Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler demeye geldim kızlar canım çiğ köfte çekti gece gece etsiz:))))
bol göbek eşliğindePPP
neyse abartmıym
iyi geceler herkese
yarın görüşürüz oğluşum da iyi geceler diye tekmeler gönderiyo size

merhabalar aranıza yeni katıldım.6 yıllık evliyim ve 4 senedir bir bebişimiz olsun istiyoruz ama olmadı işte.Dün aşılama yapılacaktı ama yumurtam çatlamamış.Yarın bakalım dediler.Dünden bugüne sanki bir yıl geçti.Bugün pek bir umutsuzdum ama çatladı işte ve ilk aşılamam gerçekleşti.Şimdi umutla,sabırsızlıkla iki haftayı bekliyorum.Allah bütün isteyenlere nasip etsin inş.

sermestim fiyatı o civarda 360 dı baktığımız sitede
bizimki de elektroniklere düşkün ya pek hoşuna gitti
bakalım artık o zamanlar gelsin de..

güle güle kullanın aldıklarınızı sağlıkla inşallah

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bebişin seninledir
umudun boşa çıkmaz ve mutlu sona ulaşırsın umarım

mavi benimde geçen gün nasıl kısır çekti ama yapması zor geldi
akşamına bulgur pilavı yaptım:)))

selam.elim yandıtencerenin kulpu çok ısınmış,avcumun içi yandı

gecmis olsun canim nazarami geldi ne sen

bugün kimseler yok gulimuscum ikimizden başka
bebing tahlil sonuçlarını alıcaktı onlarla uğraşıyordur
bizde çalışmalara devam ediyoruz bakalım
kısmetimizde varsa olur yoksa yapacak birşey yok

benim cok isim vardi temizlikti kuafördü felan derken aksam oldum bide annemler geldi tost yaptik yedik hep beraber

masallah denizcigime allah saklasin onu

aldiklarin hayirli ugurlu olsun canim güle güle giyinsin mercanimiz

canim ben 8yasindayken belden asagi yandim hamamin kaynayan gömüklerine düstüm oynarken tam bir ay hic kalkmadan yattim tuvalet banyo felan hic kalkmadan cok cektim allahim kimselere cektirmesin canim annem zavallida benimle beraber cekti onun hakkini hic bizaman unutamam babamda gurbetcidyi yanimiza gelmedi annem ne zorluklar cekmisti ya

hayirdir senin bu görümcen ne yaptita seni sinirlendirdi böyle canim? ama bunlarin cogu ayni:)))

insan pahalida olsa birsekilde almak istiyor icinde kalmasini istemiyor bide böyle zorluklarla olunca

bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..

bak buna inan cooook sevindim:))))))))))))))

odamız gelir demiler 20 sinde:)))
ama bu ayın sonunda bekliyorum ben gelse de hazırlasam diye sabırsızlanıyorum Allah isteyen herkese bu telaşları yaşatsın

hangi renk aldin canim odayi?

yok canım bizim sermestle cadılarımız vuruyummu vurmuyummu diyolar sabah biraz kıpırdıyor bide akşam yatınca tamam oda sanki narinlikten kopacak duymak için nefesimi tutacam nerdeyse inat bu kız lar inat

analarina cekmissss ne olacak:)))))))))))))))))

amiiiinnnnnnnnn

ne kaçırması yaaaa
korkutmayın beniiii
daha dolu dolu 4 hafta okula gidicem aaayyy düşünemiyorum

cogu gitmis az kalmis canim sik disini biraz daha

hadi hayirli ugurlu olsun canim insallah gelir bebisin sonucu bize bildir ama

herkesler yatmis bende yatayim artik nede olsa yarin is basi:)) herkese iyi geceler tatli rüyalarr öpüyorum hepinizi

insaallahhh bebişinn seninledir cnm sana tavsiyem acaba hamilemiyim diye sakın düşünme.bak bende çok ugraştım bayrama denk geldi benim hamilelligim anlamadım hiç kendimi sakınmadım bide üstüne kaynananın ayagı kırıldı 2 evin sorumlulugu üzerimdeydi.normal hayatına devam etmeye çalış düşündükçe stresten gidiyor cnm.valla bak bende 3.5 senedir deniyorum.2 aşıamam yaptırdım 2 de negatif sonuçlandı cnm.insaallah sen dua et rabbim verir.

merhaba aranıza yeni katıldım,Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
aşılama sonrası 11.gün hcg 14,6 düşükmü?

merhaba aranıza yeni katıldım,Allah herkesin kucağını doldursun inşallah.
aşılama sonrası 11.gün hcg 14,6 düşükmü?

günaydınlar,aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.kalıcı olmanız dileğiyle:)canım evet biraz düşük,ama testi yapman için erken,bence gününü geçmesini beklemelisin.

ellerinin altındayımda o yüzden yarışıyorlar şimdi tanımadıkları birini ropörtaja ve fotoğraf çekimine ikna etmek zor biz durumu bildiğimiz için birde tanıdıkları için yavşıyor eşşekler

bu arada sanırım kistimin tamamen kaybolduğunu yerinde yeller estiğini yazmayı unutmuşum telaştan arabada eve gelene kadar ağzım kulağımda salak gibi geldim ..

nasıl uğuruyla geldi bu deniz

ya ne odası benim iki yiğeniminde vardı biri ilkokula kadar diğeri ortaokula kadar ablamlarla yattılar sen rahat ol vakti gelince herşeyi yaparsın bereketiyle gelecek mercan kızımız

ayy meleğim çok üzüldüm 8 yaşındayken ne kadar zorluk çekmişsindir anneciğin ne kadar üzülmüştür canım benim inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın canım
görümcem bişi yapmadı bu aralar adet günüm huysuzluğum üzerimde

günaydınlar,aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.kalıcı olmanız dileğiyle:)canım evet biraz düşük,ama testi yapman için erken,bence gününü geçmesini beklemelisin.

zasacım geçmiş olsun yeri beter o yüzden ne kadar küçük bişi olsada can yakar

Kızlar gün itibari ile 2010'u resmi olarak kapatıyorum regl oldum. Ve bu tarihten itibaren yaza kadar ovulasyon takip, preseed, folic -bebeaspirini kullanımı, bitkisel kür, teknikli ilişki, riskli günlerde ağır kaldırmama vb. herşeyi rafa kaldırmış bulunuyorum 2011'un ilk avcunu yalayanı ve müzmin kısırı olarak listeye eklenebilirim.

yanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim

keşke yanlız olsaydımda hamile haberini alsaydım meleğim sen ve tüm kızların ben 6 yılı devirdim artık pilim bitti denemedik tedavi bırakmadım nedir bu ya bukadarmı zor olur bir iş e pes artık canımı sokakta bulmadım işime gücüme bakacam demeyede dilim varmıyor işime gücüme hep baktım o nedenle bu iş bukadar uzadı ne yapacağımı bende bilmiyorum nereye bakacağımı tek istediğim hiçbirşey yapmamak

yanliz degilsiz canim asil ben ilk olarak 2010 kapattim canim ne yapalim canimiz sagolsun olmayinca olmuyor iste tatlim
canlarım benim,asıl bugün itibari ile yeni bir yıla umutla başlamalısınız,2011 de herşey güzel olucak ve bu topikde hamile kalmayan kalmıcak,inanıyorum,hamilelerimiz sağlıkla doğumlarını yapıcak,sizlerde koca göbişlerinizde telaşlara düşüceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…