sağol cnm benim sular şifalı gelir inşallah ii olduda çok kötü düştüm cnm yaa ölüyordum az kalsın kaydıraktan kayarken iki ayağımıda kıracaktım ikiside mosmor oldu suyun içinden kalkamadım ayağım üzerinebasamadım boğuluyordum az kalsın ayağım çok kötü hemen çıktım zaten bir yerde başıma bişey gelmezse olmaz
denizcim bu sefer gün saymıycam yapabilirsem bu ay hamile kalamazsam mart sonu abimlerin bebeği görmek için ben de İzmire gelicem bebek 26 kasımda doğdu ben aşılamalar derken gelemedim gerçi hamile kalırsam bir 3 ay daha gelemem ya bakalım artık
kızlar ben çıkıyorum ütülenecekler beni bekliyor biraz temizlik de yaptım belim ağrıyor bakalım nasıl yapıcam çok kaynatmayın olur mu zor takip ediyorum sonra öpüyorum hepinizi
örtmenim hoşgeldin
geçmiş olsun canım ya dikkat et dinlen biraz....
ohhhhhh saçlar kesilmiş yaza hazırlanılmış ne güzel bende şu nişan olayı geçsin düşünüyorum ama kısacık değil çünkü kocişim sevmez:)))
ben kabak dolması ve köfte yaptım:))) salatada yaparım tamam... aslında hiç uymadılar ama....
ben kabak dolması ve köfte yaptım:))) salatada yaparım tamam... aslında hiç uymadılar ama....
gamzecim iyiyim canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?