Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tabi sevim evde olanları kullan
ben de olsam öyle yapardım kendi evine gidince
yaparsın istediklerini
boş odam var diye yapıyorum ben de maddi olarak ta sarsıyo azcık bizi ama başladık bi kere
evlenene kadar yatak oda dolap almıcam ama:)))))))))))))
anası gibi bi kız bulursa evlenirken de bişi almıcam:)))

yok canım bizim sermestle cadılarımız vuruyummu vurmuyummu diyolar sabah biraz kıpırdıyor bide akşam yatınca tamam oda sanki narinlikten kopacak duymak için nefesimi tutacam nerdeyse inat bu kız lar inat

seviim sen de benim gibi tuvaleti bekliyomusun????
altıma yapacak gibi sıkışıyorum yetişemesen yapıcam sanki
ama bi gidiyorum 3-4 ddamla
nasıl bi durumsa
hele gece feci
okulda ayrı bi dert

kaçıyorum seviiim
sırtım izin vermiyo çok oturmama
eşim de gelemek üzeredir
yatmadan uğrarım yine
hamileliğin ilk zamanları gibiyim sanki göğüslerimda ağrı var mide bulantım var
bi de uyku halim çok
yeniden mi hamile kaldım nedir???????????
bi şi de olmadı ama

bakalım artık gidince bulurum ben de süslü bişeyler insallah kokoş hatunlarız vesselam:)
dogumu karsıda yapıcam fatihte ama merkezi yer ay cok isterim gelmenizi tabi ki ama size zahmet olur mu yol of aslında bu tarafta olsa bızımkıler burada da yapabılırdım dogumu ama herkes orada olunca el mahkum ızınde de anamda olcam mecburen yanı
sepet ben de o civarda alıcam ekstra masraf zaten maltepeye gıtmem ıcın araba sart canım

denizim ben taa basından onu alayım dıyodum ama o da pahalı üc yuz ellı falan bir de ne kadar besık gıbı olsa da degıl ya tam cocugu alcak kadar genıslıgı emaneten yatırırsın bır ıkı ay ama bebısler sevıyormus tabı ben caydım yanı ondan annemı batırmıyım nerye koycam hem sonra

bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..

delüü en güzel haberi atlamıs masallah bebişime de annesine de

canım biz zaten park yatak aldık yanımızda götürcez evimize giderken diye oda hayalimi düzenim olmadıgından yapamıom diye özendigimden annem de hevesimi alayım diye niyet etmiş sepet almaya bari o olsun diye nasılsa kırk cıkarana kadar annemde kalcam ya orada kullanırız dedik

biliyom canım güzel modeller vardı orada ben de begendım demek iki yıl garantılı manyak karı:)
minidamlanın güya fabrıka satıs magazası orası amma pahalıymıs degmez tabi o paraya daha iyisini alırsın

evet sevimcim kisti olan hatunlarımız en kısa zamanda hamiş kalsın inşallah:)))

aminnnnnnn kisti olmayanlar da insallah:)

denizim sen git ısın tatlım
mavim darısı bizim başımıza inş oda hazırlamanın

napalım seviim bizim cadıların huyu kadar kaderi de aynı odamız simdilik varsın olmasın
kendi düzenimiz olunca alasını yaparız insallah biz de

yok canım bizim sermestle cadılarımız vuruyummu vurmuyummu diyolar sabah biraz kıpırdıyor bide akşam yatınca tamam oda sanki narinlikten kopacak duymak için nefesimi tutacam nerdeyse inat bu kız lar inat

he vurmaya korkuyorlar bıtarafları incincek diye cadılar
benim ki bu ara kayıyor gibi yuvarlanır gibi suda sen farkedebiliyon mu böyle bişeyler sevim
ama o bile o kadar narin ki allam ya sessiz film gibi biizm hatunlar :) aynen sabah bir de gececiyiz biz de buna da şükür ara ara da olsa ses var en azından

seviim sen de benim gibi tuvaleti bekliyomusun????
altıma yapacak gibi sıkışıyorum yetişemesen yapıcam sanki
ama bi gidiyorum 3-4 ddamla
nasıl bi durumsa
hele gece feci
okulda ayrı bi dert

öff aynı ben altıma etcem sanıyorum korkuyom
kostur git tuvalete bikac damla bişey okulda cok zor valla

nazlı prensesler
inşallah doğduktan sonra da böyle uslu akıllı kızlar olurlar
ebesine çekmesin dePPP

hiç sanmam mavisim sonradan kök söktürmek icin enerji topluyor bizim bebeler

nete trafiğe takıldım ayyyy cevap vercem derken size cevap veremedim sermestim evt bendede suda kayar gibi bi sağa bi sola kayıyor bu cadı
şu miş meselsi beni deli ediyor zaten bazen 2damla ,için bile sanki idrar yolarımda iltihap varmış gibi sıkııyorum gidiyorum 2damla anca geliyor

her konuda aynı gidiyoz desene kankigiller bizim cadıılar:)
miş konusunda son aylarda kacırcam korkusu da eklenirse işte yandım valla ben

ya kızlar eskiden analarımız babalarımızla olurken yumurtlama gününümü hesaplıyorlardı
benim babam her seyahattan dönmesinde anam hamile kalmış eeee yumurtlama gününümü denk getirmiş ne biliyim ya allah ım ne olur şu güzellere ve bize hayırlısını ver bizim cadıları bize yetiştir hamilelik konusunda ne olur

geçen çok hastaydım habire hağşuruyordum annem sen hapşururken ben korkuyorum çoçuğu düşürceksin dedi ama ben alttan kaçırdım 2defa ay ne ayıpppppppp bu bile beni korkuttu ya ne yaparız ama yok ya o karnı çok büyüyenlerde oluyoprmuş senin zaten yok benimde lkarnım değil çıçım büyüdü

hee sevimm benim de karnım yok ama mişim var masallahı da var
beni bazıları öyle bi korkutuyor ki son aylarda bebek bezi takıyordum işte diye
insan tutamıyor kacırıyormus düşün okulda bir de reziillk Allah korusun

yok canım sen korkma zaten insanlar korku tellalı hiç bişey olmuycak ben midem ağrıyor diyorum kesin çoçuğun saçı çıkıyor diyorlar ulan ne saçı ozaman bu bizim kız aynı babası gibi çok kıllı olcak vah bana şimdi bide ağda parasıda var

aman onlar hurafe sacları kılları cıkmaya baslayalı cok oldu ki ne alaka mide yanmasıyla kıl arasındaki baglantı hiç anlamam
zaten milletin bişeyleri abartarak anlatmasını korkutmasını da anlamıyorm ne zevk alıyorlarsa

sağlıkla dogsunlar da varsın nazlarını cekelim biz
Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

sermestim ben çıkıyorum canım memo pc yi istiyor özlşem nasıl oldu acaba nurside girmiyor kendine iyi bak kızımızada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…