Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olsun kız öyle deme cocuklara da yazık bulmuslar tam röportajlık adamı kacırırlar mı uyanık veletler:)
demek ısık hızında yasamaya devam diyorsun Allah kolaylık versin canım ne diiim
kız sardın beni senin arabaya baska araba begenemiyom simdi iyi mi
seninkinin temizini de düşürcez diye bekle bekle catladım ayol:))

yaa bana ipucu ver merak ettim su görümceyi de partisini de bakıyom bakıyom bulamıyorum ama sayfanda

şimdi bir bak sermestim ana sayfada bu burp karısı görümcesinin koyduğu resmi beğendi gibisinden bir ibare yokmu

eminönünden aldığım benim şakır şakır bişeydi tam senin istediğin gibi.lolanın üst katındada vardı biz baktığımızda,ama en iyisi gidebilirsen eminönü.sen karşıdamı doğum yapcaktın??gelebilicezmi yani yanına??
canım benim sepetii ablam almıştı maltepeden 160 liraya.bn özellikle uygun istedim,2 ay kullandım çünkü,ismi neydi tam hatırlamıyorum mağazanın,ama minübüs yolunda english home'n yanında bi mağaza.gayet uygundu ve pahalısı gereksiz,2 ay kaldı evde,20 gün yattı toplam.

canım gittik acile,öenmlideğil sanırım,krem verdi sür dedi.yarına bişey kalmazmış.tam can alıcı noktası yaaa.allahdan sol elim.bende korkarım yanmaktan.
hemen bakıyorum tatlım.

iyi akşamlar
ama kimse yok kaçırmışım yine
son sayfayı okudum hemen girincede
sermestim ben nette gördüm sen denk geldin mi bilmiyorum kraft dondy diye birşey daha araştırıyorum ama şimdilik hoşuma gitti tabi tecrübe edenlere de sormak lazım
bende diğer odalara için sepet beşik düşünüyorum yatağından ayrı
ama bu hem beşik hemde sallanıyor bebek rahat uyuyormuş içinde
aynı zamanda mama sandalyesi elektrikli falan hoşumuza gitti bizim semranın dediği gibi az kullanılan birşeye çok para vermek iyi değil ama bu da kullanışlı gibi
bebingimede sormayı düşünüyordum zaten sen bahsedince aklıma geldi
sende incele istersen netten

bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..

bi kere daha maşallah deniz bebeğe annesinin kistini defetmiş:))))

denizcim iğneyi sormuşsun hala yapıyorum kArından
sanırım doğuma kadar olacak yani daha önce bi kere sormuştum doğuma kadar demişti bi daha sorıym gittiğimde
bazılarına doğumdan sonra da yap diyomuş doktor vücutta pıhtı olmasın diye

sepet beşik yerine park yatakların küçüğü var ben ondan aldım onu da deneyebilirsiniz ama süsü falan yok
hem sepet gibi kullanılacak ilerde de oyun parkı olur ya da bi yere giderken götürür yatar bebiş
ama kızlara süslü güzel sepetler var çok istedim ama erkekler için hep dandik şeyler vardı ben de küçük park yatak aldım annem 9 aya kadar yatar diyo ama ben 40 ı çıksın ayırıcam
özledim kocamı

sevimcim güle güle kullanın öyküyle cicilerinizii.sen adamla çıkam bari alışverişe annenle çık gönül rahatlığı ile gezin şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum benimki ilk gördüğü şeyi almayı çok sever:))

melekcim moralinin düzelmesine çok sevindim bebişine hazır ol pozitif ol ki annesini zümeden gelsin..bu arada hediyeyi somuşsun sürpriz ama sahibine vereyim o zaman sizde öğrenirsiniz zaten..bu arada beğenmek ne kelime canım..beni düşünmen hatıra olması bile yeter

bu arada sağolun kızlar allah hepimizin bebişlere sağlık versin olmayanlara da en kısa zamanda bu mutluluğu tattırsın inşallah..

burpcum evet açık ameliyat izim var dr da aynı yerden alırız dedi bakalım yaz bebişi olacak..benim doğum günüm 15 temmuz denk gelir belki:))gelmezse de sağlık olsun farketmez yinede beraber kutlarız artık:))

semracım geçmiş olsun neyse ki gitmişsiniz önemli birşey yokmuş ama toplu iğne başı kadar bile olsa yanık fenadır (

mavicim Allah efeye uzun ömür ve sağlık versin ..2. de olur herşey kısmet..

elanazcım sağol canım biz bilmiyorduk ama meğer 4 kişi buluşmuşuz:))rabbim işte çok büyük yaza ben bebişimle sizde göbüşünüzde meleklerinizle buluşacağız inşallah..

bebim sonuçları yazmamış inşallah kötü birşey yoktur(

sağol teyzesi:))
sen oda aldığın için iyi yapmışsın ama ben zaten idareten geniş bir park yatak alacağım
ama yaz çocuğu olacak salonda orda burda mutlaka farklı birşey olması lazım yatması için
netten baktığım ev tipi ana kucakları da çok dandik geldi bana ne bileyim gözle görüp tecrübe etmek lazım çamurda atmıyım şimdi
ama karft dondy kafama yattı bakalım artık fikirler değişmezse daha var alışveriş zamanlarına..
o günler gelsin tek hepsi olur.))

penyesine satıcı kız garanti verdi 2yıl bende dalga geçtim 2yıl ben lohusamı kalcam diye ama şeker bişeydi yandan gögüslerini açmalı falan dantelli afiililer vardı ayrıyeten ayıcıklılar
canım pembeli bitane sordum 175 dedi ama o anlattığınmı bilmem sonra pusetleri sordum onlarada 150 dedi kaPI süsü 1çeşit vardı sepet yoktu 20 li hastane çıkışı tek modeldi 115 di ne biliyim güzel bişey yoktu daha uygunna daha gü
zel ve kullanılışlı sepet beşikler var ama sen bir gün uğra bak istersen ben bundan sonra onlarada da bakacağım sırf senin için çünkü ben almayacağım 2 3 ay kullanıcak nasılsa gerk yok bence
sevimcim öykü hanım cicilerini güle güle kullansın
teşekür ederiz elanaz teyzeeeee
manyaklık mış bence one öyle
şimdi bir bak sermestim ana sayfada bu burp karısı görümcesinin koyduğu resmi beğendi gibisinden bir ibare yokmu
delüüüüüüüüüüüüüüüü bende göremedim
bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..

ya böyle güzel bir haber nasıl unutulur çok sevindim gülüm ozaman kisti olanlar tezzzzzzzzzzzzzz hamilşe kalınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

odamız gelir demiler 20 sinde:)))
ama bu ayın sonunda bekliyorum ben gelse de hazırlasam diye sabırsızlanıyorum Allah isteyen herkese bu telaşları yaşatsın

kızlar çok üşüdüm diğer odadayım 5 dk dedim kaldım burda eşim kızıyor
gelirim yine ama önce ısınmam lazım :))

canım güle güle kullansın efe oğlannnnnn bizim ev çok küçük ve eşya dolu öyle her yere bişey alamıycam anne annesinin odasına evde olan beşiği kurcaz okadar kendi evimi yaptırınca ona oda yaparım alamadıklarımı alırım ozaman ama ozamanda bizim cadı kocaman olur

benim de midem bulanıyo sanki????
bi garip
hani bebeğin saçı çıkarken mide yanar derler ya
bu teze göre benim oğlum kel:))))))
ya da az az sık sık yediğim için yanma çok yok
ama bugün hafif bulantı var gibi

seviiiiiiimmm nasıl mercan hareketleri arttı mı prensesin?????
valla adı ne kadar güzel
ömrü de güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…