bence çine sinmediyse drunu değiştir başka dr yok mu sankidün akşam dr gittim progestoron sonucum 6.22 yumurtlama olmamış olabilirmiş. gebelik için daha üstü olması gerekliymiş regli olunca 3. günü çağırdı. yumurta takibiyapıcakmış. klomene başlıcaz diyor. iğneyle başlamızı önerdim önce hapla denicekmişiz zaman kaybı olmasın dedim ama anlatamadım. hiç sevmedim ben bu kadını elektrik alamadım.
ilgisiz gibi geldi bana beni ilaçla uğraştırmasını istemiyorum bir an önce iğne tedavisiyle başlayıp ovitrella çatlatma iğnesiyle sonucuna ulaşmak istiyorum.
eşime tüp yaptıralım diyorum oda bi kaç ay olmaz diyor mahkeme olayı sonuçlanması beklicekmişiz. akşam baya ağlattı beni çok üzdü. küstürdü beni saçma sapan takiplerle uğraşmak istemiyorum ben 20 li yaşlarda değilimki anlamıyor. oda çok istiyormuş ama avukat masrafı için kredi çekicekmiş mahkemenin 4 yıldır sonuçlanndığı yok şimdimi sonuçlanıcak ya artık bastonla bekleriz heralde mahkemenin sonuçlanmasını tüpe başlamak için zamane bebişleri nazlı gelmiyor işte doğal yolla yapıcak bişiy yok 40 yaşımımı beklicem olsun diye çok moralim bozuk dr da moral bozmaya birebir zaten
bende geliyorummmmmmmm neler yapcaksın mesela kısır,sarma ,patates salatası falan ne var :))))bende platesimi yaptım kahvaltımı yaptım
kimse olmadığına göre çıkıyorum
cuma günü misafirim gelicek
perşembe temizlik yapayım diyordum ama
bugünden biraz biraz yapayım da o gün de toz falan alırım sadece
hadi güzel haberlerle gel inşallah...benim bugün saat 17.45 dr. randevum var ve yine heycanlanmaya basliyorum:122: :122: :122:
ayyy bayılırım ama hiç yapmadım ay güzel oluyorsa banada tarifini yazsanaaaa:)))bende portakallı kurabiye yaptım kendime hadi gelin yiyelim
valla ya koydur hepsi tutusun bayram edelim bizdemelekcim 3 tane konma şansın varsa bence 3 tane koydur
hepsi tutacak diye birşey yok ki
bu ne ya fil diyeti falan mıkızlar hastaneye gittim şu 100 glkozoz için bana diyet verdiler bakın neler var bunları 4gün yiyecekm,şim ondan sonra gidecekmişim yapcaklarmış yoksa yapmıyorlarmış geri geldim
sabah
şekerli çay veya ıhlamur (hiç sevmem şekerli çay)
peynir kibrit kutusu kadar
1yumurta
bol reçel marmelat
ekmek
öğle ve akşam
1tabak çorba
1tabak etli yemek
1tabak sebze
1tabak pilav veya makarna
ekmek
2tane köfte veya o büyüklükte et tavuk balık
1kase yoğurt
aralarda
meyve meyve suyu kuru yemiş ceviz badem fındık kek börek çörek yenilecekmiş kesinlikle
gelmeden 3 gün önce diyet yapılacakmış
10 12 saat açlık ile labatuara gidilecekmiş
ulan ben bunları yersem zatı şekerim yokken var olur beeeeeeeeeeeeeeeeee
başka ilgilenebilecek bir tanıdığınız yok mu canımkara kara düşünüyorum calısanın haftalık izni nolcak diye ufff 3 tane iznini yiyemem ki kızın
hanaaaa kötü işverene bak heleeeeanlat kıza eşek değil ya anlar 3hafta izin yok de zatı günlüğünü vermiyomusun çalışsın işinin adıne
ay bende şaşkınım ne yapacağımı helede burada bilemedim yagulimus canım hediyeyi göndermek için acele etmiyorum canım
yılbaşına doğru hep birlikte göndeririz
semracım bende düşünüyorum hediye konusunda ne alsak acaba
zevklerimizi de çok bilmiyoruz ya neyse hatıra birşeyler alıcaz artık
Adanında iyi olmasına sevindim canım
alemsin ha kadından ne istiyorsun sen ya kötü gelinben kaçar kaynanama çorba götürcem dişini kırmış onu arkadaşa verdik yapcak getircek kadın ısırcak kimi bulduda dişi kırdı acep oynaşmı bulduki
valla ben orada olsam el atardım ne olacak hafta sonları açardım:))))özlemcim valla kimse yok ki sizler burda olsaydınız bi el atardınız di mi bana
tam gün izin yerine öğlen acsın diye düşündüm hani carsı pazar ev işini halleder ögleye kadar kalan yarım günler içinde para veririrm artık
sizce fikrim nasıl
sana gıcığızzzzzzzzben geliyorum kimse olmuyor
gidiyorum herkes geliyor
bende yavrumun odası olsa gönderirdim amaben de park yatak aldım ama boyut olarak küçük 1 yaşından sonra kullanılmaz
ilk zamanlar yatsın bizimle sonra herkes kendi odasına
hafta sonu badana yapıcak eşim
birini bulalım o yapsın diyorum kendim boyayacağım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?