kimse yok
gamzecim sen geçmişi okumuyorsun galiba kimse yok demişsin biraz tuafıma gitti
kesin okumadın ki yazdıklarımıza cevap vermedin ya da ciddiye almıyorsun..
ama bizimle olmak istersen değer verip okumanıda beklerdim .
burda geyik muhabbeti yapıyoruz belki ama
sen sadece kendi sıkıntılarını dile getirip bunlara cevap bekledin bzi hep yanında olduk ama sen işin bitince yok oldun şimdi de kimse yok diyorsun...
sanada kolay gelsin canım yeni geldim sluar yok iş yapamıyorum bende size bakayım dedim am apek hareket olmamış herksein işi gücü var tabi
bebişim annemle ilgili resmi makam işleri vardı sabah erken çıktık bir kısmını hallettik bir kısmını halledemedik bende kuaföre gittim saçımı boyattım..komple değil ama çeneme kadar orjinal saçım uzamıştı altı boyaydı renk farkı vardı bende sadece alt tarafı kendi renginde boyattım uçlarından kestirdim birde fön çektirdim geldim
hava süper yaz gibi kazakla çıkmıştım yandım
canım iyi olmana çok sevndim inşalah o sular şifalı gelir sana da:)
mısır patlaması unutmustum yeniden aklıma geldiii
gamzecim hoşgeldin..biz sana demiştik iyi gelir tatil diyee
özlemcim ne biliyim ben utangacımdır biraz..
oh iyi yapmışsın denizcim güle güle kullan saçını ben de dün kestirdim aşılama öncesi iyi geldi o kadar sıcak mı İzmir gerçi burası da sıcak ama bugün hava kapalı biraz yağmur yağacak
bebingcim iyi dileklerin için teşekkür ederim
evet okuyamadım özür dilerim ama bu sizi unuttum anlamına gelmiyor deniz çok kırdın beni ben her zaman okuyorum zaten sizlerede cvp veriyorum sadece son yazdıklarını okuyamadım rahatsızlığımdan dolayı eğer beni istemiyorsanız burda açıkca söylüyebilirsiniz
canım sende güle güle kullan bayadır 2 renk geziyordum iyi oldu rahatladım:))
çok sıcak gerçekten evde her yer açık bu saatte hala güneş var normalde kapanırdı hemen..
inşallah perşembe günü büyük gün ve senin için herşeyin bittiği gün olur canım ya..
yeni bir bekleyişe girmek banada iyi gelecek seninle gün sayacağız...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.... gece uykusuzluğa alıştım dün gece 1 gr uyumadım bugün nasıl akşam edicem bilmiyorum çünkü gündüze döndüm bugün...
evet bebingcim biliyorsun artık çok fena anlıyorum ultrason işinden bakarım artık ya:)))
yarın bir gün beni bekliyor demişsin ne oldu yorgun musun şeker?
cnm o pahalı olan göbekten yapılıyor die biliyorum ben doktor banada yazmıştı pahalı die almadık 80 90 tldi
öncelikle geçmiş olsun seni kırmak gibi bir amacım yok canım hepimizin işleri oluyor sabah akşam burayla yatıp kalkmıyoruz tuanay burp işleri yoğun olduğu çoğu zaman giremiyorlar ama bunu biliyoruz ..sen gerçekten koptun gibi geldi kaç gündür ne ses verdin ne de bir şey yazdın ..hastaydım demişsin ama face de takılacak kadar değil herhalde yanlış anlama biz birlik istediğimiz için kimseyi zorlama gibi bir amacımız yok sen bizi kırdın ama farkında değilsin
istememe gibi birşey de yok burası bize tapulu değil istediğin gibi paylaşımda bulunabilirsin..
asıl benim kırıldığım yazdıklarımızı okumaya değer bulmadan öylesine takılman..
bende günlerce giremedim ama döndüm 50 sayfa geriye çünkü arkadaşlarıma değer veriyorum...
kızlar ben de akşama çatlatma iğnesini olacağım perşembe de aşılama hayırlısıyla bütün eczaneler dolaştım prengly çatlatma iğnesini de bulamadım üretilmiyormuş artık ovirelle gibi bir iğne aldım o da çok pahalıymış ama battı balık yan gider napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?