Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ahahaha senimi tohumlasın cok hossun yaaa
aslında adam bir nevi yapıyor da sayılır

menüler cok guzel bende annemlere gidicem balık varmıs yuppiii
pişti oldu sizin yemekler denizcim özlemle

özlemcim doyur koçişini afiyet olsun

biriki müşteriyle ilgilendim hemen sayfalar atlamıs.bide yeni oyuna takıldım kapitaliz diye.üffff
cok karıstı heryer

semracım tatlı telaş bunlar.boşver cok takılma.sadece sağlıklı boya kullanılmış olmasına dikkat et yeter.
senin kızın neyi sevecegi belli olmaz.mesela bizim yeğen öyle süslü ki parfün sürmeden sacını taramadan cıkmaz sürekli pembe giymek ister takıyor takıştırıyor 5 kolye 10 bilezik şeklinde.ablamı görseniz inanamzsınız bu bunun mu dersiniz.
farkeettimde hep yegenimi örnek veriyorum tabi ki kendi cocugum olmadıgından.ııııığğğğğğğğ
ilerde iğrenç cocuksuz sürekli yegenini öven yaslı kadınlardan olmak isteimyorum

ay özlem güldürdün beni:))

ay aşkım aşılamanın veterinerlikteki adı işte niye olmasın şimdi merakla beklediğim tek şey ultrason cihazı sanırım onuda alacaklar valla alsınlar hergün bakarım:)))

oyyyyy balık deme bana çok özledim çok oldu yemeyeli(( evet pişti olduk......

doyurdum canım sağol... komşumda baklava almış gelmiş onuda yesin vbakalım ben sadece bakıyorum zaten((

biriki müşteriyle ilgilendim hemen sayfalar atlamıs.bide yeni oyuna takıldım kapitaliz diye.üffff
cok karıstı heryer

facede davet ettiğin değil mi ya benim o olmadı kabul ettim halbuki ne yapmam lazım tabi sen esnafsın olmuş manavın varmış denzlide öyle mi:))):lepi:

slm kızlar anca okudum kaçıyorum
sofrayı hazırlıcam geliyo eşim
yiyelim yine gelirim gelmiyo demeyin sakın çok rahat olamıyorum(((

özleeeeeeeem tohumlan da tutunsun iiiinşalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))))

nbnh cim ben 150 yle 2 kutu kullandım yanılmıyorsam 4 er tane filan istenilen boyutta olmuştu
yarın doktor sonucunu bize yaz canım merak ederiz.

canım bende geçen ay 2 kutu aldım bu ay geçen aşılamadan kalanı kullandım onun için 1 tane daha aldım benim iğneler 10 gün sürüyor senin daha çabuk bitiyor demek ki

abooooooo bizim yeğen kocaman olmuş maşallahhhhhhh

ben de bugün dr a bebekmiş gibi bizde yumurta büyütüyoruz diyorum o da gülüyor bebek aşamasına henüz geçemedik seviyorum tek yumurtamı

tamam canım ya anlıyorum seni zor sonuçta evde biri varken tabi:)))

amin canım amin.........

cumartesi aşılama yaptırdım belim ve kasıgım agrıyor ve kan geldi

aşılaman hayırlı olsun canım... belin neden ağrıyorki allah allah hem kan gelmesi bilemiyorum ki... benim hiç öyle şeylerim olmamıştı ağrı sancı yoktu kanda yoktu ve tabi bebişte yoktu inşallah senin vardırda ondandır....

sevimcim bende 2 aşılama yaptırdım sonra çok az kan geldi ama aşılamanın olduğu gün
sonraki günlerde bi kanama olmadı bel ve kasık ağrısı normal bende olduğu için söylüyorum.....

bilmiyorumkismileevet doktoru aradım oda öyle dedi ama benim hiç umudum yok zannetmiyorum tuttugunu ama umut garibanın ekmegi çünkü benim yumurtlamam çok güzel ama eşimin spermleri çok düşük tüpde tutmayan aşıda tutmaz herhalde

iyi akşamlar kızlar

bugün hiç giremedim.
hsg çektirdim. benden önce sırada biri vardı o çekilirken benide hazırlanmam için içeri aldılar. Aman Allahım kız nasıl çığlık atıyor sanki doğum yapıyor çok stres oldum. bana sıra geldi psikolojik olarak önce kendimi kastım baktım o kadar dayanılmayacak birşey değil kendimi serbest bıraktım anlamadım bile bittiğini o kadar kısa sürdü ki. sonra kalktım çıktım gezdim. galiba bazılarında yapışıklık falan oluyor yada rahim yapısından mı o kadar ağrıyor. sonucu almadım ama dr sorun yok görünüyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…