iyi akşamlar kızlar
bugün hiç giremedim.
hsg çektirdim. benden önce sırada biri vardı o çekilirken benide hazırlanmam için içeri aldılar. Aman Allahım kız nasıl çığlık atıyor sanki doğum yapıyor çok stres oldum. bana sıra geldi psikolojik olarak önce kendimi kastım baktım o kadar dayanılmayacak birşey değil kendimi serbest bıraktım anlamadım bile bittiğini o kadar kısa sürdü ki. sonra kalktım çıktım gezdim. galiba bazılarında yapışıklık falan oluyor yada rahim yapısından mı o kadar ağrıyor. sonucu almadım ama dr sorun yok görünüyor dedi.
yok canım ben 1kez tüp yaptım özelde onu devlet hastanesi kabul etmedi aşılamadan başladık bu 2 aşılamam ama daha önce agrı ve kan gelmemişti
Öslemim,yayla çorbam çok güzel oldu,ilk kez yaptım ama nefisti.Yapanında, tarifi vereninde ellerine sağlık :)))Sanki aşerdim öyle içtim yani...
saat gec omuş hiç farkında degilim.herkese iyi geceler.yarın yogun bir gün beni beklyor
NBNH canım inşallah bir gün bebişinide büyütürsün tatlım...
cumartesi aşılama yaptırdım belim ve kasıgım agrıyor ve kan geldi
iyi akşamlar kızlar
bugün hiç giremedim.
hsg çektirdim. benden önce sırada biri vardı o çekilirken benide hazırlanmam için içeri aldılar. Aman Allahım kız nasıl çığlık atıyor sanki doğum yapıyor çok stres oldum. bana sıra geldi psikolojik olarak önce kendimi kastım baktım o kadar dayanılmayacak birşey değil kendimi serbest bıraktım anlamadım bile bittiğini o kadar kısa sürdü ki. sonra kalktım çıktım gezdim. galiba bazılarında yapışıklık falan oluyor yada rahim yapısından mı o kadar ağrıyor. sonucu almadım ama dr sorun yok görünüyor dedi.
nbnh cim bende ovitrelle kullanmıstım.
hadi inşallah bu ay yuzun guler..
denizcim kolay gelsin.
neler yapıcan bugun sen..
hava guneşli burda dısarı cıkmak istiyorum
bugün burda hava süper sanırım sizin oralardada ii geziyosunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?