosuna dönebildi ve senin gibi zayıf yapılı değildi üstelik boğazına çok düşkündü ama şimdi normale dönmüş ve onunda kızı var ve oda çokk şişmişti anca iniyor tatlım sen panik olma en azından yaza bikini kıvamına geleceğin kesin
balcım bence böyle bir şeyi belirtme gereği duyman çok önemli bu bize verdiğin değeri gösteriyor öncesinde saklaman hiç önemli değildi sonuçta sanal ortam diye düşünebilirsin ama bu açıklamayı yapmış olman gerçekten güzel birşey ama bizim için birşeylerin değişmeyeceğini bilmen lazımdı aksine böyle bir açıklama yaptığın için seni seviyordum daha çok sevdim bu senin gerçekten karekterli bir insan olduğunu gösteriyor ben üzülmene üzüldüm ençok hemde en zor duruma ben soktum seni ısrarla çalıştığın yeri sordum mal gibin tahmin etmiştim nerede çalıştığını babamla çok sık gittim ondandı ısrarım birde topiğe yeni katılan arkadaşa meslektaşın diye üsteledim üstelik ilaçlarla ilgili birşeylerde sordum nasıl zordurumda bırakmışımdır nasıl üzmüşümdür seni :18::18::18: tamamen bilmediğimden kaynaklıydı ayrıca ha hemşire ha sekreter ne önemi var yani burada hepimiz çocuk sahibi olma derdindeyiz ne meslek nede başka birşeyin bir önemi yok hani bize iğne falanda yapmadınküçük bir detay okkaadar
bebingim canım benim inşallah hanaa bebişim kendiliğinden geldi keşke söylemeseydim dersin bu ay emüüüüüsöylemen çok iyi olmuş tepkileride çok anlayışlıymış üzerinden yük kalktı
estafurullah tatlım yaaa,sizler ada'nın öz beeee öz teyzelerisiniz,içinize doğdu canımm..bu arada adamızın iyileşmesine çooooooook sevindim biliyordum düzeleceğini aptala malum olduuuu :86:
maşşallah sizee yaaa.iyi yapmışsınız,yakışır benim paşama.nelerr aldınız bakalım....ben geldimmmmm :))) bir anda karar verdik ve ankaraya gittik... oğluşumuza ciciler aldık... çok yorgunum yarın okurum :)
selam kızlar ben geldim
gittik ziyaret ettik babaannemizi hastanede hala
halalarımız bize ne güzel ciciler örmüşler:)))
ama çok yoruldum gelir gelmez uyuduk ve sabah zor uyandım
hep erken kalkıyodum ama bugün çok uyudum
selam kızlar...biraz rahatsızdım giremedim kaburgam çok batıyo kızım mı baskı yapıyo anlamadım oturunca çok canım yanıyor o yüzden giremedim...
kız ben doğursam haber vermezmiyim sizlere hiç...
hepinizi çok seviyorum balcım benim içinde kimsenin işi önemli değil önemli olan burda zor zamanlarımızı anlatıp desteğimizi birbirimizden esirgememek...
hediye konusundada limit belirleyeksek belirleyelim benim fazla vaktim yok hediye seçmek için bir an evvel hediyemi seçmek istiyorum...
uzanmaya gidiyorum görüşürüz fıstıklar....
bizde bugün öğlene kadar dışardaydık,ada evdekaldı teyzesiyle bizde gezdikkocişimle,kociş yine işte,çok çalışkan bir eşim var sevinsem mii üzülsem mi bilemedim??
yarında aşıya gidicezz,allahım çok zorrrrr,4 tane birden olucak yavrum.ama bu son aşı,1 yaşına kadar bitti aşılarımız çook şükürrr.bugün kızıma 2 yemek kaşığı yoğurt,çeyrek muz,çeyrek elma,5 tane üzüm yedirdim:))
sermestim aklıma geldi bak daha öncede dediydim sana
subeyle ugrasma kendilerini bi halt sanırlar
direk ara müşteri hizmetleri kapatıcam kartımı de ne bu de bütün bankalar kart veriyor hem maasımda bu bankaya yatıyor niye işkence ediyosunuz de
tehdit herzaman işe yarıyor bankacılıkta
bi ara baska bankadan da iste kart ona göre hangisi işine gelirse kullanırsın nolcak
bugün haftaiçi olsa kesin doktora giderdim dün akşam ve bugün öğlene kadar oturamadım bile yumoşlar çokmu büyüdü çatladımı kistmi merak ettim dün ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı hatta diğerinden daha koyuydu ama ben şu rezerv azlığını araştırdım kızlar en beter duurum bu yani çocuk sahibi olmam neredeyse imkansız siz istediğiniz kadar kızın okadar tedavide dumur yumurtaların gelişmemesindende anlaşılıyor ve bu rezerv azlığında hamilelik gerçekleşse dahi düşükle sonuçlanıyor
kızmayın boşuna ortada olan durum bu görmezden nereye kadar geleceğim
ben geldimmmmm :))) bir anda karar verdik ve ankaraya gittik... oğluşumuza ciciler aldık... çok yorgunum yarın okurum :)
oooo almışsınız bayağı bişeylerr.iyi günlerde sağlıklıca kullansın yavrum benim.daha bi gelsnde görüceksin nekadar yer kapladığınızasa teyzesi, sermest teyzesi ve mavi teyzesi oğluşum size çooooooooooooooooooook teşekkür ediyor
park yatak,ana kucağı oto koltuğu, 2 tane battaniye, 3lü çıtçıtlı body :)))
battaniye alacağım sözde penye alacaktım yaza geliyor diye ama ne yaptım 1 tane polar, 1 tane kadife aldım ama penye almadım :)))
pike şeklinde olanlar vardı modelini sevmedim bakacağım artık nette falan...
ay daha kendi gelmeden eşyaları yer kapladı ya :)
sağol canım benim darısı başınıza...özlemcim oğluşun güle güle giysin cicilerini
aldık gibi ama daha o kadar çok şey var ki düşündükçe buluyoruz elifin dediği gibi netten baktık daha var ama bazılarını buradan alırım iç çamaşırı falan....ooo özlemcim bayağı birşeyler almışsınız hayırlısıyla güzel günlerde kullansın Batu beyciğimiz
şimdilik temel ihtiyaçlar belirlendi ve alındı ama daha çok var teyzesi, oda falanda baktık çeşit çeşit var ama kendi evimize geçmemiz gerek önceoooo almışsınız bayağı bişeylerr.iyi günlerde sağlıklıca kullansın yavrum benim.daha bi gelsnde görüceksin nekadar yer kapladığınıcanları sağolsun küçük insancıkların:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?