eminönünden aldığım benim şakır şakır bişeydi tam senin istediğin gibi.lolanın üst katındada vardı biz baktığımızda,ama en iyisi gidebilirsen eminönü.sen karşıdamı doğum yapcaktın??gelebilicezmi yani yanına??
canım benim sepetii ablam almıştı maltepeden 160 liraya.bn özellikle uygun istedim,2 ay kullandım çünkü,ismi neydi tam hatırlamıyorum mağazanın,ama minübüs yolunda english home'n yanında bi mağaza.gayet uygundu ve pahalısı gereksiz,2 ay kaldı evde,20 gün yattı toplam.
iyi akşamlar
ama kimse yok kaçırmışım yine
son sayfayı okudum hemen girincede
sermestim ben nette gördüm sen denk geldin mi bilmiyorum kraft dondy diye birşey daha araştırıyorum ama şimdilik hoşuma gitti tabi tecrübe edenlere de sormak lazım
bende diğer odalara için sepet beşik düşünüyorum yatağından ayrı
ama bu hem beşik hemde sallanıyor bebek rahat uyuyormuş içinde
aynı zamanda mama sandalyesi elektrikli falan hoşumuza gitti bizim semranın dediği gibi az kullanılan birşeye çok para vermek iyi değil ama bu da kullanışlı gibi
bebingimede sormayı düşünüyordum zaten sen bahsedince aklıma geldi
sende incele istersen netten
bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..
sepet beşik yerine park yatakların küçüğü var ben ondan aldım onu da deneyebilirsiniz ama süsü falan yok
hem sepet gibi kullanılacak ilerde de oyun parkı olur ya da bi yere giderken götürür yatar bebiş
ama kızlara süslü güzel sepetler var çok istedim ama erkekler için hep dandik şeyler vardı ben de küçük park yatak aldım annem 9 aya kadar yatar diyo ama ben 40 ı çıksın ayırıcam
özledim kocamı
penyesine satıcı kız garanti verdi 2yıl bende dalga geçtim 2yıl ben lohusamı kalcam diye ama şeker bişeydi yandan gögüslerini açmalı falan dantelli afiililer vardı ayrıyeten ayıcıklılar
canım pembeli bitane sordum 175 dedi ama o anlattığınmı bilmem sonra pusetleri sordum onlarada 150 dedi kaPI süsü 1çeşit vardı sepet yoktu 20 li hastane çıkışı tek modeldi 115 di ne biliyim güzel bişey yoktu daha uygunna daha gü
zel ve kullanılışlı sepet beşikler var ama sen bir gün uğra bak istersen ben bundan sonra onlarada da bakacağım sırf senin için çünkü ben almayacağım 2 3 ay kullanıcak nasılsa gerk yok bence
evet sevimcim kisti olan hatunlarımız en kısa zamanda hamiş kalsın inşallah:)))
denizim sen git ısın tatlım
mavim darısı bizim başımıza inş oda hazırlamanın
yok canım bizim sermestle cadılarımız vuruyummu vurmuyummu diyolar sabah biraz kıpırdıyor bide akşam yatınca tamam oda sanki narinlikten kopacak duymak için nefesimi tutacam nerdeyse inat bu kız lar inat
seviim sen de benim gibi tuvaleti bekliyomusun????
altıma yapacak gibi sıkışıyorum yetişemesen yapıcam sanki
ama bi gidiyorum 3-4 ddamla
nasıl bi durumsa
hele gece feci
okulda ayrı bi dert
nazlı prensesler
inşallah doğduktan sonra da böyle uslu akıllı kızlar olurlar
ebesine çekmesin dePPP
sağlıkla dogsunlar da varsın nazlarını cekelim biz
Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?