Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ıspanak yaptım bugün uğraşa uğraşa sermest gekldi aklıma yakın olsak çağırırdım:))
sonra yarının yemeklerini yaptım
yeşil mercimekli erişteli çorba ve biber dolma
yarın ağdaya gidicem azcık ta dolanıcaz bebek şekeri falan bi de yemek dert olmasın aradan çıktı rahat rahat gezerim yarın
şekerim de iyi çıktı:)))))125:)))))
eşimin şekerini de ölçtüm 152 çıktı biraz çok yedi o:)))

oh yemekler de yapılmıs hamarat hatun seni dinlen tabi yarın da gezicekmişin
bazen görünmüyor sayfayı yenileyince cıkıyor
hangi diziyi seyrediceksin

hadi hayirlisi canim inan cok ama cok sevindim gelsin bebisler pes pese:))))

ey masallah tatlim bu ne böyle:)))))))

melek inş doktordan sonra bizi cok bekletmezsin
hemen haber veririsin
çok merak ediyorum seni
güzel haberlerini bekliyorum

geldim canim haberler cok güzel cok mutluyum allahima sükürler olsun

hamaratli anne adayi masallah sana vallaha canim bende isterim.....

selam fıstıklar giremedim aklım sizdeydi bebşim her zamanki gibi merak etmiş sormuş beni kuzum
bogazım cok feci oldu faranjit sanırım kuru bir gıcık hissi var sürekli öğürtüyor o da beni cok fena
okulda zor dayandım bugün cocukların önünde cıkardım cıkarıcam modunda sonra babam aldı saolsun annemlerdeyım
yarından itibaren rapor alcam gitmiycem işe dinlenmezsem gecmez hoş ilaç almadan nasıl gecer bogaz onu da bilmem

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
bebingggg bu da sanaaa

öyle bir geçer zaman ki yi izlicem bu sene en sevdiğim dizi o

sekerler haber gercekten cok güzel yumurtalarin hepsi harika bütün degerlerim 3 kati üstündeymis normalin saat 10.30 catlatma ignesi vuracam ondan sonra igneler bitti persembe sabah yumurta toplanacak pazarda transfer ve esimle karar verdik 3tane koyduruyoruz tabi dr. etkisi oldu bitane koyarsa sans yüzde yirmi ve otuz oluyor ikitane yüzde atmis 3tane ise yüzde yetmis ve seksen oluyormus bu yüzdende 3 tane koyduruyoruz buarda sonucu ne zaman alacagimda belli oldu ama orasini sizlere süpriz yapacagim:))))) kizlar cok mutluyum cooook heycanliyim kuzularim benim:)))))

Son düzenleme:
gecmiş olsun sermestim
annen baksın canım sana
dogal ilaçlara yumul canım
mesela salep ama hazır degil annen yapıcak tarcınla iç
ılıkpekmez karabiber
bol ıhlamur
uyku dinlenme güzel beslenme hemencecik iyileşirsin kuzum sen

gecmis olsun canim dikkat et kendine canim benim kiyamam sana ya hamile hamile ne kadarda zor oluyordur

geçmiş olsun sermestcim meslek hastalığı faranjit malesef
ben 1.sınıf okuttuğum sene sesim hiç düzelmiyo bi de sigara tetikliyodu
bu sene rahatım hem sigaradab-n hem sınıftan

melek
hayırlısı olsun üçü birden gelirse ne sürpriz olur ama
tria onlar tria
Allah sağlıklı sihatli nasip etsin de sayısı önemli değil heyecan yaptım şimdi ben de

demekki topiğimizin ilk üçüzü geliyorrr
ooleeeyyyyy
nedense bana ikiz olacak gibi geldi
melekcim canım benim cok ama cok mutlu oldum herseyin iyi olmasına
cok az kaldı güzel habere darısı basıma canım
hayırlı ugurlu olsun fıstık
oleyyyyyyyyyyy

bebiiim hediye konusunda gereksiz endişelere kapılma hiç senden gelecek olması bile yeterince güzel kılıyor hediyeni benim için elbette begenirim mutlu da olurum
bu arada tüp için adım atmana cok sevindim demek yakında buradasın kuzum seni görecegiz tekrardan ne kadar güzel
dönerken de bebişinle ugurlayacagız insallah bu daha da güzel kılacak bu seferki bulusmamızı desene:)
mavişim ıspanak teklfin için tesekkürler canım yemiş kadar oldum demek sen de son hazırlıklar kısmındasın kolay gelsin canım
sevimimm alısveriş mi yaptın sen anlamadm ama bişeyler aldıysanız güle güle kullansızn kuzun insallah yalnız bu seker testin kafamı karıstırdı ben daha evvelde de yüzlük yükleme yaptırdım birkac kere gebelikte ve öncesinde yani
hiçbir zaman bu sekilde bir ön diyet uygulanmadı farklı yerlerde yaptırmama ragmen üstelik ailede oldukca cok seker hastası var onlardan da bildigim kadarıyla böyle bişey garip geldi acıkcası ne alaka anlayamadım kuzum
melekcim doktora gidecekti güzel haberler versin bize
ballı lokum o doktoru hemen es geç anacım sen ben de ilk takip icin gitmiştim direk haplara baslatıcaktı içime sinmedi bıraktım sen de içine sineni bul ona basla tatlım
burpum cok yogun tuanayım desem bir cee yapıyor kacıyor bu ertelenme işini ben çiçeğimin alıcılardan gelen bir hayırlı habere yoruyorum demek dogal yoldan gelecek süpriz bebiş ki annesi erteliyor tüpü
semracım adanın ateslenmeden asıyı atlatması cok güzel masallah güclü kızımız bizim
özlemimm batu beyle hayat nasıl okuldan sıkayetcı görüuyom seni de bu ara ben gibi:=)
elanazım güzel haberine az kaldı insallah hadi senden bir bomba bekliyoruz bu ay hayırlısyla
nursimim ugramamıs mı bugün cok az kaldı büyük bulusmaya bir bir kavusacagız kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…