melek
hayırlısı olsun üçü birden gelirse ne sürpriz olur ama
tria onlar tria
Allah sağlıklı sihatli nasip etsin de sayısı önemli değil heyecan yaptım şimdi ben de
demekki topiğimizin ilk üçüzü geliyorrr
ooleeeyyyyy
nedense bana ikiz olacak gibi geldi
melekcim canım benim cok ama cok mutlu oldum herseyin iyi olmasına
cok az kaldı güzel habere darısı basıma canım
hayırlı ugurlu olsun fıstık
oleyyyyyyyyyyy
melegim cok sevindim saglıkla tutunsun kuzuların ınsallah sana güzel haberler alalım nasıl da yakısır ikiz ya da üçüz kucagına kimbilir Allahım hayırla sonuclandırsın
mavişim benim farnjit meslek hastalıgından ileri oluyor malsef kronik bronşitim olunca bogazlarım duman oluyor o yüzden cok daha zor geciriyorum sanırım
bebişim dizmişin şifa recetesini ılık seyler içiyorum ıhlamur ballı süt falan ama bu öğürtmesi berbat bişey ya hiçbişekilde rahatlayamıyorum garip bir rahatsızlık var bogazımda yanma acıma hep birden
geçmiş olsun dilekleriniz icin tesekkurler canlarım
ayy hiç halim keyfim yok
yarın da annemin misafiri varmış hoff hiç cekilcek zaman değil
ay mavi şimdi farkettim de senin de 59 günün kalmıs sadece canım yaaaaaa
saglıcakla kucagına al inş
yine varyasyonlar ortaya çıkmışvalla mavicim 2 tüp olduguna göre iki dogal gelicek sanırım tuanay ve elanaz diye düşünüyorum ben eee burp e de tüp kalıyor sanırım
demek bana gıcıksın özlemcim ısırırım o zman seni ben
kıza söylicem mecbur kabul etcek
:26::26: sende alemsin ha karar ver :)))yada gulimüs tüp yapacak burp dogal gebe kalıcak
tam bilemiyorum yani:26:
ahh ahhh ben ilk yılımda yakalandım ama artık allahtan yok bir şeyselam fıstıklar giremedim aklım sizdeydi bebşim her zamanki gibi merak etmiş sormuş beni kuzum
bogazım cok feci oldu faranjit sanırım kuru bir gıcık hissi var sürekli öğürtüyor o da beni cok fena
okulda zor dayandım bugün cocukların önünde cıkardım cıkarıcam modunda sonra babam aldı saolsun annemlerdeyım
yarından itibaren rapor alcam gitmiycem işe dinlenmezsem gecmez hoş ilaç almadan nasıl gecer bogaz onu da bilmem
ohhhh maşallah ne güzel ya haberler süperrrrrrrsekerler haber gercekten cok güzel yumurtalarin hepsi harika bütün degerlerim 3 kati üstündeymis normalin saat 10.30 catlatma ignesi vuracam ondan sonra igneler bitti persembe sabah yumurta toplanacak pazarda transfer ve esimle karar verdik 3tane koyduruyoruz tabi dr. etkisi oldu bitane koyarsa sans yüzde yirmi ve otuz oluyor ikitane yüzde atmis 3tane ise yüzde yetmis ve seksen oluyormus bu yüzdende 3 tane koyduruyoruz buarda sonucu ne zaman alacagimda belli oldu ama orasini sizlere süpriz yapacagim:))))) kizlar cok mutluyum cooook heycanliyim kuzularim benim:)))))
ayy bendede aynı dert var :))))sermestim ne biliyim heyecan yapıyorum işte
en güzeli olsun isterim cok begen isterim
o yuzden cok telaşlıyım hediye konusunda
ben yarinden ihtibaren ayin 19suna kadar raporluyum oleyyy evde kalacam dinlenecem dinlenecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?