Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay mavi şimdi farkettim de senin de 59 günün kalmıs sadece canım yaaaaaa
saglıcakla kucagına al inş

sermestim ne biliyim heyecan yapıyorum işte
en güzeli olsun isterim cok begen isterim
o yuzden cok telaşlıyım hediye konusunda

melegim cok sevindim saglıkla tutunsun kuzuların ınsallah sana güzel haberler alalım nasıl da yakısır ikiz ya da üçüz kucagına kimbilir Allahım hayırla sonuclandırsın
mavişim benim farnjit meslek hastalıgından ileri oluyor malsef kronik bronşitim olunca bogazlarım duman oluyor o yüzden cok daha zor geciriyorum sanırım
bebişim dizmişin şifa recetesini ılık seyler içiyorum ıhlamur ballı süt falan ama bu öğürtmesi berbat bişey ya hiçbişekilde rahatlayamıyorum garip bir rahatsızlık var bogazımda yanma acıma hep birden
geçmiş olsun dilekleriniz icin tesekkurler canlarım

illa ki insan karsısındakine deger verince özeniyor ama telas yapcak bişey yok kuzum
senin sıcaklıgın degecek o hediyeye yeter de artar bile bize:)

melek
hayırlısı olsun üçü birden gelirse ne sürpriz olur ama
tria onlar tria
Allah sağlıklı sihatli nasip etsin de sayısı önemli değil heyecan yaptım şimdi ben de

hayirlisi canim tek saglikli olsunda tatlim gersi bos ama sayet 3de tutarsa 10cu yada 11ci hafta birinin gelisimini durdumamiz gerekiyor saglik acisindan suan cok mutluyum icim kipir kipir

insallah canim sanada ugurlu gelirim suan en cok sevindim sonucu alacagim gün cok heycan veriyor simdiden randevu bile verdi doktor:))))

aminnnnnnn canim aminnnnnnnnnn allahim herkese nasib etsin

ayy hiç halim keyfim yok
yarın da annemin misafiri varmış hoff hiç cekilcek zaman değil

melegim daha gelmeden meleklerden birine kıyıverdin hemencecik
gayet de güzel götürüp sagsalim dünyaya getirenlerin sayısı azımsanamayacak kadar cok tatlım
hem bu kadar isterken birini secip digerleri icin feda etmek sence de haksızlık degil mi
soncuta simdi sansı arttırmak icin sayıyı kendimize göre cok koydururken ümidimiz var hep tutsun diye
ama sonra senle işim bitti üzgünüm der gibi git deme kuzuna nolur
hayatı bir durum olsa ki bir derece diyecegim o bile bana ters ama tercih meselesi tabi bişey diyemem neyse de
böyle cogul niyetine yola cıkıp redüksiyon yapılması beni cok üzüyor canım söylemeden gecemedim özür dilerim seni incitmek istemem hevesini kırmak da asla ama bunu bir kez daha düşün olur mu tatlım sonucta vebali boynuna

canım yarından haftasonuna kadar alıcam rapor üç gün kadar
tanıdk doktor bulduk saolsun o veriyor yoksa bizim oradakiler gebersen yazmıyor rapor zalak şeyler
bu arada raporun kralını sen patlatmısın kuzum hay masallah doya doya dinlen kuzun ya da kuzuların neseyle gelsin huzurla insallh

yine varyasyonlar ortaya çıkmış
ayy olsunda ne şakilde olursa olsun ,kim önce hamiş kalırsa kalsın
inşallahhhhhhhhhhhhhh
yada gulimüs tüp yapacak burp dogal gebe kalıcak
tam bilemiyorum yani:26:
:26::26: sende alemsin ha karar ver :)))
ahh ahhh ben ilk yılımda yakalandım ama artık allahtan yok bir şey
tetikleyecek birşey olsa çıkar kesin
batu bey beni yoruyor tabi 2 gündür belim kopuyor ya
ohhhh maşallah ne güzel ya haberler süperrrrrrr
şeytanın bacağını kırdı bu topik ya herkes birgün hamiş kalacak
hemde 2011 bitmeden doğuracakkkkkkkkkkkk
sermestim ne biliyim heyecan yapıyorum işte
en güzeli olsun isterim cok begen isterim
o yuzden cok telaşlıyım hediye konusunda
ayy bendede aynı dert var :))))
yeni yıl hediyeleri diye girdim ayyy hep don-sütyen çıktı
benim yeni bir siteye daha bakıp fikir edinemem gerek sanırım
ama sende hiç yardımcı olmuyorsun canımmmmmm:97::97::97::97::97:
ben yarinden ihtibaren ayin 19suna kadar raporluyum oleyyy evde kalacam dinlenecem dinlenecem

ayyy bende oraya gelsemde rapor mu alsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…