Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rahat geçemsi güzel canım ya ebnim çok kötü olmuştu ama çekilirken 2 cm kist vardı ondan dolayı..hadi bakalım belki önümüdeki ay kendiliğinden gelir bebiş.

yok canım ben 1kez tüp yaptım özelde onu devlet hastanesi kabul etmedi aşılamadan başladık bu 2 aşılamam ama daha önce agrı ve kan gelmemişti

aynı durumdayız ben tüp bebeği özelde yaptırdım muhtemelen benim de kabul edilmeyecek ve aşılama olacağım herhalde öyle görünüyor
lanet olsun bu sisteme..

Öslemim,yayla çorbam çok güzel oldu,ilk kez yaptım ama nefisti.Yapanında, tarifi vereninde ellerine sağlık :)))Sanki aşerdim öyle içtim yani...

arencim geçmiş olsun canım valla ben hsg çektirirken narkoz aldım yapamazdım çünkü aşılamada bende öyle hayır hayırrrr çığlıklarıyla oldum(( canım azdır benim biri çimdik bile atsa ağlar gibi gözümden yaş boşanır o kadar yani sanırım acı eşiğim düşük ,benim hsgden sonra birkaç gün kanamam oldu ...

nursimcim kendi mail adresinden at adreslere
ordaki yazıları kopyala eklemek istediğinde olursa metni hazırlayıp kime kısmına adresleri yaz öyle gönder anlatabildim mi bilmiyorum

Öslemim,yayla çorbam çok güzel oldu,ilk kez yaptım ama nefisti.Yapanında, tarifi vereninde ellerine sağlık :)))Sanki aşerdim öyle içtim yani...

canım benim ya afiyet olsun ellerine sağlık eee artık yaparsın değil mi:)))) inşallahhhhhh belkide aşermişsindir şahsen ben ıspanağa aşeren biriydim yani:) canım ıspanaklı börek çekmişti gecenin bir yarısı halbuki böyle şeylerede hiç inanmam ama bilemiyorum.....

iyi akşamlar kızlar...kimseler kalmamıs.aklımda burda kalmıstı neyse sayfalar cok ilerlememiş.
bilgisayarım tutkluk yapıyor acılmıyor bi türlü niye hiç anlamam.

özlemcim ultrasonla kendine mi bakıcan yoksa sen:)

tuanayım ellerine saglık.afiyet olsun.

burp un vakti olmamış herhalde..

aren geçmiş olsun canım.ne guzel sorunsuz geçmiş.benim canım cok yandı ama bagırmamıstım sadece tensyen bayanın elini sıkmıstım.ben canım acısada bagıramam huyum kötü ondan normal doğuramam diye düşünürüm hep

saat gec omuş hiç farkında degilim.herkese iyi geceler.yarın yogun bir gün beni beklyor

saat gec omuş hiç farkında degilim.herkese iyi geceler.yarın yogun bir gün beni beklyor

iyi geceler canım yarın benim içinde yoğun bir gün sabahtan akşama kadar dışarda olacağım çok işim var..sana şimdiden kolay gelsin

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.... gece uykusuzluğa alıştım dün gece 1 gr uyumadım bugün nasıl akşam edicem bilmiyorum çünkü gündüze döndüm bugün...

NBNH canım inşallah bir gün bebişinide büyütürsün tatlım...

inşallah canım hayırlısıyla hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız

cumartesi aşılama yaptırdım belim ve kasıgım agrıyor ve kan geldi

canım ben de 3 defa aşılama yaptırdım hepsi birbirinden farklıydı 2.aşılamamda rahim açılmamıştı dr bir aletle açmıştı o zaman canım yanmıştı ağrı da oldu dr lekelenme olabilir demişti gerçekten 5 gün de lekelenmem oldu ama geçen ay ki aşılamada aşılamayı hissetmedim bile sonrasında da ne ağrı ne de lekelenme oldu

canım ağrı çekmediğine sevindim benimde 2 tüpümde tıkalıydı çığlık atmamıştım ama ben de inlemiştim valla çok fena birşeydi normal doğum yapsam öyle ağrı çekerdim herhalde o gördüğün kız gibi çok ağrım olmuştu onun için sağ net görünmüyor filmde ama sol açıldı en azından

kızlar ben de akşama çatlatma iğnesini olacağım perşembe de aşılama hayırlısıyla bütün eczaneler dolaştım prengly çatlatma iğnesini de bulamadım üretilmiyormuş artık ovirelle gibi bir iğne aldım o da çok pahalıymış ama battı balık yan gider napalım

nbnh cim bende ovitrelle kullanmıstım.
hadi inşallah bu ay yuzun guler..

denizcim kolay gelsin.
neler yapıcan bugun sen..
hava guneşli burda dısarı cıkmak istiyorum

nbnh cim bende ovitrelle kullanmıstım.
hadi inşallah bu ay yuzun guler..

denizcim kolay gelsin.
neler yapıcan bugun sen..
hava guneşli burda dısarı cıkmak istiyorum

sanada kolay gelsin canım yeni geldim sluar yok iş yapamıyorum bende size bakayım dedim am apek hareket olmamış herksein işi gücü var tabi
bebişim annemle ilgili resmi makam işleri vardı sabah erken çıktık bir kısmını hallettik bir kısmını halledemedik bende kuaföre gittim saçımı boyattım..komple değil ama çeneme kadar orjinal saçım uzamıştı altı boyaydı renk farkı vardı bende sadece alt tarafı kendi renginde boyattım uçlarından kestirdim birde fön çektirdim geldim
hava süper yaz gibi kazakla çıkmıştım yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…