cnm benim,deyeceğim bakalım becerebilecekmiyim,çok teşekkür ediyorum hayatımmm ya sen birtanesin.Gerçi şu an denemek yerine sana gelip içmeyi tercih ederdim yaaa neyse,içmiş kadar oldum:1hug:tuzu geç at yoksa yoğurt gene çöker hayale bakıyor çünkü....
birde herşeyi en baştan koyup hazır çorba gibi yapanlarda var istersen öyle yap yine yağ ve naneyi ve tabi tuzu en son ekle...
özlemcim dediğin herşey aynı ama ben yumurtasız yapıyorum annem öyle yapıyor diye farklılık oluyor mu acaba..
cnm benim,deyeceğim bakalım becerebilecekmiyim,çok teşekkür ediyorum hayatımmm ya sen birtanesin.Gerçi şu an denemek yerine sana gelip içmeyi tercih ederdim yaaa neyse,içmiş kadar oldum:1hug:
denizim sende buradasın sanırım yuppppppppiiiiiii
canım buralardayım gidip geliyorum merak etme
kızlar mail atın mutlaka tamam mı inşallah sesimizi duyarlar
çocuğum olsun derneği varmış ordakiler ankaraya gidip milletvekilleriyle görüşecekmiş inşallah işe yarar..
biz geldik...
özlemcim hayır daha halledemedik,ölçü için bugün gelicekti adama ama biraz daha gezmeye karar verdik,araba kullanmıyorum artık,eşim izin vermiyor,taksiyle sağa sola gidilmiyor,çok zıplatıyo taksiler,o yüzden ancak hafta sonları eşimle dolaşıcaz.sanırım 1-2 hafta içinde hallederiz canım.bugün tetenoz aşısı yaptırdım çok kolum ağrıdı,daha yemek işini yeni hallettim.bizim menü:soslu tavuk,ıspanak,makarna,salata,ayran.bu arada benimde eşim malatyalı,bu yaz malatya ya gittik,çok güzel bir şehir.hiç doğu gibi değil.1 hafta kaldık ama mutlaka tekrar gidicem.
evet özlemcim geçmişi okuyordum.valla ada cım hepsini beğeniyo,ama ben çok kararsız kalıyorum)))))))
semracım ne güzel tatlı telaşların var bende bebişim olursa öyle renkl abartılı şeyler almıycam biraz sen gibi klasik olsun istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?