eminönünden aldığım benim şakır şakır bişeydi tam senin istediğin gibi.lolanın üst katındada vardı biz baktığımızda,ama en iyisi gidebilirsen eminönü.sen karşıdamı doğum yapcaktın??gelebilicezmi yani yanına??semracım biliyorum orayı loya adı ama onlar biraz daha basit kalır gibi geliyor ben daha sık bişeyler almak istiyorum tam takım olsun bir ceşit olsun ki secebileyim ondan eminönüne bakarım
sevimin dedigi magazada da güzel seyler var aslında ama penyesı nasıldır onu bilemem ceker mi yamulur mu yıkayınca netıcede onlar da yüz elli iki yüz arası hep
benim ceyiz alısverişimi yaptıgım toptancılar vardı eminönünde cok kaliteli mallara toptan fiyatına veriyordu adamlar bişey de olmadı penyelerine yıkadım yıkadım giydim ne tülerdi ne yamuldu para vermişken iyisi olsun bari
canım benim sepetii ablam almıştı maltepeden 160 liraya.bn özellikle uygun istedim,2 ay kullandım çünkü,ismi neydi tam hatırlamıyorum mağazanın,ama minübüs yolunda english home'n yanında bi mağaza.gayet uygundu ve pahalısı gereksiz,2 ay kaldı evde,20 gün yattı toplam.seviim kız vitrindeki sepet besikleri sordum dikkatini cekmedi mi minidamlada
girer girmez hemen pembeli beyazlı sepetler vardı nasıllardı gitmişken görmüşündür
annem öyle sepet beşik alacakmıs bana bir tek orada gördüm ben baska nerede bulunur ki
bambulardan istemiyorum ama hafif portatif bişey olmalı ama süsü de olsun tabi
semra senin önerecegin bir yer var mı bu hususta canım
canım gittik acile,öenmlideğil sanırım,krem verdi sür dedi.yarına bişey kalmazmış.tam can alıcı noktası yaaa.allahdan sol elim.bende korkarım yanmaktan.yaaa zasacım en korktuğum şey yanmak kıyamam sana geçmiş olsun tatlım yaaa hemde en can yakan yer yanmış ufmu olmuş çıtır annemize inşallah çabuk geçer yoksa ençok kullanılan yer yani avuç içi
hemen bakıyorum tatlım.kızlar facede görümcemin koyduğu fotolar var sırf sizde görün diye beğerndim :) şu bizim 40 yaşında tüp bebek yapıp tenis oynayarak hamileliğini geçiren hatun
allahım o ne saçma resimler öyle baby shower da sünnet çocuğu gibi kafasına taç takmış önündede mumy yazan maşallah gibi bişi oturmuş deli gibi millete spariş ettiği hediyeleri açıyor
bilmeyenler için söyliyeyim yurt dışında anne adayları liste veriyor bir dükkana herkez o dükkandan bütçesine göre bir şey alıyor sonra bööle parti gibi bir şey eşliğinde hedayeler açıliii bunada baby shower deniii ama böyle saçmasınıda hiç görmemiştim
bi kere daha maşallah deniz bebeğe annesinin kistini defetmiş:))))
denizcim iğneyi sormuşsun hala yapıyorum kArından
sanırım doğuma kadar olacak yani daha önce bi kere sormuştum doğuma kadar demişti bi daha sorıym gittiğimde
bazılarına doğumdan sonra da yap diyomuş doktor vücutta pıhtı olmasın diye
sepet beşik yerine park yatakların küçüğü var ben ondan aldım onu da deneyebilirsiniz ama süsü falan yok
hem sepet gibi kullanılacak ilerde de oyun parkı olur ya da bi yere giderken götürür yatar bebiş
ama kızlara süslü güzel sepetler var çok istedim ama erkekler için hep dandik şeyler vardı ben de küçük park yatak aldım annem 9 aya kadar yatar diyo ama ben 40 ı çıksın ayırıcam
özledim kocamı
penyesine satıcı kız garanti verdi 2yıl bende dalga geçtim 2yıl ben lohusamı kalcam diye ama şeker bişeydi yandan gögüslerini açmalı falan dantelli afiililer vardı ayrıyeten ayıcıklılarsemracım biliyorum orayı loya adı ama onlar biraz daha basit kalır gibi geliyor ben daha sık bişeyler almak istiyorum tam takım olsun bir ceşit olsun ki secebileyim ondan eminönüne bakarım
sevimin dedigi magazada da güzel seyler var aslında ama penyesı nasıldır onu bilemem ceker mi yamulur mu yıkayınca netıcede onlar da yüz elli iki yüz arası hep
benim ceyiz alısverişimi yaptıgım toptancılar vardı eminönünde cok kaliteli mallara toptan fiyatına veriyordu adamlar bişey de olmadı penyelerine yıkadım yıkadım giydim ne tülerdi ne yamuldu para vermişken iyisi olsun bari
canım pembeli bitane sordum 175 dedi ama o anlattığınmı bilmem sonra pusetleri sordum onlarada 150 dedi kaPI süsü 1çeşit vardı sepet yoktu 20 li hastane çıkışı tek modeldi 115 di ne biliyim güzel bişey yoktu daha uygunna daha güseviim kız vitrindeki sepet besikleri sordum dikkatini cekmedi mi minidamlada
girer girmez hemen pembeli beyazlı sepetler vardı nasıllardı gitmişken görmüşündür
annem öyle sepet beşik alacakmıs bana bir tek orada gördüm ben baska nerede bulunur ki
bambulardan istemiyorum ama hafif portatif bişey olmalı ama süsü de olsun tabi
semra senin önerecegin bir yer var mı bu hususta canım
teşekür ederiz elanaz teyzeeeeesevimcim öykü hanım cicilerini güle güle kullansın
manyaklık mış bence one öylekızlar facede görümcemin koyduğu fotolar var sırf sizde görün diye beğerndim :) şu bizim 40 yaşında tüp bebek yapıp tenis oynayarak hamileliğini geçiren hatun
allahım o ne saçma resimler öyle baby shower da sünnet çocuğu gibi kafasına taç takmış önündede mumy yazan maşallah gibi bişi oturmuş deli gibi millete spariş ettiği hediyeleri açıyor
bilmeyenler için söyliyeyim yurt dışında anne adayları liste veriyor bir dükkana herkez o dükkandan bütçesine göre bir şey alıyor sonra bööle parti gibi bir şey eşliğinde hedayeler açıliii bunada baby shower deniii ama böyle saçmasınıda hiç görmemiştim
delüüüüüüüüüüüüüüüü bende göremedimşimdi bir bak sermestim ana sayfada bu burp karısı görümcesinin koyduğu resmi beğendi gibisinden bir ibare yokmu
bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..
canım güle güle kullansın efe oğlannnnnn bizim ev çok küçük ve eşya dolu öyle her yere bişey alamıycam anne annesinin odasına evde olan beşiği kurcaz okadar kendi evimi yaptırınca ona oda yaparım alamadıklarımı alırım ozaman ama ozamanda bizim cadı kocaman olur
bi kere daha maşallah deniz bebeğe annesinin kistini defetmiş:))))
denizcim iğneyi sormuşsun hala yapıyorum kArından
sanırım doğuma kadar olacak yani daha önce bi kere sormuştum doğuma kadar demişti bi daha sorıym gittiğimde
bazılarına doğumdan sonra da yap diyomuş doktor vücutta pıhtı olmasın diye
sepet beşik yerine park yatakların küçüğü var ben ondan aldım onu da deneyebilirsiniz ama süsü falan yok
hem sepet gibi kullanılacak ilerde de oyun parkı olur ya da bi yere giderken götürür yatar bebiş
ama kızlara süslü güzel sepetler var çok istedim ama erkekler için hep dandik şeyler vardı ben de küçük park yatak aldım annem 9 aya kadar yatar diyo ama ben 40 ı çıksın ayırıcam
özledim kocamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?