merhabalar aranıza yeni katıldım.6 yıllık evliyim ve 4 senedir bir bebişimiz olsun istiyoruz ama olmadı işte.Dün aşılama yapılacaktı ama yumurtam çatlamamış.Yarın bakalım dediler.Dünden bugüne sanki bir yıl geçti.Bugün pek bir umutsuzdum ama çatladı işte ve ilk aşılamam gerçekleşti.Şimdi umutla,sabırsızlıkla iki haftayı bekliyorum.Allah bütün isteyenlere nasip etsin inş.
teşekkür ederim.Tek isteğim sağlıklı bir bebeğimin olması.Rabbim bütün isteyenlerin dualarını kabul etsin.hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bebişin seninledir
umudun boşa çıkmaz ve mutlu sona ulaşırsın umarım
selam.elim yandıtencerenin kulpu çok ısınmış,avcumun içi yandı
bugün kimseler yok gulimuscum ikimizden başka
bebing tahlil sonuçlarını alıcaktı onlarla uğraşıyordur
bizde çalışmalara devam ediyoruz bakalım
kısmetimizde varsa olur yoksa yapacak birşey yok
selam kızlar akşam gelirim ama hemen yazayım dedim yemek işine gireceğim
bebişim çok iyi herşey yolunda haftasıyla uyumlu 2.3 cm olmuş
22 temmuz doğum tarihi ama 12-15 temmuz arası alırız dedi dr sezeryan
senin geçmişine bakan direk seni keser dedi:))
sağlık olsun napalım
geçmişi okumadım akşam bakarım inşallah bebimin sonuçları iyi çıkmıştı
bu site kafayı yemiş önce göndermedi sonra ikisini bir gönderdi
biz bugün memonun işi yokmuş işler kesatmış
kandırdık babayı önce yakacıkdaki mini damlaya gittik orda bişey beğenmedik
sonra ümraniyede biyere girtik 1hastane çıkışı aldık 20 li bi kaç çıt çıtlı badi ve tulum aldık mendil çorap zıbın takımı havlu bornoz battaniye tırnak makası banyo süngeri aldık puset sorduk babamız almadı evdeki ana kucağıda aynı işi görüyor dedi 150 tl çokmuş onun yerine biraz büyüyünce araba koltuğu alırız dedi işte böyle yorulduk ama memo bana çok kızdı hiç bişeyi beğenmiyorsun diye ama gerçekten hiç güzel şey ler yok benim beğendiklerimde hem 6aylıktan sonra imiş ne yapıyım neyse babayla alış veriş ancak bu kadar ben gene gözüme çarptıkça bişeyler alırım ama en önemlisi hastanede doğumdan sonrasıydı o aradan kalktı şimdi acil olan benim için lazım olanlar gecelik aldım 2tane 1tanede kartalda çok hoş bitane lohusa takımı beğenmiştim 150 tl ydi onu aldırım anneme ayın 20 sinde gitcek ozamn alsın lohusa sütyeni iç çamaşırlarını alırım başka aklıma geldik çe alırız artık kendime diş fırçası koydum kızımada koysammıkişanpuanlar taraklar ıslak mendil pişik kremi lohusa kremi aldık ya ne biliyim aklımda kalanlar bunlar işte
yaaa zasacım en korktuğum şey yanmak kıyamam sana geçmiş olsun tatlım yaaa hemde en can yakan yer yanmış ufmu olmuş çıtır annemize inşallah çabuk geçer yoksa ençok kullanılan yer yani avuç içi
kızlar facede görümcemin koyduğu fotolar var sırf sizde görün diye beğerndim :) şu bizim 40 yaşında tüp bebek yapıp tenis oynayarak hamileliğini geçiren hatun
allahım o ne saçma resimler öyle baby shower da sünnet çocuğu gibi kafasına taç takmış önündede mumy yazan maşallah gibi bişi oturmuş deli gibi millete spariş ettiği hediyeleri açıyor
bilmeyenler için söyliyeyim yurt dışında anne adayları liste veriyor bir dükkana herkez o dükkandan bütçesine göre bir şey alıyor sonra bööle parti gibi bir şey eşliğinde hedayeler açıliii bunada baby shower deniii ama böyle saçmasınıda hiç görmemiştim
iyi akşamlar
ama kimse yok kaçırmışım yine
son sayfayı okudum hemen girincede
sermestim ben nette gördüm sen denk geldin mi bilmiyorum kraft dondy diye birşey daha araştırıyorum ama şimdilik hoşuma gitti tabi tecrübe edenlere de sormak lazım
bende diğer odalara için sepet beşik düşünüyorum yatağından ayrı
ama bu hem beşik hemde sallanıyor bebek rahat uyuyormuş içinde
aynı zamanda mama sandalyesi elektrikli falan hoşumuza gitti bizim semranın dediği gibi az kullanılan birşeye çok para vermek iyi değil ama bu da kullanışlı gibi
bebingimede sormayı düşünüyordum zaten sen bahsedince aklıma geldi
sende incele istersen netten
bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..
odamız gelir demiler 20 sinde:)))
ama bu ayın sonunda bekliyorum ben gelse de hazırlasam diye sabırsızlanıyorum Allah isteyen herkese bu telaşları yaşatsın
yok canım bizim sermestle cadılarımız vuruyummu vurmuyummu diyolar sabah biraz kıpırdıyor bide akşam yatınca tamam oda sanki narinlikten kopacak duymak için nefesimi tutacam nerdeyse inat bu kız lar inat
ya kızlar eskiden analarımız babalarımızla olurken yumurtlama gününümü hesaplıyorlardı
benim babam her seyahattan dönmesinde anam hamile kalmış eeee yumurtlama gününümü denk getirmiş ne biliyim ya allah ım ne olur şu güzellere ve bize hayırlısını ver bizim cadıları bize yetiştir hamilelik konusunda ne olur
ne kaçırması yaaaa
korkutmayın beniiii
daha dolu dolu 4 hafta okula gidicem aaayyy düşünemiyorum
merhabalar aranıza yeni katıldım.6 yıllık evliyim ve 4 senedir bir bebişimiz olsun istiyoruz ama olmadı işte.Dün aşılama yapılacaktı ama yumurtam çatlamamış.Yarın bakalım dediler.Dünden bugüne sanki bir yıl geçti.Bugün pek bir umutsuzdum ama çatladı işte ve ilk aşılamam gerçekleşti.Şimdi umutla,sabırsızlıkla iki haftayı bekliyorum.Allah bütün isteyenlere nasip etsin inş.
merhaba aranıza yeni katıldım,Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
aşılama sonrası 11.gün hcg 14,6 düşükmü?
olsun kız öyle deme cocuklara da yazık bulmuslar tam röportajlık adamı kacırırlar mı uyanık veletler:)
demek ısık hızında yasamaya devam diyorsun Allah kolaylık versin canım ne diiim
kız sardın beni senin arabaya baska araba begenemiyom simdi iyi mi
seninkinin temizini de düşürcez diye bekle bekle catladım ayol:))
bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..
canım güle güle kullansın efe oğlannnnnn bizim ev çok küçük ve eşya dolu öyle her yere bişey alamıycam anne annesinin odasına evde olan beşiği kurcaz okadar kendi evimi yaptırınca ona oda yaparım alamadıklarımı alırım ozaman ama ozamanda bizim cadı kocaman olur
gecmis olsun canim nazarami geldi ne sen
benim cok isim vardi temizlikti kuafördü felan derken aksam oldum bide annemler geldi tost yaptik yedik hep beraber
masallah denizcigime allahsaklasin onu
aldiklarin hayirli ugurlu olsun canim güle güle giyinsin mercanimiz
canim ben 8yasindayken belden asagi yandim hamamin kaynayan gömüklerine düstüm oynarken tam bir ay hic kalkmadan yattim tuvalet banyo felan hic kalkmadan cok cektim allahim kimselere cektirmesin canim annem zavallida benimle beraber cekti onun hakkini hic bizaman unutamam babamda gurbetcidyi yanimiza gelmedi annem ne zorluklar cekmisti ya
hayirdir senin bu görümcen ne yaptita seni sinirlendirdi böyle canim? ama bunlarin cogu ayni:)))
insan pahalida olsa birsekilde almak istiyor icinde kalmasini istemiyor bide böyle zorluklarla olunca
bak buna inan cooook sevindim:))))))))))))))
hangi renk aldin canim odayi?
analarina cekmissss ne olacak:)))))))))))))))))
amiiiinnnnnnnnn
cogu gitmis az kalmis canim sik disini biraz daha
hadi hayirli ugurlu olsun canim insallah gelir bebisin sonucu bize bildir ama
günaydınlar,aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.kalıcı olmanız dileğiyle:)canım evet biraz düşük,ama testi yapman için erken,bence gününü geçmesini beklemelisin.
Kızlar gün itibari ile 2010'u resmi olarak kapatıyorum regl oldum. Ve bu tarihten itibaren yaza kadar ovulasyon takip, preseed, folic -bebeaspirini kullanımı, bitkisel kür, teknikli ilişki, riskli günlerde ağır kaldırmama vb. herşeyi rafa kaldırmış bulunuyorum 2011'un ilk avcunu yalayanı ve müzmin kısırı olarak listeye eklenebilirim.
Kızlar gün itibari ile 2010'u resmi olarak kapatıyorum regl oldum. Ve bu tarihten itibaren yaza kadar ovulasyon takip, preseed, folic -bebeaspirini kullanımı, bitkisel kür, teknikli ilişki, riskli günlerde ağır kaldırmama vb. herşeyi rafa kaldırmış bulunuyorum 2011'un ilk avcunu yalayanı ve müzmin kısırı olarak listeye eklenebilirim.
canlarım benim,asıl bugün itibari ile yeni bir yıla umutla başlamalısınız,2011 de herşey güzel olucak ve bu topikde hamile kalmayan kalmıcak,inanıyorum,hamilelerimiz sağlıkla doğumlarını yapıcak,sizlerde koca göbişlerinizde telaşlara düşüceksiniz.yanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?