Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

eniştem benim kartalım memoda senin gibi bu gün nerde fenerin tulumu var ona gözünü dikkti bende sen bırak teyzesi alır fenerumdan dedim çoçuk şimdiden fenerli mecbur ne yapalım

sermest ve sevim bende eminönünde takım halinde 150ye almıştım,evet uygun orası ama kadıköy'de lolamıydı bişey var,tam boğanın orda köşede,iççamaşırcı ordada uygun şeyler var.ben normalde oraya giderdim,ma artık zorrr,ismini bile unuttum.bi bakın isterseniz.

özlemcimneyin var kuşum??

semracım biliyorum orayı loya adı ama onlar biraz daha basit kalır gibi geliyor ben daha sık bişeyler almak istiyorum tam takım olsun bir ceşit olsun ki secebileyim ondan eminönüne bakarım
sevimin dedigi magazada da güzel seyler var aslında ama penyesı nasıldır onu bilemem ceker mi yamulur mu yıkayınca netıcede onlar da yüz elli iki yüz arası hep
benim ceyiz alısverişimi yaptıgım toptancılar vardı eminönünde cok kaliteli mallara toptan fiyatına veriyordu adamlar bişey de olmadı penyelerine yıkadım yıkadım giydim ne tülerdi ne yamuldu para vermişken iyisi olsun bari

seviim kız vitrindeki sepet besikleri sordum dikkatini cekmedi mi minidamlada
girer girmez hemen pembeli beyazlı sepetler vardı nasıllardı gitmişken görmüşündür
annem öyle sepet beşik alacakmıs bana bir tek orada gördüm ben baska nerede bulunur ki
bambulardan istemiyorum ama hafif portatif bişey olmalı ama süsü de olsun tabi
semra senin önerecegin bir yer var mı bu hususta canım

denizcim maşallah bebişi gördün demek
iyi olduğuna sevindim daha 2 cm miymiş
yerim ben onu

ben geldiiiiimmmm

deniz bebek maşallah Allah uzun sağlıklı ömür versin sana

özlemcim geçmiş olsun canım

sevim sağlıklı günlerde kulansın kızın cicilerini
bak bişi almadım diyodun bi açıldın pir açıldın
ben bornoz almadım erken olur diye
2 tane cepli havlu aldım
ele avuca gelsin öyle alırım bornozu
bizim de kozmetik kaldı küvet falan
bi de halı ve perde alınacak odanın gelmesini bekliyorum

kızlar bana 2.olur üzülme demişsiniz
zaten şuan gündemim de bile yok doktorun dediğini söyledim sadece
zatebn çalışan insanlarız
e ha deyince de olmuyo
3 sene falan korunuruz sonra da bırakırız:))
olursa oluuurrr olmazsa da hiç üzülmem
Allah isteyen herkese yaşatsın
ben şekeri anlatmak için öyle söyledim
olmazsa da bitanem olur oğlum:)))

nan bebimm ne öyle kestirmeden yazıon giremem diye
naptın nettin bir anlat hele merak ettik ya

gidip yemeğimi yicem arayı uzatmıym çok düşüyo meret
eşim de yok bugün(9 gibi gelecek
sonra gelirim yine

aaa ama kuru kalabalıga döndük iyice yazsanıza gacılar asagısı dolu yazan yok
cee diyen kacıyor özledik iki kelam etmeyi yahu

selam kızlar bir yandan okuyorum bir yandanda laf yetiştireyim :)
denizim bebişin ismine yaraşır bir dönemde geliyor yaz bebişi olacak oğluşumuz demek sezertan olacak zaten bir ameliyat izin var oradan alacaklar bebişini heralde kafan rahat olur
mavi başlamışsın helecan yapmaya :18::18: dur helecan yapma nursimide helecanlandıracan sakin sakin :79:
özlemim geçmiş olsun çocuklar size habire mikrop dağıtıyor heryerde salgın var biran önce iyileşirsin
tuanayım fıstığım araba almışsınız hayırlı olsun bebiş getirsin size inşallah arabanız
sevimim aldığın cicileri sağlıkla neşeyle kendi evinde giydir inşallah mercanına memo sen birde mercan istediğin zaman gelsin gitsin akrabalar sana inşallah kafa dinleyin :)
gulimus geçmiş olsun tatlım yaa birdahaki adete uçsun gitsin bu kist yerini bebişe bıraksın inşallah değiş tokuş yapın
elanaz bizim hatunlardan hepsi çift çizgiyi görmeden görmeden hamile kaldı çift çizgiyi kopkoyu görenlerde avcunu yaladı
meleğim moralinin düzelmesine çok sevindim tatlım bu yüksek moralle hormonların hemen düzelecek emin ol
bebingim az kaldı bebişinin gelmesine tedaviye geri sayım melekle cetvelleriniz yarışacak inşallah
anaa sermestim elektirik gidince hayat gidiyor resmen bende yemek bile yiyemiyorum mikrodalgaya öyle alışmışımki çayı bile elektirikle yapıyorum çay makinesiyle benim elim ayağım donuyor elektirik kesintisiyle

yaaa zasacım en korktuğum şey yanmak kıyamam sana geçmiş olsun tatlım yaaa hemde en can yakan yer yanmış ufmu olmuş çıtır annemize inşallah çabuk geçer yoksa ençok kullanılan yer yani avuç içi

burpum bir sen bir ben kalmısız be yavrummm:)
ne var ne yok bakiim hızlı ve yogun hatunum benim

kızlar facede görümcemin koyduğu fotolar var sırf sizde görün diye beğerndim :) şu bizim 40 yaşında tüp bebek yapıp tenis oynayarak hamileliğini geçiren hatun
allahım o ne saçma resimler öyle baby shower da sünnet çocuğu gibi kafasına taç takmış önündede mumy yazan maşallah gibi bişi oturmuş deli gibi millete spariş ettiği hediyeleri açıyor
bilmeyenler için söyliyeyim yurt dışında anne adayları liste veriyor bir dükkana herkez o dükkandan bütçesine göre bir şey alıyor sonra bööle parti gibi bir şey eşliğinde hedayeler açıliii bunada baby shower deniii ama böyle saçmasınıda hiç görmemiştim

burpum hayırdır kusum gene görümceye takıksın bu aralar saracak adam mı lazım geliiim mi yavrumm:))

bu hafta görseydin sermestim iyicene yamuldum makale yazdım hakemli dergiye sabahladım yetiştirebilmek için öğrencilerin birine genç sanatçıyla röpörtaj başka birinede genç sanatçının çalışırken fotoğraflarını çekme ödevi vermişler hepsi sıraya girdi ben yapayım ben yapayım diye tabi işlerine geldi ellerinin altındayım aranızda kura çekin gelin dedim şimdi kim kazanırsa biri röpörtaj yapacak benle diğeride atölyeme gelecek birde bunlar çıktı kafama hani bir boka yarasa yaptıkları röpörtaj ve çekimler iş arkadaşıma verecekler :))) ödevleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…