Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim dediğin herşey aynı ama ben yumurtasız yapıyorum annem öyle yapıyor diye farklılık oluyor mu acaba..

tuzu geç at yoksa yoğurt gene çöker hayale bakıyor çünkü....

birde herşeyi en baştan koyup hazır çorba gibi yapanlarda var istersen öyle yap yine yağ ve naneyi ve tabi tuzu en son ekle...
cnm benim,deyeceğim bakalım becerebilecekmiyim,çok teşekkür ediyorum hayatımmm ya sen birtanesin.Gerçi şu an denemek yerine sana gelip içmeyi tercih ederdim yaaa neyse,içmiş kadar oldum:1hug:

cnm benim,deyeceğim bakalım becerebilecekmiyim,çok teşekkür ediyorum hayatımmm ya sen birtanesin.Gerçi şu an denemek yerine sana gelip içmeyi tercih ederdim yaaa neyse,içmiş kadar oldum:1hug:

canım ya aslında benimde başımı ağrıtan tek çorbadır:))) çok çöktürdüm valla heba oldu... ama şimdi gayet güzel yapıyorum biraz zor diğer çorbalara göre... yoğurt işi zorlaştırıyor ama dediğim hususlara dikkat edersen sorun olmaz...

ne demek canım ya gel .....

semra okuyor galiba hala benim yazımı görmedi.....

ada nasıl annesi beğendi mi yatağını:)))

kızlar mail atın mutlaka tamam mı inşallah sesimizi duyarlar
çocuğum olsun derneği varmış ordakiler ankaraya gidip milletvekilleriyle görüşecekmiş inşallah işe yarar..

biz geldik...
özlemcim hayır daha halledemedik,ölçü için bugün gelicekti adama ama biraz daha gezmeye karar verdik,araba kullanmıyorum artık,eşim izin vermiyor,taksiyle sağa sola gidilmiyor,çok zıplatıyo taksiler,o yüzden ancak hafta sonları eşimle dolaşıcaz.sanırım 1-2 hafta içinde hallederiz canım.bugün tetenoz aşısı yaptırdım çok kolum ağrıdı,daha yemek işini yeni hallettim.bizim menü:soslu tavuk,ıspanak,makarna,salata,ayran.bu arada benimde eşim malatyalı,bu yaz malatya ya gittik,çok güzel bir şehir.hiç doğu gibi değil.1 hafta kaldık ama mutlaka tekrar gidicem.

canım buralardayım gidip geliyorum merak etme

ama ben gideceğim eşim geldi öğlende yememiş yemek erken olacak bu kez:)))

eşim suni tohumlamadan geldi yani bizim dilimizde aşılama:)))) bende dedim aşkım ya dr ne para veriyoruz benide sen tohumla dedim... yalan mı ya:))))

kızlar mail atın mutlaka tamam mı inşallah sesimizi duyarlar
çocuğum olsun derneği varmış ordakiler ankaraya gidip milletvekilleriyle görüşecekmiş inşallah işe yarar..

ay inşallah ya biz kadınların fendi herşeyi yener istersek .... hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr:lepi:

evet özlemcim geçmişi okuyordum.valla ada cım hepsini beğeniyo,ama ben çok kararsız kalıyorum)))))))

hoşgeldiniz....
bencede gez ya dünyanın güzeli biter mi hiç kimbilir neler çıkar karşına.... eşin haklı canım ya dikkat et tabi... ooooooo menü süpermiş.... benim eşimin hemşehrisi sayılır benimkide elazığlı:))) evet malatya çok güzel....

semracım ne güzel tatlı telaşların var bende bebişim olursa öyle renkl abartılı şeyler almıycam biraz sen gibi klasik olsun istiyorum....

semracım ne güzel tatlı telaşların var bende bebişim olursa öyle renkl abartılı şeyler almıycam biraz sen gibi klasik olsun istiyorum....

evet canım bunlar çok güzel telaşlar.darısı sizlerin başına.sadelikden yanayım ben hem öyle cafcaflı şeyleri herzaman beğenmiyorum sade olan mobilyayı aksesuarlarla renklendiriyorsunuz zaten.en güzeli sadelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…