Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun canım ya dikkat et dinlen biraz....

sen hamile kal da sonra da görürsün allahın izniyle yaza olmazsa ..
inşallah ya ne kadar sayamayacağım desende sayarsın....
herşeyin hayırlısı hepimiz için

ohhhhhh saçlar kesilmiş yaza hazırlanılmış ne güzel bende şu nişan olayı geçsin düşünüyorum ama kısacık değil çünkü kocişim sevmez:)))

kızlar ben çıkıyorum ütülenecekler beni bekliyor biraz temizlik de yaptım belim ağrıyor bakalım nasıl yapıcam çok kaynatmayın olur mu zor takip ediyorum sonra öpüyorum hepinizi

kolay gelsin canım klasik aşılama öncesi iş güç..
dinlen bol bol şurda ne kaldı..

ben kabak dolması ve köfte yaptım:))) salatada yaparım tamam... aslında hiç uymadılar ama....

ohhhhhh saçlar kesilmiş yaza hazırlanılmış ne güzel bende şu nişan olayı geçsin düşünüyorum ama kısacık değil çünkü kocişim sevmez:)))

benimki de sevmez..
uzatıyorum zaten baya da gür çok az uçlarından aldırdım sinir ettim keseni de çok kesme düzelt sadece diye diye..
düğünden sonra iş güç zor oluyor diye çene hizasında kestirdim bide değişiklik olsun diye bakır kahveye boyattım ama bana dayanır mı hemen uzuyor saçlar çıkıyor siyah siyah diplerden ayda bir boya sıkıldım ondan sonra kendi rengimden attırdım o da yıkaya yıkaya açıldı bir daha boyatmadım kendi saçım uzadı ama açılan yerler kaldı 2 renk oldum.bekledim uzasında rahat boyansın diye iyi oldu şimdi..

Kızlar,cnlarım hepinize mrb,bir bakayım dedim,akşama gelirim inşallah...

kızlar herkes attı mı mail
özlem mavim bebişim tuanayım burp semracım sende zamanın olursa lütfen
nbnh cnım sende atarsan sevinirim
ne kadar çok olursak o kadar iyi

canlarım naber?biz iyiyiz,bugün işe gittik,evde canım sıkılıyo bende eşime yuardıma gittim,gerçi bişey yapmadım ama öyle sohbet muhabbet.sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…